Stigle su proljetne ponude: koje su najbolje i što se isplati kupiti?

Kuponi za popust za proljetnu kupovinu

Dočekajte ugodno proljetno vrijeme s povoljnom kupovinom. Mnogi proizvodi za dom, vrt ali i za Vas sada su dostupni po izvrsnim cijenama. Što ćete izabrati?

Proljeće je tradicionalno jedno od omiljenih godišnjih doba, ne samo zbog ljepšeg vremena nakon zime, već i zbog sniženja vezanih uz ovo razdoblje. I zato se od 20. ožujka do 10. travnja možete veseliti uštedama pri online kupnji.

Savršene proljetne ponude možete pronaći u kategorijama kao što su dom i vrt, sportska oprema i odjeća, proljetna i prijelazna odjeća za dame i gospodu, namještaj i stanovanje, mali električni uređaji te proizvodi iz kategorije auto-moto. Što biste od ovoga dodali na svoj popis za kupovinu?

Želite li otkriti sve proljetne popuste? Kliknite na link ispod i saznajte što možete kupiti po povoljnijoj cijeni.

dama-kupuje-odjecu-preko-mobitelaAutor: cottonbro studio (Pexels)

Početak vrtlarske sezone

 

Svi vrtlari proljeće povezuju s radovima u vrtu i oko kuće. Ono što vam je najvažnije za to je kvalitetan, funkcionalan i neistrošen vrtni alat s kojim će rad biti jednostavniji. Iskusni vrtlari preporučuju pričekati kraj proljetnih mrazeva prije sadnje nekih usjeva. S druge strane, već sada možete posaditi neke usjeve u stakleniku. I za nekoliko tjedana brati  ćete svoju prvu berbu salate ili rotkvice

Imate li voćke ili grmlje u svom vrtu? Upravo sada tijekom ožujka je vrijeme za zimsku rezidbu, preporučuje se prije kretanja vegetacije. To će osigurati ne samo kvalitetan urod, već i njihovo zdravlje. Nemojte propustiti posao oko kuće, bilo da se radi o provjeri krova i stanja prozora ili čišćenju dimnjaka nakon završetka sezone grijanja.

Osim korisnog dijela, vrt obično ima i zonu za odmor i opuštanje. Uljepšajte si prostor ukrasnim biljem i uredite ga udobnim vrtnim namještajem. Stolice, klupe za ljuljanje ili viseće ležaljke - zahvaljujući vrtnom namještaju, vrijeme provedeno vani bit će vam još ugodnije.

muškarac-sadi-prijesadniceAutor: Greta Hoffman (Pexels)

Renoviranje doma

 

Dobro znate da vanjsko spremanje ne završava u proljeće. I u interijeru vas očekuju proljetni radovi u vidu velikog spremanja, pranja prozora, bojanja zidova ili zamjenom starog komada namještaja novim. Najviše pozornosti obratite na prostorije u kojima provodite najviše vremena jer će u tim sobama namještaj vjerojatno biti najviše istrošen.

Na primjer, kvalitetan krevet je obavezan u spavaćoj sobi. Želite staru i neudobnu zamijeniti novom? Preporučujemo najpraktičnije rješenje u vidu bračnog kreveta s madracem i spremištem. Nakon kupnje ne morate više ulagati.

Kako je u dnevnoj sobi? Imate li udobnu i dovoljno veliku sjedeću garnituru? Ili je to još uvijek vaš nedostižan san? Nemojte više sanjati o tome i odaberite je iz ponude sjedećih garnitura iz Emmezeta e-shopa. Udobnosti svih članova obitelji pridonijet će i fotelje ili taburei. A u dnevnoj sobi ne bi smjeli nedostajati otmjen stolić za kavu i komoda za TV.

Možda biste u svojoj kupaonici mogli koristiti novi umivaonik, tuš ili moderniji kupaonski namještaj. Želite li veću promjenu, novi izgled kupaonice možete postići promjenom pločica ili bojanjem.

dnevni boravak sjedeća garnituraAutor: Max Rahubovskiy (Pexels)

Proljetna kupovina odjeće

 

Kako bi bilo da ste ovog proljeća preskočili shopping u popularnoj kategoriji odjeće ili obuće. Svaki od njih sadrži sjajne proljetne ponude za vas, gospodu i djecu.

Napokon je došlo vrijeme kada debelu jaknu i zimsku odjeću možete odložiti i u svom ormaru zamijeniti tanjom i prijelaznom proljetnom odjećom. Čak i ako još uvijek volite tanji kaput, baloner ili prsluk u hladnim jutrima, glavni sloj odjeće mogu činiti i manje topli komadi, poput košulja, majica, suknji ili haljina. U Answear e-shopu možete ih pronaći u raznim stilovima, tako da budite sigurni da ćete nešto za sebe odabrati.

Nemojte zanemariti ponudu modnih dodataka, bilo da se radi o torbicama, maramama, nakitu ili sunčanim naočalama. Sve to i mnogo više možete izabirati u Mohito e-shopu.

