Pripremite se za ljeto: kupujte u provjerenim trgovinama po TOP cijenama

Summer Sale popusti do -40%

Radujete li se ljetu? Dodatno veselje zbog vrućeg vremena čine odlične cijene proizvoda u mnogim popularnim e-trgovinama. Što ćete prvo kupiti?

Za veliku skupinu ljudi ljetni su mjeseci nedvojbeno najpopularniji u godini. Dani su duži, sunce gotovo neprekidno sja od jutra do večeri, slatki plodovi sazrijevaju u vrtu, toplo vrijeme omogućuje više slobodnog vremena vani,  ovo su mjeseci kojima se mnogi vesele na godišnji i zasluženi odmor. 

No, ljeto se veže i uz jeftinu kupovinu, točnije od 24. lipnja do 17. srpnja. Tijekom ovog razdoblja možete se veseliti značajnim financijskim uštedama pri kupnji mnogih proizvoda u najpopularnijim internetskim trgovinama. Sjajne ljetne ponude možete pronaći u kategorijama kao što su moda, modni dodaci, sportska oprema, dom i vrt, zdravlje, kozmetika, potrepštine za kućne ljubimce, putovanja i osiguranja. Pripremite se za ljeto, iskoristite ljetne cijene koje se tope za kupnju željenih proizvoda. U narednim redovima ćemo vam reći u kojim trgovinama možete pronaći najbolje ponude. 

Želite li otkriti sve ljetne popuste? Kliknite na link ispod i saznajte što možete kupiti po povoljnijoj cijeni. 

kupací-kostim-naocale-slameni-sesirAutor: Karolina Kaboompics (Pexels)

 

Trendi i prozračni outfiti

 

Imate li spremne outfite za ljetne vrućine od 35 °C? Temperatura ovih mjeseci ne pada lako, zato ćete cijeniti što više prozračnih komada u svom ormaru. Želite li biti u trendu, za ovo ljeto nabavite maxi suknje, haljine s uzorkom ili traper komade. U ormaru se moraju naći i topići, majice i bluze raznih krojeva i boja, ali i kratke hlačice. Ne morate kupovati puno komada, dovoljno je da odaberete komade koji se lako međusobno kombiniraju. Znate li u kojoj trgovini možete pronaći savršen izbor ljetnih modela po povoljnim cijenama? Pa u e-trgovini Sinsay. Kliknite i upotpunite svoj ormar već danas. 

Hlače s visokim strukom ili prozirni komadi ove su godine i više nego stylish. Želite li znati što je još IN ove godine? Pročitajte naš članak u kojem ćemo vam otkriti vruće modne trendove 2024. Prilikom kupnje također se usredotočite na kategoriju obuće. Za ljeto ne možete propustiti lagane tenisice, japanke, sandale, mokasine ili espadrile. Pregledajte ponudu kvalitetnih modela u CCC e-shopu i odaberite po svom ukusu. Ne zaboravite ni šarene modne dodatke. Svoj ljetni look možete oživjeti slamnatom torbicom, šeširom ili dugim ogrlicama, prstenjem i narukvicama.

Planirate li ljetni odmor na plaži? Nekoliko modela kupaćih kostima, udobne haljine za plažu, prostrana torba za plažu, proizvodi za sunčanje ili elegantne sunčane naočale svakako su must-have za vaš odmor na moru. Pripremite popis za kupovinu i kupite sve što vam treba unaprijed.

zena gleda na voduAutor: Rachel Claire (Pexels)

 

Vrijeme za sportske aktivnosti na otvorenom

 

Sunčano vrijeme također pogoduje aktivnostima na otvorenom. Iskoristite ugodne tople dane i osim pasivnog odmor provedite ljeto aktivno. Uostalom, postoji toliko mnogo opcija, možete planinariti, trčati, voziti bicikl, klizati ili plivati. Što kažete na formiranje tima prijatelja i odlazak zajedno igrati košarku, badminton ili odbojku? Vaše zajedničko vrijeme može izgledati ovako, na primjer.

Jedno je sigurno, svaka sportska aktivnost bit će bolje izvedena ako imate funkcionalnu i kvalitetnu sportsku odjeću. Preporučujemo vam kupnju u popularnom MyProtein e-shopu gdje možete kupiti sve od odjeće i obuće do korisnih modnih dodataka. Privlače li vas manje zahtjevne i mirnije sportske aktivnosti? Što kažete na golf, vježbanje  ili jogu? Ove aktivnosti također će vam pomoći da poboljšate svoju kondiciju. Koji god sport odabrali, Spartoo e-shop za vas ima spremnu odličnu sportsku opremu. Želite li znati o trenutnim sniženim kategorijama? Pogledajte sve TOP sportske ponude na našoj web stranici.

muž-planinarenje
Autor: Krivec Ales (Pexels)

Sjajno ljeto u vrtu

 

Vlasnici kuća sigurno su jedva čekali sunčano vrijeme, i zbog mogućnosti da više vremena provode na terasi. Je li to i vaš slučaj? Učinite boravak vani ugodnijim funkcionalnom i modernom opremom koja nedvojbeno pripada vrtu i ljetu. Neophodan je vrtni namještaj, ležaljke i suncobrani koji će vaše opuštanje u vrtu podići na višu razinu.

