Uvjeti za zaštitu i obradu osobnih podataka i prava dotične osobe

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje kao „Opća uredba o zaštiti podataka“ ili „Uredba“ ili „GDPR“)) i primjenjivim zakonima Republike Hrvatske, poduzeće KUPLIO, s.r.o. Ľ. Fullu 9A, 841 05 Bratislava, MBS: 52 966 852 , upisano u Trgovački registar Okružnog suda Bratislava I., odjeljak: Sro, broj spisa: 26441 / B (dalje kao „BALÍK PLUS“), sastavilo je ovu Izjavu.


Operator osobnih podataka je tvrtka KUPLIO, s.r.o. , sa sjedištem na adresi Ľ.Fullu 9A, 841 05 Bratislava,adresa e-pošte info@kuplio.hr


U koju svrhu obrađujemo Vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo samo u svrhe o kojima Vas informiramo. Koje osobne podatke obrađujemo o Vama i u koje svrhe ovisi o tome kako ste nam pružili svoje osobne podatke. Kroz našu web stranicu imate priliku pružiti nam osobne podatke na sljedeće načine:I. Obrazac za registraciju


Kroz obrazac za registraciju imate priliku registrirati se za web portal kuplio.hr. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih informacija

Legitimni poslovni interesi

Slanje ponuda s popustom korisniku prema njegovim karakteristikama, preferencijama i interesima

Ime, prezime, kontakt putem e-pošte, godina rođenja, spol, grad, poštanski broj ili sklonosti i interesi

Potreba za izvršenjem ugovora, odn. potreba za poduzimanjem mjera poduzetih prije sklapanja ugovora kao dijela vaše prijave za registraciju

Slanje ponude usluga naše tvrtke

Kontakt putem e-pošte

Legitimni interes koji se sastoji u ponudi relevantnih usluga


Privola za korištenje Vaših osobnih podataka potpuno je dobrovoljno, te se u svakom trenutku dana privola može povući. Bez Vaše privole, nećemo Vam slati ponude s popustom u obliku kupona prema Vašim karakteristikama, preferencijama i interesima.


Također, obrađujemo Vaše osobne podatke upisane u obrazac za registraciju kako bismo Vam mogli ponuditi naše usluge slične onima koje vas zanimaju. Imate pravo povući prethodno danu privolu, ograničiti ju ili proširit, odnosno prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka u svrhu slanja poslovnih ponuda, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje poslovnih ponuda i obradu Vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo prestati slati ponude i s tim u vezi obrađivati Vaše osobne podatke ako nas obavijestite mailom ili označite da ne želite primati ponude (npr. klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake e-pošte).II. Web obrazac "Vijesti putem e-maila"


Vijesti od nas morate primati e-poštom putem web obrasca. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih informacija

Legitimni poslovni interesi

Slanje vijesti e-poštom

Kontakt putem e-pošte, spol

Legitimni interes za kontaktiranje klijenata na njihov zahtjev


Davanje ovih Vaših osobnih podataka potpuno je dobrovoljno, u svakom slučaju bez Vaše privole nećemo Vam slati vijesti e-poštom.


Imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u svrhu slanja vijesti, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje vijesti i obradu vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo zaustaviti slanje vijesti i obradu vaših osobnih podataka s tim u vezi ako nam javite da ne želite primati vijesti (na primjer, klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake e-pošte).III. Obrazac za kontakt za korisnike


Možete nas kontaktirati putem kontakt obrasca za korisnika. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih informacija

Legitimni poslovni interesi

Kontaktiranje potencijalnog klijenta, odgovor na pitanje

Ime, prezime, telefonski kontakt, kontakt s e-poštom, tvrtka, osobni podaci navedeni u tekstu poruke

Potreba za izvršenjem ugovora, odn. nužnost provedbe mjera poduzetih prije sklapanja ugovora ili legitimni interes da odgovorite na vaš upit

Slanje ponude usluga našoj tvrtki

E-mail kontakt

Opravdani interes koji se sastoji od nuđenja relevantnih usluga


Davanje ovih osobnih podataka s Vaše strane potpuno je dobrovoljno, u svakom slučaju ne možemo vas kontaktirati bez davanja suglasnosti.


