Nastavljamo s povoljnim blagdanskim kupovinama: Ne propustite sniženja do 60%

Novogodišnja rasprodaja

Jeste li ispod božićnog drvca pronašli sve što ste htjeli? Ili želite kupiti nešto drugo za svoje najdraže? Iskoristite novogodišnja sniženja i obradujte sebe i svoj novčanik.

Od 27. prosinca do 14. siječnja uvjerite se da se i s malo novca može kupiti puno. Novogodišnje rasprodaje godišnji su dokaz tome. Iskoristite sniženja do 60 % i nabavite sve što želite ili trebate.

Čemu se možete veseliti u novogodišnjim sniženjima? Nemojte zanemariti kategorije kao što su moda, sportska oprema, mobilni telefoni i tableti, električna oprema, namještaj i stanovanje, tekstil, putovanja i wellness. U svakoj od njih pronaći ćete TOP ponude zahvaljujući kojima ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Kompletnu ponudu možete pronaći klikom na rubriku rasprodaja. Saznajte što smo pripremili za vas.

žena-računar-torbaAutor: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Iskoristite sniženja i kupujte sezonsku odjeću

 

Vjerojatno ste ispod bora pronašli barem jedan predmet iz kategorije odjeće. Jedan je od najčešćih pri odabiru božićnih darova. Kako bi bilo da dodate novu odjeću u svoj ormar? Tople odjeće za zimsku sezonu nikad dosta. I još k tome, kad su u tijeku rasprodaje.

Koji su must have komadi zimske garderobe? Ako pripadate ženama koje vole elegantan stil, trebali biste imati crni dugi kaput. Njime čak i jednostavan outfit možete pretvoriti u upečatljiv. No, ne morate se držati crne boje, ženski zimski kaputi dostupni su u raznim bojama i krojevima. Topla jakna će vam dobro doći za zimske šetnje, skijanje ili druge aktivnosti. Možete ga pronaći i u e-shop prodaji po super cijenama.

Zimi džemperi i pletene stvari ne mogu nedostajati u vašem ormaru. Zahvaljujući raznolikim mogućnostima nošenja, s njima možete napraviti nekoliko toplih i elegantnih odjevnih kombinacija. Osim toga, možete ih nositi i u proljeće i jesen. I ne zaboravite pogledati kolekcije zimskih rasprodaja za muškarce i djecu. I tamo ćete pronaći fantastične ponude koje će zadovoljiti primatelja i vaš budžet.

žena-muškarac-klizanjeAutor: Pavel Danilyuk (Pexels)

Želite li uštedjeti na odjeći i obući? Iskoristite ove ponude iz modne kategorije tijekom kupovine.

 

Zahvaljujući našim kuponima, možete si priuštiti bavljenje sportom

 

Jeste li i vi jedan od onih koji se obvezuju da će se u idućih godinu dana početi baviti sportom? Kupite li sada potrebnu sportsku opremu, uštedjet ćete novac, a štoviše, vaša će odlučnost za početak biti još veća.

Počeci su obično najteži, stoga je važno ići postupno. Veliki fizički umor bi vas mogao obeshrabriti. Na putu prema zdravijem načinu života počnite  ,primjerice, sa zdravijom prehranom, češćim šetnjama ili jednostavnim kućnim vježbama.

Imate li nekoga oko sebe tko se želi više kretati? Dajte mu odgovarajuću sportsku opremu. Znamo da to nije baš jeftina stvar, zato smo za vas pripremili ove sjajne ponude.

muškarac-snowboardAutor: Yan Krukau (Pexels)

Djecu je dobro odmalena poticati na vježbanje. Kako to učiniti? Naš savjet je organizirati zajedničku tjelesnu aktivnost barem jednom mjesečno, neovisno o godišnjem dobu. Ljeti možete ići na lagano planinarenje, a zimi možete uživati ​​u skijanju. Ne samo da ćete ojačati obiteljske odnose, nego ćete učiniti nešto i za svoje zdravlje i zdravlje cijele obitelji.

Želite li uštedjeti na smještaju i uložiti novac u doživljaje? Koristite ove kupone:

roditelji-djeca-snjegAutor: Yan Krukau (Pexels)

 

Odaberite elektroniku za cijelu obitelj uz ugodne popuste

 

Jeste li poželjeli ispod božićnog drvca pronaći novi multipraktik ili aparat za kavu? Ako ih niste dobili, nabavite ih sami. Uz trenutno niske cijene zahvaljujući sniženjima, zaista se isplati. Prodavači žele rasprodati zalihe kako bi napravili mjesta za novu robu. Ovo je prilika da kupite vrhunske proizvode po niskim cijenama. Ali požurite, elektronika je uvijek najpopularnija.

