Božić za cijelu obitelj: Uštedite na poklonima uz naše ponude

Božićni kuponi

Jeste li već počeli tražiti poklone za svoje najmilije? Znamo kako možete uštedjeti na njima. Iskoristite iz posebne ponude sve za savršen Božić na našoj web stranici i kupujte od 1. do 20. prosinca.

Blagdanski dani se brzo približavaju. Obitelj je najvažnija stvar na svijetu, a blagdani su savršeno vrijeme da to ponovo potvrdimo. Uživat ćete u slobodnim danima bez posla uz puno dobre hrane i sve to uz pogled na prekrasne ukrase i osvijetljeno drvce. Blagdani su vrijeme za darivanje, ali ne samo materijalnih stvari. Pokloni kupljeni od srca pokazuju ljubav i brigu za voljene osobe.

Jeste li već dobili listu želja od svojih najmilijih? Savjetovat ćemo vas kako pronaći poklone za sve uzraste, stare i mlade, gdje to možete kupiti po nenadmašenim cijenama.  Kupnja će biti jednostavna i brza, a uz to ćete uštedjeti vrijeme i novac.

Najbolje ponude božićnih poklona kriju se u kategorijama kao što su moda, elektronika, namještaj i dnevni boravak, dodaci i tekstil, parfemi i kozmetika, nakit, satovi, igračke, knjige, sport, zdravlje i putovanja.

Želite li sada kupovati? Pogledajte koje smo popuste pripremili za Božićne poklone.

obitelj-zagrljaj-bozic

Autor: Nicole Michalou (Pexels)

 

Odjeća za cijelu obitelj

 

Raznovrsna odjeća i modni dodaci su jedno od najpopularnijih poklona. Dok su odrasli gotovo uvijek zadovoljni odjećom, djeca često nisu. Pa svima nam treba, pogotovo za zimu, tople odjeće nikad dosta.

Koje komade iz kategorije odjeće kupiti za Božić? Par toplih čarapa ne smije nedostajati ni u jednom božićnom paketu, set komplet ukusne kape sa šalom razveselit će i dame i gospodu, a za najmlađe tople trenirke s bajkovitim motivima. Klasični pleteni džemper možete pokloniti mlađim i starijim generacijama, svi će ga cijeniti.

Poznajete li dobro ukus i veličinu odjeće svojih najmilijih? Onda slobodno možete kupiti i skuplje komade, poput elegantnog kaputa za žene ili topli zimski kaputi za muškarce.

zena-dijete-zimaAutor: Yan Krukau (Pexels)

U Answear e-shopu možete pronaći modernu odjeću za svakog člana obitelji. Ne čekajte i kupujte dok su sve veličine dostupne.

Elektronika kao popularan poklon

 

Mnogima je kategorija kućanskih aparata i elektronike prvi izbor pri kupnji božićnih poklona. Želite li i vi kupovati od nje za Božić? Imamo dobre vijesti, sada možete puno uštedjeti na ovom proizvodu.Što bi članovi obitelji mogli cijeniti? Svaki tinejdžer u slobodno vrijeme koristi bežične slušalice. Snažniji model laptopa ili tableta olakšat će mu učenje, a vi možete produbiti njegovu naviku čitanja darivanjem elektroničkog čitača knjiga.

Roditelji trebaju praktične darove koji će im pomoći da brže obave kućanske poslove. Koje su one? Iz ponude kućanskih aparata za kuhinju preporučujemo da kuhinjski robot u trgovini Klarstein. Ovaj jedan pomoćnik obavljat će mnoge vrste poslova i zahvaljujući njemu značajno će se smanjiti vrijeme provedeno u kuhinji.

Tko ne želi usisavati kod kuće? Novi robotski usisavač postat će popularan i nezamjenjiv pomoćnik u čišćenju. Također će biti korisna perilica posuđa ili kombinirana perilica i sušilica rublja.

Naše ideje za božićne poklone ne zaboravljaju ni bake i djedove. Iako često ne kažu što žele, električnu grijaću deku ili papuče sigurno neće odbiti.

Mala elektronika namijenjena njezi tijela, poput električne četkice za zube, epilatora za žene ili trimera za bradu i brkove za muškarce, također je popularan božićni dar.

zena-ukljucivanje-robotski-usisivacAutor: cottonbro studio (Pexels)

I ove godine za vas imamo adventski kalendar s ekskluzivnim popustima i kodovima za popuste na najpopularnije e-trgovine. Svaki dan od 1. do 20. prosinca možete iskoristiti posebnu ponudu koje nećete naći nigdje drugdje. Želite li znati koje smo sjajne ponude pripremili za vas? Pretplatite se na newsletter i nećete propustiti nijedan od njih. 

adventski-kalendar

 

U slobodno vrijeme si možete pogledati obiteljske filmove za male i velike. Ideje za filmove pročitajte u našem blogu.

Parfemi i kozmetika za najmilije

 

Želite li pokloniti parfem za Božić? Ovo je jedan od najtežih izbora za poklon, pa se preporučuje kupnja samo onima čiji ukus dobro poznajete.

Nekoliko čimbenika igra ulogu pri kupnji parfema. Prije svega, bitno je hoćete li ga odabrati za ženu ili muškarca i kakve mirise preferira. Muškarci uglavnom traže teže i pikantnije mirise, dok žene više vole laganije, slađe ili citrusne. Razmislite želite li uložiti u kvalitetan parfem ili odabrati toaletnu vodu slabijeg intenziteta mirisa. I na kraju, treba li to biti miris za svakodnevno nošenje ili samo za posebne prilike.

