Crocs akcije i outlet

5 ovjerenih kodova za popust i kupona Crocs - Veljača 2023

__photo
-50%
Popust
Crocs

Popusti do – 50% na ženske kroksice i sandale na Crocs.eu

U eshopu Crocs naći ćete popuste čak do - 50 % na odabrane kroksice i sandale.

Više o popustu
-50%
Popust
Crocs

Popusti do – 50% na dječju obuću na Crocs.eu

U eshopu Crocs naći ćete popuste čak do - 50 % na odabranu obuću

Više o popustu
-50%
Popust
Crocs

Popusti do – 50% na sandale na Crocs.eu

U eshopu Crocs naći ćete popuste čak do - 50 % na odabrane sandale.

Više o popustu
-50%
Popust
Crocs

Popusti do – 50% na dječju obuću na Crocs.eu

U eshopu Crocs naći ćete popuste čak do - 50 % na odabranu obuću

Više o popustu
Gratis
Besplatna dostava
Crocs

Besplatna dostava za kupnje iznad 75 EUR na Crocs.eu

U trgovini Crocs dobivate besplatnu dostavu za kupnju iznad 75 EUR. Popust je dostupan pod uvjetima koje je odredila sama trgovina, detaljnije na web stranici trgovine, koji se može kontinuirano mijenjati.

Više o popustu


1

Najudobnije cipele koje možete pronaći

Crocs obuća, kolokvijalno poznata kao Crocs, najomiljenija je od svih vrsta obuće. Obično se nosi kod kuće, u vrtu ili na plaži. Iako ga mnogi smatraju neprivlačnim kada je u pitanju izgled, nesumnjivo je iznimno funkcionalan. Izrađena je od vrlo ugodnog materijala, zahvaljujući kojem u njima možemo udobno hodati po zemlji. I proizvođači su se pobrinuli da budu iznimno prozračni. Opremljene su posebnim umetcima, što je njihov prepoznatljiv znak. Možemo kupiti dodatke za umetke i ukrasiti naše cipele.

2

Crocs nisu samo jedan model cipela

U Crocs online trgovini pronaći ćete proizvode poput kvalitetnih i modernih ženskih cipela, muških cipela, dječjih crocsa, torbi, proizvoda za njegu cipela i dodataka. Ako volite elegantne cipele, onda ćete na Crocs.hr sigurno pronaći prave proizvode koje možete kupiti po odličnim cijenama. Uživajte kada krene Crocs sniženje obuće i kupujte ženske, muške, dječake, djevojčice, torbe, vreće, torbice i još mnogo toga dok traje Crocs akcija.

3

Crocs akcija - isplati se!

Iskoristite popuste na Crocs i kupite ženske cipele po super cijenama, gdje možete izabrati klasične krokodile, klompe, pumpice, balerinke, cipele na klin, tenisice, loaferice, cipele za hodanje, sandale, japanke, gležnjače, radne cipele, cipele iz kolekcije Isabella ili Leigh. Međutim, cipele Crocs dostupne su i za djevojčice i dječake. Odabirom koda za popust Crocs također možete povoljno i povoljno kupiti cipele za djevojčice poput mokasina i tenisica, balerina, gležnjača, klompi, sandala, japanki i cipela za hodanje iz Bump kolekcije.

Kupite jeftine cipele za dječake u kojima možete odabrati tenisice, mokasine, čizme, japanke i dječačke sandale iz Star Wars kolekcije. Ovdje možete kupiti modernu i udobnu dječju obuću za sport, školu ili odmor po atraktivnim cijenama.

4

Crocs popusti

Kodovi za popust
Rasprodaje
Besplatna dostava
 

U Crocsu na Kupliu vas čeka popust od - 30%, - 25% ili - 5%. Zahvaljujući tome možete kupiti jeftine ukrase za cipele, papuče i izolirane klompe ili proizvode iz ostatka asortimana, ovisno o veličini sniženja. Također ćete dobiti kod za popust za besplatnu dostavu. Preporučujemo!

5

Ocjena Crocs

5.0

Izvrsna ocjena

Ukupna ocjena 17 kupaca
17 __thumbsup Kupaca preporučuju
0 __thumbsdown kupaca ne preporučuju
Izvrsno (4,1 - 5,0) 17x
Vrlo dobro (3,1 - 4,0) 0x
Dobro (2,1 - 3,0) 0x
Ispod prosjeka (1,1 - 2,0) 0x
Loše (0 - 1,0) 0x