Ovo su najbolji jesenski trendovi

jesenski trend

Jeste li i vi izgubljeni u poplavi modnih trendova koji nam dolaze s modnih pista ili časopisa? Osvrnuli smo se na ovogodišnju jesensku modu i za vas smo odabrali najnosivije komade koje također lako možete kombinirati s onim što već imate kod kuće. Koji su oni?

 

Univerzalna haljina midi dužine


Ovaj moderan ulov uštedjet će vam dragocjene minute ujutro. Samo obuj visoke čizme i možeš izaći iz kuće za nekoliko minuta. Na Answear.hr sada možete birati između brojnih modela. Tamo ćete naći u jednoj boji, s printom ili košuljom. Želite li optički smršavjeti koji kilogram, posegnite za omotima koji su među najlaskavijima i sletjet će za gotovo svaki tip figure. U toplijim danima kombinirajte ih s blejzerom ili kardiganom, kako se zahlade, činit će idealan par s vunenim kaputom.

 

Answear.hr

 

Kaput od deve


Jednoredni, dvoredni, teddy-style, s remenom - nose se sve vrste. Smeđi kaput pružit će vam sofisticiranost i izgledati dobro kako za ležernije odjeće, tako i za one elegantnije. Osim toga, gotovo da ne podliježe trendovima pa ćete ga potrošiti nekoliko sezona. Kliknite na Aboutyou.hr i odaberite svoj. Ako uz to uzmete bijelo ili crno, sigurno nećete ništa pokvariti. No, tu se nijansu dobro razumije i s jakim bojama pa za nju slobodno odjenite narančastu, zelenu ili kraljevsko plavu.

 


Aboutyou.hr


Dukserica s printom


Moderan komad koji će vam bez napora oduzeti nekoliko godina. Izbjegnite klasičnu kombinaciju s trapericama i fino je uštimajte na elegantniji komad, poput plisirane suknje. Na prvi pogled, neodvojivi komadi zajedno stvaraju originalan i svjež outfit. Poznata izreka da se suprotnosti privlače dvostruko je istinita u modi.

 

Aboutyou.hr

 

Sako u boji


Kada govorimo o nosivim trendovima, svakako ne možemo zaboraviti ni blejzer. Ako već kod kuće imate klasik u bež ili crnoj boji, jesenski ormar upotpunite modelom u bogatoj boji, koji je ovogodišnji hit. Najbolje izgleda u kombinaciji s jednostavnom majicom ili dolčevicom. Idealan komad za poslovni sastanak ili vikend putovanje.

 

Answear.hr

 

Vječne traperice


Besmrtni komad koji nam tvrtka radi od 1873. godine jedan je od najvećih jesenskih trendova. Dizajneri savjetuju odijevanje u traper od glave do pete. Međutim, ovaj trend nije tako široko korišten u svakodnevnom životu. Inspirirajte se elegantnim francuskim djevojkama i uz traperice uzmite bijelu oversize košulju ili majicu na pruge.

 


Answear.hr

 

Moderan kardigan


Kardigani već nekoliko sezona pune police trgovina, a čini se da će još neko vrijeme ostati kod nas. Zašto su toliko popularni? Izuzetno su udobne, zagrijavaju i pristaju na gotovo sve. Kako istaknuti figuru u kardiganima slobodnijeg kroja? Istaknite siluetu – dugu zavežite remenom, a kratku sprijeda jednostavno uvucite u hlače.
 

Answear.hr

Želite li dobiti više inspiracije i pročitati više o jesenskoj modi, evo još jednog članka o ovogodišnjim jesenskim trendovima.