Ne možete si pomoći pri odabiru parfema? Naš savjet je da dotičnu osobu izravno pitate koji bi parfem željela. Rezultat će biti iskreno veselje ispod božićnog  drvceta.

U Notino e-shopu možete pronaći veliki izbor parfema različitih brendova. Možete računati na odlične cijene i brzu dostavu.

Kupnja kozmetičkih proizvoda može biti jednako teška ako ne znate koji je omiljeni brend i željeni proizvod osobe koju želite pokloniti. Učinite to elegantno poklonite poklon bon svog omiljenog e-shopa.

 

Za najzahtjevnije

 

Nakit je oduvijek bio i bit će jedan od najljepših poklona, kojim čak i bez riječi možete izraziti koliko vam je stalo do druge osobe. Njima možete iskazati zahvalnost roditeljima, ljubav i odanost partneru ili pak zahvaliti najboljem prijatelju na dugogodišnjem prijateljstvu.Ponuda nakita je zaista velika. Možete se odlučiti za zaseban prsten, ogrlicu ili naušnice u različitim dezenima boja i materijala, nježne ili masivnije.Želite dami oduzeti dah svojim poklonom? Poklonite joj cijeli set nakita sa kutijom za nakit i imate spreman prekrasan božićni poklon.

Srećom, nakit više nije samo za dame, već ga koriste i muškarci kako bi predstavili svoju osobnost i ukus. Bilo da se radi o prstenu, narukvici ili ogrlici s privjeskom, muškarac oko vas sigurno će biti zadovoljan vašim odabirom.

zena-nakit-bozicAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Božićna iznenađenja za najmlađe

 

Za djecu Božić ima čaroban šarm. Otvaraju božićne pakete s iščekivanjem što će se u njima kriti. Kakva ćete im iznenađenja prirediti ove godine?

Najbolji darovi za male bebe bit će oni praktični. Posebno mislimo na odjeću jer djeca brzo rastu. Igračke za vježbanje motorike ili drvene didaktičke igračke prikladne su za djecu od 1 godine.

Djeca od 3 godine su osjetljivija, vole se igrati i otkrivati nove stvari. Oduševit ćete ih interaktivnim igračkama i kockama za gradnju. Od ove dobi dolazi i vrijeme za prvu motoriku. I naravno, ni u jednoj dječjoj sobi ne smiju nedostajati plišane igračke.

dijete-igra-kockeAutor: cottonbro studio (Pexels)

Čitate li redovito svojoj djeci priče iz knjiga? Ne samo da doprinosite razvoju njihove mašte, već im stvarate i naviku čitanja. Vjerojatno će što su stariji to više čitati knjige.Inače, knjige su odličan božićni dar i za odrasle. Imate li ljubitelja čitanja u svojoj obitelji? Poklonite joj za Božić trenutak opuštanja uz dobru knjigu.

zena-odmaranje-knjigaAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

 

Zdravlje na poklon

 

Ne možete kupiti zdravlje svojih najmilijih, ali vitamini i dodaci prehrani iz e-trgovine Naturefinest. Odaberite određene proizvode prema problemu koji se rješava ili prema dobi . Zasigurno će vas razveseliti što ćete ih sada platiti puno manje nego inače.Ne zaboravite na vitamine namijenjene jačanju imuniteta. Potrebno je graditi dugoročno i od malih nogu, stoga ih uvrstite u dječje božićne paketiće.

baka-citanje-knjige-dijeteAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

Mnogi čimbenici utječu na zdravlje, uključujući stil života i redovitu tjelovježbu. Želite li podržati svoje najdraže u nekom sportu? Dajte im odgovarajuću sportsku opremu. Iz kategorije proizvoda za zdravlje i opuštanje, naši savjeti za božićni dar su pročistači zraka, sprave za masažu ili kućne sprave i pomagala za vježbanje.

Poklonite doživljaj

 

Ne želite kupovati materijalne darove? Budite originalni i odaberite doživljaje koji su iz godine u godinu sve popularniji. Avanturisti će uživati u letu zrakoplovom, skoku padobranom ili letu balonom. Ugodan odmor tijekom božićnih blagdana može biti poklon u obliku skijaškog izleta i boravka na stranom skijalištu.

Imate li gurmana kod kuće? Priuštite mu degustaciju vina ili kave ili gurmansku večeru u više sljedova. Iznimno su popularni i plesni tečajevi, tečajevi ronjenja, jahanja na formuli ili penjanja, kuhanja ili tečajevi lončarstva. Od onih tradicionalnijih možete se odlučiti za donaciju masaže ili wellnessa. I naravno, u svim iskustvima možete uživati kao par ili s cijelom obitelji.

Iz ponude poklon doživljaja sigurno ćete odabrati onaj pravi. A s našim kuponima to će vas koštati manje novca:

 

zena-grncanski-krug-keramikaAutor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

Znate li već koje ćete Božićne popuste iskoristiti za poklone? Osim poklona za druge, razveselit ćete i sebe željenim poklonom. Bila bi šteta ne iskoristiti povoljne cijene. Čini li vam se odabir poklona naporan posao? Možete to učiniti uz naše savjete.A najljepša nagrada za pripremljena božićna iznenađenja bit će vam sretna lica najmilijih kraj božićnog drvca. To svatko želi vidjeti. popusti-na-bozicne-poklone