DOŽIVITE NEZABORAVNO LJETO! IMAMO POPUSTE ZA VAS DO 40%

ljeto akcija

Što zamišljate kad se kaže ljeto? Sjedite na otvorenom do kasno u noć? Plaža? Sladoled? S početkom ljeta tradicionalno se povezuju ljetni popusti. Kako bismo vaše ljeto učinili još ugodnijim, za vas smo i ove godine pripremili niz povoljnih ponuda.

Ljubitelji mode, ljubitelji ljetnih sportova i ljubitelji roštilja uživat će. Svi kuponi za popuste  mogu se uredno složiti u posebnoj kategoriji Ljetni popusti

Ljetni maraton s popustima započinje 21. lipnja i trajat će do 11. srpnja.

 

Moda

Želite li se odjenuti u znak najnovijih trendova, ali ne propustiti puno? Tada ste na pravoj adresi. Ako tražite nove ljetne haljine ili sandale, sada se njihova kupnja stvarno isplati. Po povoljnim cijenama sada možete kupiti u e-trgovinama About you.hr, Asos.com ili CCC.hr.

Za ljetne avanture uđite u cipele iz Footshop.hr ili Ecipele.hr

 

A što će se nositi ovog ljeta? Ove godine dizajneri su odlučili u kolekcije uvrstiti uglavnom nosive komade. Trenutne kolekcije stoga imaju potencijal privući one koji vjeruju u usporeni modni pristup i obično ne vole modne trendove. To su bezvremenski modeli koje nećete koristiti samo sada, već i tijekom sljedećih sezona.

 

Kroz ružičaste naočale

Ružičasta boja i ljeto jednostavno idu zajedno. Na molu smo imali priliku vidjeti sve nijanse ružičaste - od nježne pastelne do prepoznatljive ciklame. Ružičasta će izgledati dobro s bijelom, bež, svijetloplavom i sivom bojom. Hrabriji ga mogu kombinirati s narančom.

 

Široke hlače

Trend širokih hlača vraća se na scenu već nekoliko sezona. Ležeran stil hlača ne samo da izgleda dobro, već je i izuzetno udoban. Uravnotežite labavu odjeću hlača uskom majicom.

 

 

 

Kratke majice

Skraćene majice i majice ove su godine preplavile šaltere gotovo svih trgovina. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji s hlačama ili suknjama visokog struka.

 

Pasteli

Ovaj je trend savršen za ljeto, jer se izvrsno ističe na preplanuloj koži. Pojedine pastelne nijanse vrlo je jednostavno kombinirati međusobno. Ako se ne usudite od glave do pete odjenuti u pastele, možete odabrati pribor u ovim nijansama. Savršeno oživljavaju svaku jednobojnu odjeću.

 

Glomazni rukavi

Okupljeni rukavi i volani dodaju nešto dodatno u svaku odjeću. Nose se na bluzama i haljinama. Budući da je ovo relativno prepoznatljiv element, ostatak odjeće već bi trebao biti izveden u minimalističkijem stilu.

 

Živjele pruge

Postoji li trend povezan s ljetom više od mornarskih traka? Odjenite se u pruge i prenesite svoje misli na plovidbu jahtom. Tanje pruge laskati će figuri više nego šire. Isto se odnosi i na okomite pruge, koje također mogu optički produljiti lik.

 

 

Zdrav životni stil i sport

Toplo vrijeme izravno potiče aktivnosti na otvorenom. Tko ne bi volio ljetne sportove? Vrijeme možemo provoditi vani, a kalorije i dalje trošiti. Idete li ove godine na planinarenje ili kampiranje? U tom ćete slučaju pronaći opremu za kampiranje. Na Sportvision.hr možete dobiti šatore, vreće za spavanje, kao i štednjake i namještaj za kampiranje. Ljetne sportske aktivnosti također zahtijevaju posebnu odjeću. Smatrate li i vi da je pronalazak funkcionalne odjeće koja je istodobno moderna ponekad izazov? Imamo dobre vijesti za vas, pronašli smo ih na Nike.com i Intersport.hr. Imajte na umu da spaljene kategorije treba dodati nakon vježbanja. Na Myprotein.hr pronaći ćete zdravu hranu i piće ili prehrambene dodatke prije i nakon vježbanja.