Mislite na svog muškarca kada kupujete. I on će biti zadovoljan ako se u garderoberu nađu novi modeli njegove omiljene odjeće. Posežete li za košuljama, majicama ili hlačama, odabir uvijek prilagodite njegovom stilu. Sigurni smo da ćete u Zoot e-shopu pronaći upravo onu odjeću koja će mu se svidjeti. Iz kategorije modni dodaci možete ga razveseliti, primjerice, torbice za nošenje preko tijela.

Kupnja skupe odjeće za malu djecu nije dobra ideja jer će je brzo uništiti ili prerasti. Naš savjet gdje kupiti dječju odjeću je e-trgovina Sinsay. Nudi kvalitetne, lijepo dizajnirane, ali prije svega pristupačne komade. I vaša djeca i novčanik bit će zadovoljni.

Što je s popustima u kategoriji obuće? Jednostavno su fantastični. Iz ponude ženske obuće ne propustite gležnjače, balerinke ili elegantne espadrile. A Gospoda za svečanije događaje iz CCC e-shopa mogu odabrati moderne tenisice ili mokasine. 

muskarac-ima-nosi-mokasineAutor: Alp Yıldızlar (Pexels)

 

Sve za zdrave sportske navike

 

Već dugo odgađate dan kada ćete se početi baviti sportom? Nemojte više čekati i počnite odmah nakon čitanja ovog članka. Prvo ćemo vam dati savjete o tome kako započeti i gdje kupiti najbolju sportsku odjeću i dodatke.

Prije svega odaberite sport koji vas doista zanima i za koji mislite da ćete uživati. I prije svega bilo da se radi o trčanju, plivanju, biciklizmu ili bilo kojem drugom sportu, neka vas niža kondicija ne obeshrabri u startu. Ako ustrajete, vaše će se stanje postupno popraviti, moći ćete se puno dulje baviti zadanom sportskom aktivnošću i više ćete joj se veseliti. A uz to, svaki će sport biti lakši u udobnoj sportskoj odjeći. Status za provjerene komade iz Lelosi.

Dobra pomoć istrajnosti je zapisivanje sportskih rezultata, od prvog dana. Kada kasnije pogledate svoje  aktualne rezultate, vidjet ćete koliko ste napredovali i to će vas jako motivirati.

Važno  je omogućiti si dovoljno odmora. Netko se opušta radeći u vrtu, drugi gledajući televiziju, a treći, primjerice, čitajući knjigu. Saznajte što vas najviše opušta i odvojite vrijeme za to.

turista-na-planinamaAutor: Rachel Claire (Pexels)

 

Praktična i povoljna kupnja električnih uređaja

 

Aktualne cijene svakako potiču na kupnju novih električnih uređaja. E-trgovine rasprodaju zalihe kako bi napravile mjesta za proizvode iz najnovijih asortimana proizvoda. I ne možete ga promašiti.

Na primjer, takav višenamjenski kuhinjski robot uštedjet će vam vrijeme ne samo pri pečenju, već i pri pripremi jela. Jutarnja šalica kave bit će vam brže spremna zahvaljujući kvalitetnom aparatu za kavu, a voljet ćete i parni lonac za pripremu ukusnijih i zdravijih jela.

Iz kategorije malih električnih uređaja posegnite za pristupačnijim mikserima, sokovnicima ili sušilicama za voće. Cijenit ćete i kupnju električnog roštilja. Možete ga koristiti ne samo u kuhinji za pripremu jela, već će vam biti praktičan i tijekom ljetne sezone za ugodnu zabavu uz roštilj s obitelji i prijateljima.

kuhinja-aparat-za-kavuAutor: Rachel Claire (Pexels)

Održavanje automobila

 

Svaki vlasnik automobila će se složiti da je to izuzetno udobno, ali i jako skupo prijevozno sredstvo. Ne možete izbjeći trošak goriva, kao ni povremenu zamjenu istrošenih dijelova, a sve to košta. Pa, možete minimizirati troškove ako se uzorno brinete o svom automobilu.

Možete početi odmah sada u proljeće. Zamjena zimskih guma za ljetne može se smatrati najvažnijom obavezom. I to u vrijeme, kad se temperatura nekoliko dana za redom kreće oko 7 °C. Ne želite se baviti sezonskim promjenama guma? Rješenje su cjelogodišnje gume prilagođene različitim vremenskim uvjetima. Budući da je sigurnost vožnje povezana s kvalitetom guma, prije svake sezone provjerite dubinu profila i tlak u gumama.

Redovito održavanje automobila treba uključivati i temeljito pranje vanjštine, čišćenje unutrašnjosti ili zamjenu oštećenih dijelova. Nemate vremena ili potrebnih vještina za održavanje vašeg automobila? Obratite se servisu ili auto servisu, gdje će se izvrsno pobrinuti za vaš automobil.

muskarac-napuhava-gumeAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

Na našim stranicama također možete pronaći odlične ponude za proizvode iz kategorije auto oprema. Za vas smo odabrali ove među mnogima.

Već znate one proljetne popuste koje ćete prvo iskoristiti, je li? Nemojte predugo oklijevati, jer su cjenovno povoljni proizvodi uvijek jako traženi. Bez obzira kupujete li za sebe ili za voljene, definitivno ćete uštedjeti značajan iznos novca i uživati u kupnji.

proljetni popusti