Novogodišnje rasprodaje do 70 %: Povoljne kupovine se nastavljaju

22.12.2022 Natália Kupovina Podijeli
zena-koja-se-smije

Možete li zamisliti novogodišnje rasprodaje do 70 %? Od 26. prosinca do 15. siječnja oni će biti stvarnost. Pripremite se, upravo počinju nevjerojatni post-božićni popusti.

Kako je prošao Božić? Je li bio skromniji i simboličniji ili bogatiji? Možda ste dobili ono što ste željeli, a možda darovnu karticu da kupite ono što ste željeli.

Možete li kupiti puno za malo novca? Razdoblje novogodišnjih rasprodaja savršeno je za to. Darujte sebe i svoje najdraže shoppingom po super cijenama.

Kompletnu ponudu za vas smo saželi u kategoriji novogodišnjih rasprodaja. Požurite i ne propustite široku ponudu iz odjela mode, sporta, elektronike i namještaja. Sve to možete imati po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

krevet-s-ukrasama

Kupujte sigurno


Novogodišnje rasprodaje iznimno su atraktivne ponajprije zbog iznimno niskih cijena. Kako kupovati sigurno i ne biti prevaren? Prije svega, trebali biste se pridržavati ova 3 pravila:

1

Kupujete li prvi put u navedenoj e-trgovini? Pročitajte uvjete kupnje i reklamacije, kao i eventualne ocjene drugih kupaca.

2

Provjerite radi li se o stvarnom popustu i kolika je vrijednost robe.

3

Nakon isporuke provjerite kvalitetu proizvoda, njegovo stanje i sve karakteristike. Ako ne odgovaraju navedenima, robu vratite što je prije moguće.

Sada idemo odmah u kupovinu. Što vas očekuje u neponovljivim postbožićnim popustima?
 

zena-bozicno-drvce
 

Upotpunite svoju garderobu za sljedeću sezonu


Jeste li pronašli odjeću ispod božićnog drvca? Kako bi bilo da svoj ormar nadopunite ostalim modnim komadima koje niste dobili?

Uostalom, zima će biti tu još nekoliko mjeseci. Topla odjeća stoga je neizostavan dio svakog ormara. Moderan, ekstravagantan i minimalistički. Šteta bi bilo zaobići trgovine s najnovijim zimskim kolekcijama na 70% popustima.

Glavni cilj modnih lanaca je rasprodati police trgovina do posljednjeg komada i osloboditi skladišta za novu sezonu. A to za vas znači samo jedno – povoljne kupnje po fantastičnim cijenama.

Osim toga, uz pravi odabir, kupljenu odjeću nosit ćete nekoliko sezona. Kaputi, debele prošivene jakne, džempere i razna pletiva izvanvremenska su i uvijek u trendu.

Već dugo tražite odjeću luksuznih marki? Trenutno ju možete kupiti bez imalo žaljenja, jer stvarno svi nude popuste.
 

ljudi-u-setnji-sa-psom


Započnite sa sportom kako ste željeli


Nova godina je savršeno vrijeme za postavljanje odluka i ciljeva. Osim zdravije prehrane ili mršavljenja, česta stavka na ovom popisu je i odlučnost da se počnete baviti sportom.

Jeste li i vi postavili ovaj cilj? Dio odgovornog pristupa nije samo dobra doza motivacije, već i odgovarajuća sportska oprema.

Mislite li da to nije jeftina stvar? Pogotovo kad ste potrošili puno novca na božićne darove? Možete ga kupiti za djelić cijene tijekom novogodišnjih sniženja.

Sada vas zapravo više ništa ne sprječava da kod kuće napravite svoj fitness centar i počnete se u potpunosti posvetiti željenom pokretu.
 

zena-u-teretanu


Kupite elektroniku gotovo besplatno


Jeste li zamišljali da ćete među božićnim darovima pronaći novi aparat za kavu, laptop ili televizor? Ako ih nema, nemojte biti tužni i kupite ih sami. Njihova niska cijena sigurno će vas razveseliti.

Trgovci na malo rasprodaju zadnju količinu svoje robe kako bi brendovi mogli izaći na tržište s novim linijama proizvodima. A kupci to redovito i rado koriste. Pridružite im se što prije. Jer elektronika se na sniženjima najbrže rasproda.

Stoga svoj novi mobilni telefon ili tablet kupite što prije. Razmislite i o većim električnim uređajima za dom. Usisavač, glačalo ili kućnu pekaru po sniženim cijenama možete pronaći u internetskoj trgovini Emmezeta.
 

perlica-za-rublje


Stvorite svoj željeni dom


Dom je mjesto gdje biste se trebali osjećati najudobnije od svih mjesta. Ako želite nešto promijeniti, prvo se usredotočite na namještaj i dodatke za dom. Uzmite u obzir svoj ukus i stil.

Jeste li minimalist? U tom slučaju trebate imati što manje oko sebe. Budite oprezni s brojem kućnih dodataka i birajte samo one najnužnije.

Naprotiv, kao maksimalist, najbolje ćete se osjećati uz mnoštvo namještaja i dekoracije doma. Želite li veliko ogledalo u hodniku? Više jastuka, slika i sitnih ukrasa u dnevnoj sobi? Možete imati sve odmah.

U oba slučaja vjerojatno ste mislili da stambena inovacija nije jeftina. U pravu ste, obično košta puno novca. No tijekom novogodišnjih sniženja može se kupiti za nekoliko eura. U konačnici će vas koštati neusporedivo manje, a vaš će dom dobiti novi izgled.

bijela-stolica-i-namjestaj


Niste stigli kupiti što ste željeli tijekom božićnih sniženja? Novogodišnja rasprodaja izvrsna su prilika da za malo novca nabavite sve što vam treba. Ne oklijevajte i koristite ih prije drugih.
 

zena-koja-se-veseli