Black Friday 2021: Popusti koje bi bilo šteta ne iskoristiti

blog hr w

Želite li uživati ​​u novoj odjeći, kozmetici, sportskoj opremi ili namještaju? Sve to sada možete kupiti puno jeftinije nego u ostatku godine - iskoristite povoljne ponude Black Friday i obradujte sebe ili svoje najmilije.

Ne gubite vrijeme tražeći kupone za popust, mi smo to već učinili za vas. Za vas smo pripremili posebnu rubriku Black Friday 2021. u kojoj ćete na jednom mjestu pronaći sve popuste.

 

 

Planirate li kupiti novi mobitel ili računalo? Stoga svakako ne propustite članak  Black Friday electro: Iskoristite dodatne popuste na elektroniku . Da biste saznali više o tome kako je zapravo nastao Crni petak, pročitajte naš članak Crni petak 2021: 8 iznenađujućih činjenica.

 

 

Obucite se u stilu od glave do pete

 


Većina kupaca koristi popuste za Crni petak na božićne darove za svoju obitelj ili prijatelje. Ali tko je rekao da se ne možemo dati? Uživajte u novom komadu u svom ormaru. Popusti u nekim trgovinama penju se i do 70%. Ako ne vjerujete, kliknite na Answear.hr i uvjerite se sami. Želite li još veće popuste? Na Bibloo.hr trenutno su dostupni popusti do 80% na odabranu žensku, mušku ili dječju odjeću i modne dodatke.
Ako ste u potrazi za novim cipelama, svakako trebate znati da su cijene nekih modela na Ecipele.hr snižene i do 60%. Savršen outfit nije moguć bez elegantnih dodataka – na Eyerim.hr sada vas čekaju veliki popusti za Black Friday na okvire za naočale, leće i dizajnerske sunčane naočale.

→ Otkrijte druge sjajne ponude za odjeću Black Friday.

                                                                            about you
                                                                              

                                                                                    
       

             
      

 

 


Donirajte luksuzni parfem ili kozmetiku ispod drveta

 


Sigurno znate da su parfemi jedan od najpopularnijih božićnih darova. Ali jeste li znali i da ih sada možete kupiti i do upola jeftinije? Na Notino.hr su vam dostupni popusti do 60%. Ili kliknite na Notino.hr i iskoristite 15% popusta za Crni petak na šminku i kozmetiku za kožu ili kosu.

→ Pogledajte i ostalu ponudu kozmetike za Crni petak.
           

 

                                                                              

Zamotajte svoj dom

 


Želite li uvijek promjenu na kraju godine? Obnovite svoj dom. Nije potrebno potpuno preurediti cijeli stan ili kuću, ponekad će i mala promjena donijeti veliki učinak. Pokušajte zamijeniti tepih, prefarbati ili dodati nekoliko ukrasa. Ili možete promijeniti rasvjetu kako biste cijelu sobu u trenu učinili ugodnom. Na Svjetiljkasvijetlo.hr možete kupiti stropne i viseće svjetiljke, lustere, ali i dizajnerske stolne svjetiljke. Na Vivrehome.hr ćete pronaći brojne popuste na namještaj i razne dodatke za dom. Ako radite od kuće, a još niste uspjeli postaviti funkcionalan kućni ured, popusti na uredske stolice i stolice svakako će vam dobro doći.

→ Ne propustite druge ponude namještaja za Crni petak
                               
        

                                                                     

 

 

 

 


Dođite u formu

 


Ako ste se počeli baviti sportom, ili poboljšati formu, možemo vam malo pomoći oko vašeg cilja. Morat ćete trenirati, ali mi ćemo vas savjetovati kako značajno uštedjeti pri kupnji sportske opreme ili dodataka prehrani. Na Nike.com možete nabaviti elegantnu sportsku odjeću i cipele po odličnim cijenama. Ako redovito vježbate, vjerojatno ste otkrili da pravilna prehrana također igra vitalnu ulogu u postizanju vaših ciljeva. Podržite svoje rezultate kvalitetnim dodacima prehrani koje možete kupiti na Myprotein.hr. Ne želite ići u fitness centar? Postavite ga kod kuće. Na Intersport.hr pronaći ćete veliki izbor sportske opreme i alata. Ne čekajte novu godinu i učinite nešto za sebe sada.

   
                                                                                        

   
I još jedna stvar

 


Donirajte nešto korisno ispod drveta ove godine. Jeste li vi ili vaši najmiliji htjeli naučiti svirati glazbalo, ali ste to uvijek odgađali na neodređeno vrijeme? Sada je pravo vrijeme - na Muziker.hr od sada možete primijeniti Black Friday popuste na gotovo svu robu koja nije snižena.