Ne propustite povoljnu božićnu kupovinu i uštedite do 60%

rasprodaja bozic

Iako vjerojatno još čekate Božić ili uživate u blagdanima, trgovine vam se već spremaju ponuditi radikalno sniženje cijena nakon Božića, čak do 60%.

Ako ste odlučili pričekati novogodišnje rasprodaje, dobro ste prošli. Cijene će ove godine biti stvarno niske. Pripremite se, počinjemo 27. prosinca, a vama je bolje kupovati do 16. siječnja. A što se može kupiti jeftinije? Odjeća, namještaj, elektronika, sportska oprema, kozmetika, nakit i satovi.

 

Ne gubite vrijeme na traženje kupona, u rubrici Božićna rasprodaja pronaći ćete ih sve uredno složene na jednom mjestu.

 

Nova godina Novi ja. U potpunosti renovirajte svoj ormar

 

Možda od siječnja krećete u novi posao, promijenila vam se figura ili su vam omiljeni komadi izgubili boju pranjem. Bez obzira na razlog, rasprodaju mode i odjeće možete iskoristiti za promjenu garderobe. Kupnja jednog ili dva nova komada vjerojatno vam ne bi toliko opteretila budžet, ali kompletna promjena garderobe je skuplja pa je dobro iskoristiti popust pri kupnji. Pogotovo ako strateški pristupate izgradnji ormara i odlučili ste uložiti u kvalitetnije materijale. Većina ormara trebala bi biti izrađena od bezvremenskih krojeva u neutralnim bojama i možete im dodati nekoliko trendi komada koje možete jednostavno kombinirati s neutralnom bazom. U božićnoj sniženju od sada možete nabaviti oboje po super cijenama - potrebnu podlogu za garderobu i modne trendove.

 

 

Vratite se u formu nakon praznika

 

Jeste li znali da redovita tjelovježba smanjuje rizik od dijabetesa, kardiovaskularnih bolesti ili visokog krvnog tlaka? No, tjelovježba pozitivno utječe ne samo na tjelesno nego i na psihičko zdravlje – pomaže u boljem suočavanju sa stresom, poboljšava koncentraciju, kvalitetu sna i, ne manje važno, pridonosi dobrom raspoloženju. A to je zaista dovoljan razlog da što prije krenete s redovitim tjelesnim aktivnostima. Kada, ako ne sada? Zahvaljujući novogodišnjoj rasprodaji, sada možete dobiti znatno jeftiniju sportsku opremu, alate i prehranu za sportaše. Pogledajte top ponude iz kategorije Sportska i turistička rasprodaja. Ali požurite – baš kao i u sportu, isplati se biti među prvima kada je riječ o rasprodaji.

 

 

Sada je savršeno vrijeme za kupnju namještaja

 

Stručnjaci se slažu da je nova godina idealno vrijeme za kupnju novog namještaja. Trgovine se rješavaju zaliha i polako se pripremaju za novu sezonu. To potvrđuje i broj kupona u rubrici rasrodaja namještaja. U božićnim rasprodajama naći ćete jeftinije sjedalice, kuhinjski namještaj, lampe, te pločice i popločavanje. Kako prevladati nostalgiju činjenicom da je već nakon blagdana? Započnite novu godinu obnovom svog doma. Kupite novo sjedalo, promijenite raspored namještaja, renovirajte kuhinju ili zamijenite zavjese. Ponekad je zaista dovoljno samo nekoliko promjena da udahnete novi život u vaš interijer.

 

 

Razveselite se novim nakitom ili satovima

 

Uživajte u novom nakitu. Za to ne morate imati poseban razlog, ponekad je dobro samo biti sretan. Vrlo je vjerojatno da će komad koji ste prije Božića potražili u trgovini sada kupiti jeftinije. Rasprodaja nije zaobišla ni ovu kategoriju pa sada možete kupiti svoje naušnice iz snova ili luksuzne satove po super cijenama. Satovi i nakit su artikli koji u mnogim slučajevima imaju veću cijenu, pa je rasprodaja satova i nakita idealna prilika da ne rasteretite svoje zahtjeve, ali i da ne opteretite svoj budžet.

 

 

Dopunite zalihe kozmetike

 

Niste pronašli parfem iz snova ili paletu sjenila ispod drveta? Nema veze, kupite ih sami. U rasprodaji parfema i kozmetike neke proizvode sada možete kupiti i do upola jeftinije. Ovdje ćete pronaći snižene parfeme, dekorativnu kao i kozmetiku-Ako ste odlučili da ćete se s dolaskom nove godine više potruditi brinuti o svojoj koži i kosi, božićna rasprodaja može vam pomoći da ostvarite taj cilj.

 

 

Iskoristite ekstra povoljne ponude za aparate i elektroniku

 

Novogodišnje rasprodaje elektronike i kućanskih aparata svakako se ne propuštaju. Elektronika je jedna od top kategorija s kojom se isplati čekati do nove godine. Opet vas očekuju veliki popusti na bijelu i crnu tehniku. Uštedite pri kupnji TV-a, perilice posuđa, ploče za kuhanje, perilice rublja ili malih kućanskih aparata.