Raspakirajte svoj dar sada: Popusti do -40%

bozicni popusi

Ne čekajte Božić i razveselite se sada. Za vas smo pripremili posebne božićne popuste zahvaljujući kojima ćete ove godine konačno uštedjeti na kupnji darova. A za ušteđeni novac možete sami odabrati nešto lijepo.

Iskoristite posebne ponude koje se nalaze u odjeljku Božićni popusti prilikom kupnje darova. Svaki dan možete očekivati ​​nove popuste. Međutim, neki se popnu i do 40%. Predbožićni shopping festival počinje 1. prosinca i trajat će do 20. prosinca. Zahvaljujući popustima razveselit ćete svoje najmilije Božić, a pritom nećete opteretiti svoj budžet.

 

Ako se i vi pitate što kupiti za Božić svake godine, možete se inspirirati našim savjetima. Što sada možete učiniti bolje?

 

Odjeća i nakit

 


Ne morate čekati novogodišnje rasprodaje, mnoge modne e-trgovine već sada nude popuste. Jeftinije možete kupiti savršen outfit za božićni stol, kvalitetan kaput, ali i udobnu trenirku u kojoj možete uživati ​​u blagdanu. Posjetite Answear.hr ili Aboutyou.hr i naručite darove unaprijed. Ne zaboravite na nakit koji je napravljen za božićno drvce. Kliknite na Naki-eshop.hr i birajte između brojnih ogrlica, naušnica, narukvica ili satova.

 

 

 

Kozmetika i parfemi


Kozmetika je idealan poklon za sve uzraste. Možete posegnuti za gotovim poklon paketom ili ga sami sastaviti za primatelja od njegovih omiljenih proizvoda. Na Notino.hr sada ćete pronaći brojne kozmetičke proizvode po sniženim cijenama. Ako poznajete ukus osobe kojoj želite ugoditi za Božić, parfem će svakako biti izvrstan izbor.

 

 

Elektronika

 


Božićni popusti nisu zaobišli ni ovu kategoriju. Sada možete naručiti elektroniku s popustom na Electronic-star.hr  ili Elektromaterijal.hr. Jeste li znali da mobiteli, igraće konzole, pametni televizori i aparati za kavu svake godine zauzimaju prva mjesta na ljestvici popularnosti? Znate li već koji će od ovih bestselera ove godine vaši najdraži pronaći ispod drvca?

 

 

Namještaj i kućni pribor

 


Iskoristite božićne popuste i umjesto nepotrebnih stvari obradujte svoje ukućane korisnim poklonom koji će koristiti svaki dan. Možda bi već imali novo sjedalo, madrac ili blagovaonicu. Ako im u ovom trenutku ne treba novi namještaj, možete ih ugoditi dizajnerskim kućnim dodacima ili ukrasima. Ovdje ćete pronaći sve aktualne popuste na namještaj i kućnu galanteriju.

 

Knjige

 


Knjige su s pravom jedan od najtraženijih božićnih darova. Za razliku od ostalih darova, ne opterećuju novčanik i gotovo svatko može birati između ogromnog broja žanrova. Detektivi amateri, strastveni kuhari i svi oni koji žele nakratko zaboraviti na svijet oko sebe i samo se prepustiti priči. Kliknite na Eknjižara.hr i kupite odabrane naslove po sniženim cijenama. Ako niste sigurni za kojom knjigom posegnuti, pogledajte ovogodišnji popis najprodavanijih knjiga u gotovo svakoj internetskoj knjižari.

 

 

Igračke

 


Ako vi ili vaši najmiliji imate djecu, u prosincu sigurno nećete izbjeći kupnju igračaka. Što učiniti ako svake godine dobijete istu vrstu poklona, ​​koji ima samo jednostranu upotrebu i nakon nekog vremena djeca se prestanu zabavljati? Pokušajte ove godine učiniti drugačije i dajte priliku igračkama koje razvijaju kreativnost, logičko razmišljanje, komunikaciju ili motoriku. Tako će djeca naučiti nešto novo i zabaviti se. Na Toybox.com.hr pronaći ćete smislene igračke za djecu svih uzrasta.