Međunarodni Dan djece i poklon ideje za svu djecu

Dan djece popusti do -30%

Približava se praznik za svu djecu, a to znači da je vrijeme za kupnju poklona. Nedostaju li vam ideje? Na našoj web stranici pronaći ćete brojne posebne ponude. Ispričat ćemo vam o onim najboljim.

Samo roditelji znaju koliko je teško odgajati i brinuti se za djecu. Od malena im posvećuju svu pažnju i uče ih novim stvarima kako bi izrasli u pristojne i dobre ljude. No, roditeljstvo uključuje i mnogo lijepih trenutaka, primjerice, dan kad dijete prohoda ili progovori, roditelj će se sigurno sjećati. I zato možemo reći da je roditeljstvo najodgovorniji, a ujedno i najljepši posao na svijetu. A kada inače proslaviti činjenicu da imate djecu i još više im pokazati ljubav, ako ne na Međunarodni Dan djece?

Možete kupiti TOP poklone za svoju djecu u kategorijama kao što su igračke, dječja moda, dječji proizvodi za bebe, namještaj za dječje sobe, elektroničke igre i konzole, sportska oprema, putovanja i osiguranja. Razgovarajmo o tome koje od njih vrijedi kupiti i za male i velike.

"Nikad ne znamo što je roditeljska ljubav dok sami ne postanemo roditelji."
— Henry Ward Beecher
 

Želite li znati koje ponude popusta na Dan djece možete izabrati? Kliknite na link ispod i otkrit ćete ih sve na jednom mjestu.

roditelji-djeca-zagrljajAutor: Gustavo Fring (Pexels)

Igračke za najmlađe članove obitelji

 

Iako djeca od nekoliko mjeseci još uvijek ne mogu percipirati igračke na način na koji to rade njihova starija braća, možete im dati one koje će im pomoći da se razviju. Dobar primjer su, na primjer, igračke za razvoj motoričkih vještina, slagalice ili druge obrazovne igračke. Igračke od drveta i tekstila su također popularne. Zbirka igara dopunjena je i knjigama posebno dizajniranim za bebe, na primjer kontrastno leporelo.

Djeca od 1 do 2 godine spremna su percipirati više podražaja za razvoj mozga, osjetila i mašte. Prikladno je kupiti im igračke za vuču, razne slagalice s velikim dijelovima. Trogodišnjem će djetetu biti zanimljive igračke s edukativnom dimenzijom, primjerice slagalice sa životinjama ili sortiranje boja i uzoraka. I vrijeme je za prvu guralicu

Za djecu u dobi od 4 i 5 godina, krajnje je vrijeme za kupnju puzzle igara i onih za razvoj mašte. Slagalice, igre ravnoteže ili razni odvijači su popularni. Djeca u ovoj dobi također će uživati u drvenim glazbenim instrumentima, setovima alata i dječjoj kuhinji.

Ni djeca od 7, 8 i 9 godina ne izbjegavaju igru ​​s igračkama. Ali u ovoj dobi reći će vam točno što žele. Ako ih želite iznenaditi, kupite drvenu slagalicu ili puzzle.

djevojčica-se-igra-s drvenim-igračkamaAutor: Tatiana Syrikova (Pexels)

Najnježnija njega za bebe

 

Pripremate li se za ulogu majke i roditeljstva ili želite dati praktičan dar prijateljima s malom bebom? Usredotočite se na dio proizvoda posebno razvijen za njegu i potrebe novorođenčadi i male djece.


Potrebna oprema uključuje bočice, dude, pelene, ulja i ostale kozmetičke proizvode, grijače za bočice, autosjedalicu i krevetić s madracem. U obitelji s malo starijom djecom svaka će majka cijeniti sigurnosne proizvode, primjerice protiv otvaranja pećnice, hladnjaka ili namještaja. Također će biti korisna barijera ispred stubišta ili ograda.

Kompletnu opremu za majku i dijete možete pronaći u Monkey Mum e-shopu. Pripremite se za bebin dolazak unaprijed i nabavite sve što vam je potrebno.