Također, obrađujemo Vaše osobne podatke unesene u obrazac za kontakt kako bismo Vam mogli ponuditi naše proizvode slične onima koje ste kupili od nas. Imate pravo prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka u svrhu slanja poslovnih obavijesti, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje poslovnih obavijesti i obradu Vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo prestati slati ovu komercijalnu komunikaciju i obrađivati Vaše osobne podatke s tim u vezi ako nas obavijestite mailom ili označite da ne želite primati komercijalnu komunikaciju (npr. klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake komercijalne komunikacije).IV. Obrazac za kontakt za klijente


Možete nas kontaktirati putem kontakt obrasca. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih podataka

Legitimni poslovni interesi

Kontaktiranje potencijalnog klijenta

Ime, prezime, telefonski kontakt, kontakt osoba za kontakt putem e-pošte klijenta

Potreba za izvršenjem ugovora, odn. nužnost provedbe mjera poduzetih prije sklapanja ugovora ili legitimni interes da se odgovori na upit klijenta

Slanje ponude usluga našoj tvrtki

E-mail kontakt

Legitimni interes koji se sastoji u ponudi relevantnih usluga


Davanje ovih osobnih podataka od vas potpuno je dobrovoljno, u svakom slučaju ne možemo vas kontaktirati bez davanja.


Uz to, obrađujemo vaše osobne podatke unesene u obrazac za kontakt kako bismo vam mogli ponuditi naše proizvode slične onima koje ste kupili od nas. Imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u svrhu slanja poslovnih obavijesti, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje poslovnih obavijesti i obradu vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo prestati slati ove komercijalne komunikacije i obrađivati ​​vaše osobne podatke s tim u vezi ako nam naznačite da ne želite primati komercijalne komunikacije (npr. Klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake komercijalne komunikacije).V. Web obrazac za dobivanje kupona za popust


Pomoću web obrasca možete unijeti adresu e-pošte na koju ćemo vam poslati kupon za popust. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih podataka

Pravni naslov

Slanje kupona za popust

E-mail kontakt

Legitimni interes tvrtke da kontaktira klijenta

Slanje ponude usluga našoj tvrtki

E-mail kontakt

Legitimni interes za nuđenje relevantnih usluga


Davanje ovih osobnih podataka od vas je potpuno dobrovoljno, u svakom slučaju, bez davanja podataka, ne možemo vam poslati kupon za popust.


Uz to, obrađujemo vaše osobne podatke unesene u web obrazac kako bismo vam mogli ponuditi naše proizvode slične onima koje ste kupili od nas. Imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u svrhu slanja poslovnih obavijesti, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje poslovnih obavijesti i obradu vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo prestati slati ove komercijalne komunikacije i s tim u vezi obrađivati ​​vaše osobne podatke ako nam naznačite da ne želite primati komercijalne komunikacije (npr. Klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake komercijalne komunikacije).


Koliko dugo obrađujemo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo samo za vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe zbog koje su Vaši osobni podaci prikupljeni. Točnije, vrijeme tijekom kojeg obrađujemo Vaše osobne podatke postavlja se na sljedeći način:


Svrha

Vrijeme procesiranja

Upisnica

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Web obrazac

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Obrazac za kontakt za korisnike

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Obrazac za kontakt za klijente

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije


Kome prosljeđujemo vaše osobne podatke?

Nismo u mogućnosti pružiti sve usluge koje pružamo sami. Stoga su ovdje kategorije potencijalnih primatelja s obrazloženjem zašto bi se vaši osobni podaci mogli premjestiti:


Primatelj

Razlog za pristup

Osoba koja pruža rad web stranice i našeg softvera (računalni sustavi)

Trenutno koristimo dobavljača softverskih rješenja koji kao posrednik servisira našu web stranicu i rad računalnih sustava.

