Umnožite svoje ljetno iskustvo uz povoljnu ljetnu kupovinu

ljetni popusti

Volite kupovati po povoljnim cijenama? Od kraja lipnja do sredine srpnja očekuje vas niz ekskluzivnih ponuda!

Uz ljeto su povezane mnoge zabavne aktivnosti. Odmor uz more, avanturistička putovanja, spavanje u obližnjem gradu ili vikend odmor u originalnom smještaju. Ove aktivnosti i stvari vezane uz njih možete pronaći po sniženim cijenama u trgovinama tijekom ljeta.

Ni ove godine neće biti drugačije. Od 27.6. do 16.7. kupujte sve od izuma svijeta kod nas! Bilo da se radi o posljednjoj modi, luksuznoj kozmetici, dobroj knjizi, novom stanu ili odmoru iz snova.

Jeste li već vidjeli našu ekskluzivnu ponudu punu nenadmašnih cijena? Zapravo, svatko može pronaći svoje. Samo biraj.

 

Sportska moda za fitness i ulice


 
Ako ste strastveni ljubitelj tjelovježbe, sigurno ćete uživati ​​u našim ekskluzivnim ljetnim popustima. Nije važno volite li se sportom, idete u teretanu ili samo u šetnju prirodom. Sportska odjeća je “in” ne samo u kretanju, već i u svakodnevnom životu.

Odavno nije istina da tajice ili sportski grudnjak pripadaju isključivo fitness centru. Da su te stvari doista multifunkcionalne svjedoči ulična moda bilo gdje u svijetu i na modnim pistama. Isto vrijedi i za mušku modu. Iskoristite tenisice za trčanje kao savršen dodatak svom novom outfitu.

Najveći izbor sportske odjeće po nenadmašnim cijenama. Jeste li vidjeli neodoljivu ponudu na About You?


zena u beloj haljini


Budite u trendu cijelo ljeto


 
Ljeto je idealno godišnje doba za eksperimentiranje s teksturama, oblicima i bojama u bilo kojoj kombinaciji. U sadašnjem zdencu, kada su trendovi doslovno sve, ne morate se uopće brinuti. Suncokretovo žuta, kraljevsko plava, krvavo narančasta ili limeta zelena će vladati u ljeto 2022. godine.

U modu se vraćaju hlače niskog struka i ultra-mini suknje u stilu 90-ih, plisirane tkanine, metalik, mrežasta i čipkasta odjeća svih vrsta. Ovo ljeto bit će slavlje topline s naglaskom na ženstvenosti.

Ne radi se samo o ženskoj odjeći. Bit će tu i muške i dječje mode. Osim toga, možete pobijediti s dodacima. Slip on papuče, kreativne sunčane naočale ili kape i kape s raznim materijalima i bojama bit će top hit ljetne sezone 2022.

Što se sunčanih naočala tiče, ni u tom pogledu nema granica kreativnosti. Ovo ljeto će biti najviše "in" oversize oblika, gradijent naočala i pastelnih boja.

Trebate li kupiti nešto za sebe? Nedostaje li vašoj polovici neki komad u ljetnoj garderobi? Ili ste svojim mališanima zaboravili kupiti kupaći kostim? Za najbolji izbor ženske, muške i dječje odjeće ili kupaćih kostima po sniženim cijenama koristite Answear kodove za popust.

zena lezi na plazi

 

Ne zaboravite se zaštititi od sunca


 
Tropska vrućina više nije prerogativ egzotičnih zemalja. Imamo ih u Hrvatskoj. Pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Jeste li ikada čuli da zdrava preplanulost ne postoji? Istina je da je lijepo preplanula koža samo reakcija na opekline od sunca.

Stoga tijekom toplih ljetnih dana treba voditi brigu o najvećem organu ljudskog tijela – svojoj koži. Ne zaboravite redovito nanositi kremu za sunčanje s visokim UVA i UVB zaštitnim faktorom. Trebao bi vas barem neko vrijeme zaštititi od opasnog sunčevog svjetla.

Kozmetika i zaštita našeg zdravlja mogu biti prilično skupi. Međutim, zahvaljujući ovom članku možete uživati ​​samo u najboljem po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Dovoljno je ako iskoristite Notino popuste.

Odlučili ste ljeto provesti kod kuće?


 
U tom slučaju dovoljno je stvoriti blagdanski ugođaj u udobnosti svog doma. Sve što trebate učiniti je prilagoditi svoj dom i vrt vrtsvojim ljetnim aktivnostima. Počnite s malim, na primjer roštiljem, kako biste imali gdje roštiljati i provoditi vrijeme s obitelji.

Odlična ideja za osvježenje u vrućim ljetnim danima je bazen. Savršeno će zamijeniti blagdanski ugođaj i osjećat ćete se kao da ste uz more. Ovu sjajnu ideju zasigurno će cijeniti posebno vaši mališani.

Ili biste se htjeli upustiti u veći projekt? Izvrsna ideja za odmor kod kuće je izgradnja novog bazena. Ali to zahtijeva veće ulazne troškove. Zato treba računati svaki euro.

Gdje možete pronaći najbolji izbor bazena i dodataka? Ipak, u ponudi e-trgovine Bazzar, jer će se uz pomoć povoljnih cijena puno lakše graditi.

Kao što vidite, ljetni popusti se stvarno odnose na sve što vam padne na pamet. Uživajte u ljetu punim plućima i kupujte po jedinstvenim cijenama. Moći ćete si priuštiti još više za manje novca, a novčanik će vam biti zahvalan.