Odjeća za male i velike


Kupnja puno skupe odjeće za malu djecu nije dobra ideja s financijskog stajališta. Djeca rastu jako brzo i prije nego što shvatite, novi će im kompleti odjeće biti premali. A istina je i da ponekad veoma brzo mogu uništiti odjeću. Stoga ćemo vam dati savjete u kojim e-trgovinama nećete potrošiti puno novca na dječju odjeću, a pritom ćete djeci pružiti potrebnu udobnost.

Za najmlađe preporučujemo kupovinu robe iz dječje kolekcije vlastite robne marke u Lidl e-trgovini. Odlikuje se kvalitetnom obradom i vrlo pristupačnim cijenama. Bodije, pidžame, trenirke, majice i zimsku odjeću možete kupiti odjednom i udobno od kuće.
Kupovina odjeće za veću djecu je malo teža, jer imaju omiljene likove iz bajke, preferiraju određene boje i postupno počinju pratiti trendove. Pa, uvjereni smo da ćete pogoditi njihov ukus naručujući odjeću iz Sinsay e-trgovine. Trgovina stalno mijenja svoju ponudu i nadopunjuje je elegantnom odjećom za kompletne bebe i tinejdžere.


Naš savjet: Dajte tinejdžerima poklon bon umjesto odjeće. Pokažite im da u potpunosti vjerujete njihovom izboru.
Jeste li već kupovali u e-trgovini Factcool ? Samo ime govori da prodaje trendi odjeću. Osim dječje robe, pronaći ćete i moderne komade za dame i gospodu, tako da možete dodati nešto novo u ormar za cijelu obitelj.

Želite li znati o drugim ponudama? Pratite našu web stranicu kako biste uvijek prvi saznali najbolje.

djevojcica-se-oblaciAutor: Annushka Ahuja (Pexels)

Sve za novu dječju sobu

 

Prirodno je da se dječja soba također mijenja s dobi djece. Najveća promjena događa se kada dijete uđe u prvi razred i mora odustati od cjelodnevnih igara. Oni zamjenjuju učenje, a vrtić treba prilagoditi promjenjivim potrebama djeteta.
Odreći se svih igračaka može biti jako teško za dijete. Stoga ih s budućim školarcem smanjite na potreban broj i rezervirajte im stalno mjesto u sobi. Zatim dodijelite mjesto za dovoljno prostran stol sa stolicom i stvorite ugodan studentski kutak za školarca. Možete ga nadopuniti praktičnom oglasnom tablom ili pločom.

Dodajte punopravni ormar uz komodu, zamijenite dječji krevet klasičnim i zamijenite tepih novijim u neutralnoj boji. Vrhunac cjelokupne transformacije dječje sobe bit će skidanje tapeta s dječjim uzorcima i bojanje prema željenoj boji djeteta. Uostalom, mora se osjećati najbolje u sobi.

Imate li velikog školarca kod kuće? Možda bi ga obradovala veća polica za knjige i ormar, ergonomski stolac ili udobniji madrac. I možete biti sigurni da nijedan student ili tinejdžer neće odbiti udoban i praktičan dodatak u obliku vreće za sjedenje.

Niste sigurni kako preurediti dječju sobu? Pitaj dijete izravno kako je zamišlja i promijenite je zajedno. Uostalom, novouređena soba može biti izuzetno lijep i praktičan poklon na Međunarodni Dan djece.

studentska-sobaAutor: Norbert Levajsics (Unsplash)

Elektronika za školu i zabavu

 

Slobodno vrijeme vrlo je važno da se djeca opuste i napune energijom nakon učenja ili drugih obaveza. Naravno, vrsta aktivnosti treba biti raznolika. Vjerojatno se slažete da je igranje računalnih igrica jedna od omiljenih dječjih aktivnosti u slobodno vrijeme.

Želite svojoj djeci pružiti još bolju igru i bolje iskustvo? Za Dan djeteta poklonite im igraću konzolu. Njihovo veselje bit će neopisivo, poput darivanja mobitela, novih bežičnih slušalica ili fotoaparata.

