__search

Ovdje ste prvi put

Jeste li prvi put posjetili časopis KUPLIO? Dobro ste došli. Pronaći ćete korisne članke o tome kako štedjeti u svakodnevnom životu.

Ovdje ste prvi put

Dobrodošli na web stranicu časopisa KUPLIO

Uvijek vam nudimo ažurne informacije zahvaljujući kojima više nećete kupovati osim na prikladan način. Svi popusti, kuponi i kodovi za popuste, kao i korisni savjeti i trikovi ili upute, zahvaljujući kojima ćete naučiti štedjeti bez i najmanjeg ograničenja. Priuštite si sve što poželite bez grižnje savjesti. Mi nismo vlasnici e-trgovina ili financijski savjetnici, mi smo obični ljudi koji s vama žele podijeliti savjete i iskustva. Ukratko, pokazat ćemo vam kako savladati trikove trgovaca u trgovinama i e-trgovinama i povoljno kupovati.

Što ćete pronaći kod nas

Možete birati između nekoliko jasnih kategorija

__Bitmap_1
1

Kupovina __Arrow_right_orange_bold

Unutar mnogih od nas postoji trgovački manijak koji ne može ne voljeti modu, zar ne? Savjete i trikove specijalizirane za žensku, mušku i dječju modu, svakako ne propustite. U ovoj kategoriji pronaći ćete korisne članke o sezonskim trendovima u šminkanju, kozmetici ili vijesti u asortimanu parfema. Zahvaljujući korisnim savjetima, uvijek ćete biti "IN" i "SMART", jer znamo jeftino kupovati.

2

Dom __Arrow_right_orange_bold

Zanimaju li vas novi trendovi u stanovanju? Namještate li ili obnavljate? Savjetovat ćemo vam kako učinkovito iskoristiti obiteljski proračun i kupiti jeftinije. Ne propustite specijalizirane članke koji će vaš dom učiniti ugodni. Mali kućanski predmeti koji će vam olakšati život ili sjajni savjeti za vrtni namještaj zasigurno će pronaći svoju primjenu u vašem domu.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Obitelj __Arrow_right_orange_bold

Jeste li na porodiljnom dopustu i tražite načine kako uštedjeti koju kunu? Tada ste na pravoj adresi. Ovdje ćete pronaći korisne članke zahvaljujući kojima će kupnja školskog pribora ili odabir dječjeg kampa biti veoma laka. Ponuda također uključuje veliku usporedbu pelena i mnoge druge savjete koji će vam olakšati svakodnevni život.

4

Slobodno vrijeme __Arrow_right_orange_bold

Volite li sport, volite li čitati ili preferirate zdrav način života? Dakle, ova je kategorija stvorena za vas. Ovdje ćete pronaći korisne savjete koje ćete zasigurno cijeniti. U našem časopisu očekuje vas niz članaka u kojima ćemo vam savjetovati učinkovito mršavljenje, naučiti kako ublažiti simptome alergije i dati zanimljive recepte zahvaljujući kojima ćete zasigurno ući u formu.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Putovanje __Arrow_right_orange_bold

Volite i putovati, ali niste spremni potrošiti bogatstvo na odmoru? Što ako vam kažemo da se to može učiniti i drugačije. U našoj ćete ponudi pronaći aktualne savjete za najjeftinije letove i boravke, među kojima ćete sigurno odabrati. Na primjer, također ćemo vam reći na što imate pravo ako otkažete ili odgodite let, koliko košta ponovno rezerviranje karte, kao i ono što možete, a što ne možete ponijeti sa sobom u zrakoplov.

6

Osiguranje __Arrow_right_orange_bold

Odabir najboljeg osiguranja za kućanstva, nekretnine, motorna vozila, ali i putnička ili čak životna osiguranja ponekad je prilično teško. Detaljno pogledajte recenzije koje vam je naša redakcija pripremila i zasigurno ćete odabrati najpovoljnije osiguranje za vas. Osim korisnih recenzija, savjetovat ćemo vam i na što se usredotočiti prilikom sklapanja osiguranja ili obrnuto, što treba izbjegavati, kao i niz drugih sjajnih savjeta koje ćete zasigurno cijeniti.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Financije __Arrow_right_orange_bold

Planirate li podići hipoteku ili odabrati najpovoljniju uštedu na stambenom kreditu? A što je sa zajmom, imate li pravo na zajama? Tada ste na pravoj adresi. Ovdje ćete pronaći nekoliko korisnih savjeta i trikova zahvaljujući kojima ćete zasigurno donijeti pravu odluku. Ne očekujte komplicirane tablice ili opsežne analize, samo nekoliko korisnih argumenata koji će vam zasigurno dobro doći.

8

Energije __Arrow_right_orange_bold

Da li i vi imate zaostatke u plaćanju energije? Savjetovat ćemo vam kako smanjiti troškove za plin, vodu, toplinu ili električnu energiju. Pokazat ćemo vam na što treba paziti pri odabiru novog uređaja, zašto se LED žarulje isplaćuju i na što treba obratiti najviše pažnje pri odabiru, i još mnogo toga. Pročitajte naše članke i ne trošite više novca nego što je potrebno.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefon __Arrow_right_orange_bold

Zahvaljujući našem savjetu uštedjet ćete i na telefonu, televiziji ili Internetu. Kliknite na kategoriju da biste saznali više. Ponuda vas očekuje uz zanimljive savjete, ali i kritike zahvaljujući kojima će, primjerice, odabir novog mobilnog operatera biti doslovno igračka. Pronaći ćete i savjete za najbolje pozive, sms ili Internet.

10

Automobil __Arrow_right_orange_bold

Mislite li da se troškovi vašeg automobila samo povećavaju i da se ne možete nositi s tim? Evo nekoliko korisnih savjeta koji će vam pomoći smanjiti troškove. Naučit ćete kada je idealno vrijeme za promjenu zimskih i ljetnih guma, trikove koji će vam pomoći da postignete manju potrošnju i, na kraju, ali ne manje važno, informacije o trenutnom znaku autoceste ili korisne recenzije za auto alarme.

__Bitmap_10

Nešto ekstra

__Fire_orange

Upute

Tražite li pomoć što učiniti ?

SAZNAJTE VIŠE
__Bulp_orange

Savjeti i trikovi

Želite li znati vijesti iz svijeta štednje?

SAZNAJTE VIŠE