Želite li se i vi za ljetnih vrućina rashladiti u bazenu? Nabavite ga umjesto povremenih odlazaka na bazene. Vidjet ćete da će mu se svi ukućani radovati. A kupanje više neće biti ograničeno s vremenom ili na neki drugi način. Pa, što može biti ugodnije nego provesti ljetnu večer uz ukusnu hranu s roštilja? Pozovite svoju obitelj ili prijatelje i uživajte u ljetu maksimalno.

Razmislite o najmanjim članovima obitelji i nabavite im pješčanik, dječju vrtnu kućicu, ljuljačku ili trampolin. Vidjet ćete da će zahvaljujući ovim proizvodima još više uživati ​​u boravku na zraku. 

Razmišljate o renoviranju interijera svoje kuće? Iskoristite ugodno vrijeme i krenite u preobrazbu svog doma. Bilo da bojite zidove, stari kauč zamijenite novim ili kupite veći blagovaonski stol, svaka promjena pružit će vam osjećaj potpuno novog doma. A ponekad vam je potrebno samo malo, primjerice kupiti potrepštine za dom, i život će dobiti potpuno novi izgled. Želite li uštedjeti prilikom kupovine? Na jednom mjestu pogledajte aktualne popuste na stanove iz najboljih online trgovina.

dom-vrt-bazenAutor: 30Nudos Adicora (Pexels)

Zdravlje na prvom mjestu u svako godišnje doba

 

Iako su sunčeve zrake s jedne strane vrlo ugodne, ne smijemo zaboraviti da mogu biti i vrlo štetne. Stoga ne zaboravite na osnovne mjere, primjerice nanošenje preparata za zaštitu od sunca s dovoljnom količinom UV filtra prije boravka na suncu i kasniju upotrebu proizvoda nakon sunčanja.

Osim tijelu dovoljno pažnje posvetite i koži lica. Vrlo je osjetljiva i zahtjeva posebnu njegu koja uključuje svakodnevno nanošenje SPF kreme. Zaštitite glavu kapom, šeširom ili nekim drugim pokrivalom, a za sunčanih dana bit će ugodnije za oči ako nosite sunčane naočale.

Ne podcjenjujte dovoljan unos nezaslađene tekućine, uravnoteženu prehranu s više voća i povrća ili upotrebu vitamina koji će i ljeti podržati vaše zdravlje. Pogledajte i kategoriju proizvoda za kosu kojima svoju krunu ljepote možete zaštiti od isušivanja i gubitka sjaja. Također možete pregledati nenadmašne ponude na našoj web stranici među kozmetičkim proizvodima za kosu.


zena-na-plazi-se-maze-kremomAutor: Karolina Kaboompics (Pexels)

Briga o kućnim ljubimcima

 

Imate kućnog ljubimca? Znamo da je briga o njemu prirodna za vas kao vlasnika tijekom cijele godine, ali smo si uzeli slobodu pripremiti nekoliko savjeta za neophodne ljetne proizvode.

Tijekom ljetnih vrućina apsolutna osnova je rashladna podloga koja će ugodno rashladiti vašeg ljubimca u zatvorenom prostoru u vrtu. Važan dio ljetne opreme vašeg ljubimca su i proizvodi protiv insekata i krpelja koji će vam u ljetnim šetnjama itekako dobro doći. Kad smo kod šetnji, u ovom razdoblju popularan asortiman su i prijenosne zdjelice za vodu, igračke za vodu ili kavezi za prijevoz. Ove i druge korisne proizvode za kućne ljubimce možete kupiti iz udobnosti svog doma u e-trgovini Petissimo. U ovoj online trgovini svom ljubimcu možete kupiti i novi ležaj, igračke ili razne delicije kao dodatak prehrani.

zena-igra-s-psomAutor: Blue Bird (Pexels)

Nova iskustva i avanture

 

Kako zamišljate idealan odmor? Tražite li povoljnije ponude u zemljama u okruženju ili preferirate resort s vrhunskom uslugom? Ne zaboravite da vam planiranje i rano rezerviranje mogu donijeti značajne financijske uštede u oba slučaja. Stoga kliknite na Booking.com i birajte između desetaka smještaja diljem svijeta.

Sve su popularnija razgledavanja, tijekom kojih ćete otkriti mjesta za koja možda niste čuli ili upoznati poznate lokacije  iz druge perspektive. Nedostaje li vam doza avanture? Safari može biti pravo iskustvo za vas. Pa ako vas ne muči morska bolest, krstarenje brodom može biti zanimljiva vrsta odmora za vas. Želite li svoj odmor provesti u Hrvatskoj? Ni u ovom slučaju nećete pogriješiti, pogledajte si eshop Adrigate. Pješačenje, planinarenje, vožnja biciklom, posjet  vodopadima ili otkrivanje povijesti, samo su neki od savjeta za savršen odmor kod kuće.

Za koji god se odmor odlučili, ne zaboravite ono najvažnije - putno osiguranje koje će vas zaštititi od velikih troškova u zemlji i inozemstvu u neželjenim situacijama.

maldive-more-plazaAutor: Asad Photo Maldives (Pexels)

Na našoj web stranici pronaći ćete mnoge atraktivne ponude putovanja. Ne oklijevajte i koristite ih dok su aktualni.

Kao što vidite, možete pregledavati nenadmašne ljetne popuste u raznim kategorijama od mode kroz kućanskih proizvoda za dom do aktivnog odmora, avanture i putovanja. Kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno uz nevjerojatne popuste. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite novac za ljetne užitke. Iskoristite odlične ponude i kupujte što prije uz povoljnu financijsku uštedu.

ljetni popusti