A tu je i neka vrsta druge kategorije električnih proizvoda, koja je korisna studentima, posebno za studiranje. Mislimo, primjerice, na laptop ili tablet koji su postali važno pomagalo u učenju. Imaju li vaša djeca stariji model? Razveselit ćete ih moćnijim uređajem koji mogu koristiti i u slobodno vrijeme.

Što je s elektronikom za najmanju djecu, što im možete pokloniti? Na primjer, posegnite za glazbenim igračkama, malim dječjim konzolama ili bezopasnim prijenosnim računalima za igranje. To može biti njihov prvi kontakt s elektronikom i tehnologijom.

Kod svake elektronike potrebno je postaviti granice, primjerice koliko dugo i kada se djeca smiju igrati s njom. Postavite pravila kako vam odgovara, na primjer, to može biti sat vremena dnevno nakon obavljanja domaće zadaće ili kućnih poslova.

mama-sa-sinomAutor: Julia M Cameron (Pexels)


  Tražite li povoljnu ponudu elektronike? Pronašli smo ih za vas.

Razvoj u sportskim aktivnostima

 

Želite li podržati djecu u sportu kojim se trenutno bave ili samo razviti tu naviku kod njih? U oba slučaja bitno je da se radi o sportu koji ih stvarno ispunjava. Samo ako vrijeme provode radeći aktivnost u kojoj uživaju, mogu postići izvrsne rezultate. Atletika, nogomet, floorball ili plivanje, nešto će ih sigurno zanimati. A kao dar za njihov odmor poklonite im kvalitetnu sportsku opremu i dodatke. Ne zaboravite da na našoj web stranici možete pronaći mnogo izvrsnih ponuda povezanih sa sportom nakon što kliknete ove kupone za popust.

Voli li vaše dijete slikati, plesati ili ga fascinira sviranje glazbenih instrumenata? Podržite ga u ovim aktivnostima i zajedno ispunite prijavu za MDD u određenom klubu gdje će imati dovoljno prostora za razvoj svog talenta. I ne samo to, steći će i puno novih prijatelja, uključiti se u značajne aktivnosti nakon škole, i na kraju, ali ne manje važno, to mu može pomoći u odabiru karijere u budućnosti.

A sadržajan način korištenja ljetnih praznika je i škola u prirodi ili dječji kamp. Imaju nekoliko prednosti - djeca ne provode cijele praznike kod kuće i dobivaju puno iskustava i vjernih prijatelja. A uz to vam priprema neće oduzeti puno vremena jer sve što vam treba možete kupiti na jednom mjestu, u raznim e-shopovima.

cas-baletaAutor: cottonbro studio (Pexels) 


Vrijeme provedeno zajedno


Nikakvi materijalni pokloni nikada neće biti tako vrijedni kao vrijeme provedeno s obitelji. Pa ako se još uvijek pitate kako provesti Međunarodni dan djeteta, naš odgovor je jasan – zajedničkim aktivnostima.

Prvi lipnja pada u subotu, što znači da vas posao neće ni na koji način ograničavati i možete u potpunosti uživati u ovom danu sa svojom djecom. Manju djecu oduševit će posjet zoološkom vrtu, dvorcima ili raznim gradskim atrakcijama. A tinejdžerima oduzeti ćete dah dugim vikendom ili odmorom u inozemstvu.

Ipak, ne zaboravite uzeti putno osiguranje za svako putovanje. Nikad ne znaš kada će ti trebati pomoć.

Boravak na svježem zraku možete iskoristiti i za klizanje na ledu, obiteljski izlet biciklom, lagano planinarenje ili pak otići u avanturu na vikend kampiranje.


majka-s-kceri-pakiraju-kofereAutor: Ivan Samkov (Pexels)


Želite li uštedjeti na obiteljskom odmoru? Bit će lako s ovim ponudama

 


Znate li već kakvo ćete ovogodišnje iznenađenje pripremiti svojoj djeci za Međunarodni dan djece? Uvjereni smo da će, što god da bude, biti oduševljeni vašim poklonom i pamtiti ovaj dan kao jedan od najposebnijih.