Volite li peći? Pekač kruha ili blender poslužit će vašoj kuhinji. Nećete požaliti ako uložite u sušilicu za voće, novi toster ili sokovnik. Električni rezači i noževi ili drugi kućanski aparati olakšat će pripremu hrane. Od proizvoda za njegu tijela vrijedi kupiti peglu za kosu, sušilo za kosu ili depilator.

Ne zaboravite ni ostale članove obitelji. U prodaji ćete pronaći za svakoga ponešto korisno. Gospoda će biti zadovoljna roštiljem, trimerom za bradu i brkove, elektronike automobila ili kućnog audio sustava.

A koji će proizvodi biti korisni za cijelu obitelj? Od mnogih, naš savjet je robotski usisavač za brže i lakše čišćenje ili električne četkice za zube. Iz asortimana crne tehnike pogledajte televizor s većom dijagonalom ili slušalice. A iz kategorije bijele tehnike isplati se kupiti hladnjak, kombiniranu perilicu rublja sa sušilicom ili perilicu posuđa. 

perilica-regali-biljkaAutor: PlanetCare (Unsplash)

Želite li kupiti elektroniku za djelić originalne cijene? Kliknite na Mikronis e-shop i odaberite što vam je potrebno.

Trebate li noviji mobitel? Također možete pronaći ovaj proizvod mnogih marki u trenutnim akcijama. Ali požurite, ova se elektronika vrlo brzo rasproda. Tableti i prijenosna računala jednako su pristupačni. Snažniji model svakako će cijeniti studenti za učenje a odrasli za posao.

Zahvaljujući ovim ponudama za manje novca možete kupiti široku paletu proizvoda iz asortimana elektronike i kućanskih aparata. Želite znati o drugima? Pretplatite se na newsletter.

 

Iskoristite naš portal za popuste i pretvorite svoj životni prostor u dom

 

Renoviranje doma obično je financijski zahtjevno. Ali tijekom rasprodaja je upravo suprotno. Sada imate jedinstvenu priliku kupiti razne vrste namještaja, ukrasa za dom i dodataka po stvarno niskim cijenama.

Želite li kauč zamijeniti novijim i većim, dodati fotelje i elegantan stolić? Na dobar dojam stanovanja utječe i odgovarajuća rasvjeta. Nemojte se bojati kombinirati ga u sobama kako bi bio estetski i funkcionalan.

Na primjer, možete koristiti ove kupone za popust za kupnju namještaja i rasvjete.

Na kraju, ne zaboravite na razne dodatke za dom, primjerice ukrase, slike, ogledala ili kućni tekstil, s kojima svaki životni prostor možete učiniti ugodnijim. A zahvaljujući niskim cijenama, možete kupiti još više za manje novca.

dvosjed-vaza-stoAutor: RDNE Stock project (Pexels)

Za one koji se dvoume između živog i umjetnog drvca, evo nekoliko savjeta za i protiv živog Božićnog drvceta. Odlučite sami koja opcija vam više odgovara.

__bulb
Živo božićno drvce - prednosti, nedostaci i njega

Razmišljate li da ove godine odaberete živo božićno drvce umjesto umjetnog? U tom slučaju trebate znati koji odabrati da vam ostane što najduže.

Također možete kupiti iskustva na događaju

 

Trebate li se dobro odmoriti prije nego se vratite na posao? Imate sreće jer vas iu kategoriji putovanja očekuju snižene ponude. Iskoristite ih i kupite, primjerice, avionske karte za svoju zemlju iz snova, rezervirajte wellness boravak za savršeno opuštanje ili zimsko skijanje. Na vama je gdje ćete i s kim ići ili hoćete li nešto od toga donirati.

Ili žudite za novim iskustvima? U tom će slučaju skok s padobranom ili razgledavanje avionom biti prava stvar za vas. Svoje kulinarske vještine možete poboljšati na tečaju kuhanja, a osjećaj za detalje i estetiku na tečaju slikanja. Ali požurite, snižene cijene neće trajati vječno. Odaberite odmor po svom ukusu već danas.

mladi-ljudi-smijeh-planineAutor: Felix Rostig (Unsplash)

Niste stigli kupiti sve što ste željeli prije Božića? Tijekom novogodišnjih sniženja imate drugu priliku za povoljnu kupnju. Iskoristite ga, obradujte sebe i iznenadite svoje najdraže lijepim poklonima.

novogodišnja rasprodaja