 

Vrt

Ako ove godine ne planirate ljetni odmor, ponesite ga kod kuće. Uz našu povoljnu ponudu pretvorit ćete svoj vrt u ljetnu oazu opuštanja. Ako imate bazen u vrtu, zasigurno će vam dobro doći širok izbor bazenskog pribora koji možete kupiti na vidaxl.hr. Ako ste umjesto da plivate u iskušenju sjediti s prijateljima, zašto se ne biste obradovali novom roštilju? Veliki izbor vrtnih roštilja i dodataka za roštilj možete pronaći na vidaxl.hr. Ali gdje sjediti gosti? Bogatu ponudu vrtnog namještaja možete pronaći u e-trgovinama xxxlesnina.hr  ili Mömax.hr. Kako bi vaša djeca u potpunosti uživala u ljetu, kliknite Jysk.hr, gdje ćete naći vrtne kućice, bazene na napuhavanje ili ljuljačke.

 

 

Zdravlje

Što svakako ne biste smjeli propustiti u svom ljetnom kompletu prve pomoći? Sredstva protiv insekata, pripravci za smirivanje opečene kože, lijekovi za probavne smetnje ili bolest kretanja. Budući da većinu vremena provodimo vani, pri ruci bismo trebali imati i lijekove za alergije. Napravite zalihe unaprijed. Sve potrebne proizvode sada možete kupiti s popustom na Mojaljekarna.hr, Ljekarna.hr ili Farmacia.hr. A da vam tijekom ljetnih putovanja ne promaknu ni najmanji detalji, posjetite Eyerim.hr, gdje vas očekuju elegantne dioptrijske naočale.

 

Kozmetika

Vaša ljetna oprema za uljepšavanje definitivno neće proći bez krema za sunčanje i krema za sunčanje, tako da možete uživati ​​u toplom suncu bez neželjenih nuspojava. Ako još niste preplanuli, možete posegnuti i za proizvodima za samotamnjenje. Na visokim temperaturama zasigurno ćete cijeniti vodonepropusnu šminku. Bronzeri, posvjetljivači, neizbrisivi make-up, osvježavajući ljetni parfemi - sve to možete pronaći na Notino.hr. Ljubitelji prirodne kozmetike uživat će na Yvesrocher.hr gdje možete pronaći bogatu ponudu kozmetike za dekoraciju i njegu.

 

Knjige

Nema ništa bolje od sjedenja u sjeni gdje povjetarac lagano puše i početka čitanja knjige. Hoće li vas očarati uzbudljiva detektivska priča ili nevjerojatna biografska priča? Ili će vaše ljeto obilježiti novi počeci? U tom slučaju, motivacijska literatura i knjige o razvoju ličnosti sigurno će vam se svidjeti. Kliknite na Eknjižara.hr i započnite s jednom od priča.

 

Vjerujemo da ste odabrali našu ponudu. Zapamtite, temperature rastu, ali cijene u trgovinama naglo padaju.

 

Uz ljeto postoje i neke zanimljive činjenice. Jeste li znali da ... ?

 

• Zvuči nevjerojatno, ali Eiffelov toranj uvijek malo naraste ljeti. Željezna struktura od koje je izrađena širi se zbog viših temperatura. Kao rezultat, ovaj je monumentalni spomenik ljeti čak 17 centimetara viši.

• Ako volite i ljetni roštilj s prijateljima, možda ćete ove godine moći srušiti rekord postavljen 2014. u Americi. Službeno se tamo održavao najduži roštilj. Ovaj maraton s roštilja trajao je nevjerojatnih 80 sati.

• Filmske kuće također ljeti ruše rekorde. To je razdoblje kada se prodaje većina kino ulaznica.

• Jeste li znali da su se prvi ženski kupaći kostimi rodili u 18. stoljeću? Treba, međutim, napomenuti da su bili dijametralno suprotni od današnjih. Bila je to široka haljina s dugim rukavima, koja je pomalo nalikovala današnjoj spavaćici.

• Nanuk je otkriven potpuno slučajno. Dogodilo se to 1905. godine u San Franciscu. Otkriće se pripisuje 11-godišnjem dječaku Franku Eppersonu. Soda je tučkom slučajno ostavio vani, a kad ju je pronašao ujutro, ustanovio je da se smrzla preko noći. Ideja mu se svidjela i počeo je prodavati ovu deliciju na mlatilu. U to vrijeme nije ni slutio da ćemo kupirati sladolede više od 100 godina kasnije. O njihovoj popularnosti svjedoči i činjenica da se godišnje proda više od 2 bilijuna komada.

 

Želimo vam lijepo ljeto!