Osoba koja dogovara slanje e-pošte

Slanje e-pošte možemo povjeriti trećoj strani kojoj ćemo u tu svrhu dostaviti vašu e-adresu.

Osoba koja osigurava rad CRM sustava

Trenutno koristimo CRM sustav čiji rad osigurava treća strana


Obavještavamo vas da ćemo se uvijek pridržavati vašeg prava na dobivanje podataka o tome kome, kada i u koju svrhu su vaši osobni podaci preneseni.VI. Obrazac za registraciju za poslovne partnere


Kroz obrazac za registraciju imate priliku registrirati se u odjeljku za klijente web portala kuplio.hr i postati naš poslovni partner. U ovom slučaju, vaše osobne podatke obrađujemo u mjeri, u svrhu i iz ovdje navedenog ovlaštenja (pravnog naslova):


Svrha

Opseg obrađenih informacija

Legitimni poslovni interesi

Kontaktiranje poslovnog partnera

Ime, prezime, kontakt putem e-pošte, telefonski kontakt

Potreba za izvršenjem ugovora, odn. potreba za poduzimanjem mjera poduzetih prije sklapanja ugovora kao dijela vaše prijave za registraciju

Poslovne ponude usluga naše tvrtke

E-mail kontakt

Legitimni interes koji se sastoji u ponudi relevantnih usluga


Davanje ovih osobnih podataka od vas potpuno je dobrovoljno, u svakom slučaju ne možemo vas kontaktirati bez davanja.


Uz to, obrađujemo vaše osobne podatke upisane u obrazac za registraciju kako bismo vam mogli ponuditi naše usluge slične onima koje vas zanimaju. Imate pravo prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u svrhu slanja poslovnih ponuda, na temelju čega ćemo odmah zaustaviti slanje poslovnih ponuda i obradu vaših osobnih podataka u vezi s tim. Također ćemo prestati slati ove poslovne ponude i s tim u vezi obraditi vaše osobne podatke ako nam javite da ne želite primati poslovne ponude (npr. Klikom na odgovarajuću vezu na kraju svake e-pošte).


Koliko dugo obrađujemo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke obrađujemo samo za vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe zbog koje su vaši osobni podaci prikupljeni. Točnije, vrijeme tijekom kojeg obrađujemo vaše osobne podatke postavlja se na sljedeći način:


Svrha

Vrijeme procesiranja

Upisnica

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Web obrazac

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Kontakt obrazac za korisnike

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Obrazac za kontakt za klijente

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije

Obrazac za registraciju za poslovne partnere

Dok korisnik ne otkaže registraciju, ali najviše 5 godina od posljednje prijave / registracije


Kome prosljeđujemo vaše osobne podatke?

Nismo u mogućnosti pružiti sve usluge koje pružamo sami. Stoga su ovdje kategorije potencijalnih primatelja s obrazloženjem zašto bi se vaši osobni podaci mogli premjestiti:


Primatelj

Razlog za pristup

Osoba koja osigurava rad web stranice i našeg softvera (računalni sustavi)

Trenutno koristimo dobavljača softverskih rješenja koji kao posrednik servisira našu web stranicu i rad računalnih sustava. hr: Trenutno koristimo davatelja softverskih rješenja na toj poziciji

Osoba koja dogovara slanje e-pošte

Slanje e-pošte možemo povjeriti trećoj strani kojoj ćemo u tu svrhu dostaviti vašu e-adresu.

Osoba koja osigurava rad CRM sustava

Trenutno koristimo CRM sustav čiji rad osigurava treća strana.

Osoba koja upravlja rezervacijskim sustavom

Trenutno koristimo pružatelja rezervacijskog sustava koji upravlja našim rezervacijskim sustavom kao posrednik.


Obavještavamo vas da ćemo se uvijek pridržavati vašeg prava na dobivanje podataka o tome kome, kada i u koju svrhu su vaši osobni podaci preneseni.


Vaša prava


Ažurirano: 01.02.2021