Počinje škola: Što je potrebno svakom učeniku i kako na tome uštedjeti?

studenti-nazad-u-skolu

Jeste li jedan od onih roditelja koji se za novu školsku godinu pripremaju unaprijed? Učinite isto sada. Saznajte na čemu možete uštedjeti desetke eura i gdje kupovati.

Ljeto je prešlo u svoju drugu polovicu, a to znači da se polako bliži nova školska godina. Svake godine početak rujna vezan je uz kupnju školskog pribora i opreme za dječju sobu. Iako ih je nemoguće izostaviti, zahvaljujući ponudama na našoj web stranici možete stvarno puno uštedjeti na njima.

Nemojte zanemariti kategorije kao što su namještaj, elektrotehnika, računala i laptopi, ali i slobodno vrijeme. Puni su sjajnih ponuda za sve studente.

Kliknite na Nazad u školu i pogledajte sve fantastične ponude na jednom mjestu.

dječak-tablet-knjiga

 

Udobnost na prvom mjestu

 

Svaki učenik treba maksimalnu koncentraciju pri učenju. U tome će mu nedvojbeno pomoći dobro opremljen radni kutak. Prvenstveno bi se trebala sastojati od stola i udobne stolice s potrebnom opremom.

Prirodno svjetlo je najbolje za učenje. Stoga radni stol treba smjestiti ispod prozora. Ako to nije moguće, pronađite mjesto okomito na prozor. Koji je stol najbolji? Naravno, za svakog učenika može biti drugačije zbog različitih parametara. Općenito se preporučuje radni stol u obliku slova "L" jer pruža dovoljno prostora za raspored računala, knjiga i bilježnica.

Ne može kutni radni stol stati u dječju sobu? Težite većem ravnom stolu. Bit će to praktičan komad namještaja i ulaganje za nekoliko godina.

djevojka-studiranje-laptop

Kupite radne stolove online u Emmezeta webshop i odaberite najbolje za svog učenika.

Što je sa stolicom? Njegova podesiva visina treba da se podrazumijeva. Ne birajte modele koji nemaju ovu opciju. Više su nego nepraktične. Naprotiv, stolice s podešavanjem su odlične. Obratite pozornost na ergonomski oblikovani naslon koji najbolje odgovara djetetovoj kralježnici.

Ne zaboravite na drugi praktični namještaj za studentsku sobu. U blizini stola trebaju biti ormari i police za odlaganje stvari. Pluta ili ploča za pisanje također će biti korisna.

Naš savjet: Vodite računa i o upravljanju kabelima. Kabeli koji prolaze duž ili ispod stola mogu prilično ometati učenika.

djecak-radni-stol-laptop

 

Računalo kao nužnost u učenju

 

Živimo u modernom vremenu koje bitno utječe na način studiranja. Osnovnoškolci već koriste računalo kao pomoć pri rješavanju domaćih zadaća.

Prvenstveno pomaže srednjoškolcima i studentima pri izradi diplomskih radova ili obradi grafičkih radova. Jednostavno, računalo je trenutno jedno od nepisanih, a ujedno i potrebnih školskih pomagala.

Želite kupiti stvarno dobar laptop po pristupačnoj cijeni? Kupujte u Mikronis e-trgovini.

Koje parametre treba zadovoljiti laptop za učenika?

 

__check

zaslon s dijagonalom od 14" i težinom ispod 2 kg za lako nošenje

__check

baterija s minimalnim trajanjem od 7 sati

__check

izdržljiva metalna konstrukcija protiv brzog trošenja i protuklizni zaslon

__check

ergonomska tipkovnica za ugodno tipkanje (numerički dio je prednost)

__check

performanse prema potrebama studija (minimalno 2-4 Ghz)

Ne zaboravite kupiti osnovne dodatke, poput torbe za laptop za jednostavno i sigurno nošenje.

No nije laptop jedino što studentima treba za kvalitetno studiranje. Drugi monitor olakšat će im pripremu za školu. A printer će se također redovito koristiti u studentskoj sobi

.djevojka-laptop-studije

 

Elektronika za učenje i slobodno vrijeme

 

Odmor i slobodno vrijeme iznimno su važni za svakoga od nas, pa tako i za studente. Trebaju se opustiti i dobiti snagu za učenje i sljedeći školski dan. U tome će im pomoći elektronički proizvodi.

Mnoge od njih koristit će ne samo za zabavu, već i za učenje. Na primjer, mogu igrati igrice na tabletu, ali u isto vrijeme obnavljati lekcije. Snažniji tableti čak zamjenjuju neke funkcije računala.

Bavi li se vaše dijete sportom? Svakako će cijeniti pametni sat koji bilježi nekoliko važnih vrijednosti. A novi pametni telefon može biti velika motivacija za postizanje izvrsnih rezultata u školi ili kao nagrada za njih.

Razmišljaš li mu kupiti slušalice? Odlična ideja. Koristit će ih ne samo za slušanje glazbe, već i za izvlačenje zanimljivih informacija iz raznih rasprava i podcasta

.djecak-tablet-dječja-soba

Mikronis e-shopu pronaći ćete zaista velik izbor elektroničkih proizvoda. Što ćete kupiti svojoj djeci?

Vrijeme za iskustva i hobije

 

Na koja ste putovanja išli sa svojom djecom tijekom ljeta? Ako ih niste uhvatili koliko ste željeli, još uvijek imate dovoljno vremena da ih odvedete na nevjerojatna mjesta. Možete otići na more, otići u pustolovni kamp u šumi ili otići na nekoliko kratkih izleta po Hrvatskoj. Svaki dan možete prikupiti nezaboravna iskustva.

S početkom školske godine dolazi i obveza da djeci odredimo dobru dnevnu rutinu. Ne zaboravite da osim vremena za učenje, trebate odvojiti dovoljno vremena za njihov hobi. Njihovi interesi su vrlo važni i pomažu im da se opuste od školskih obaveza.

Kako to učiniti ispravno? Najprije razgovarajte s djecom koje bi klubove željeli pohađati. Na primjer, glazbeni klub, satovi plesa, slikanje ili sportski klub. Zatim ih planirajte za pojedine dane u tjednu kako bi djeca imala prostora za učenje i opuštanje.

U udobnosti svojih domova mogu razvijati pamćenje i maštu čitajući knjige. Imaju li talenta za fotografiju? Kupite im kameru da se usavrše još više.

 djevojka-gitara-biljka

 

Početak nove školske godine ne znači da morate isprazniti novčanik. Iskoristite pogodnosti u kategoriji nazad u školu i kupite sve što je potrebno vašem učeniku po super cijenama već danas.

 

nazad-u-skolu