Uđite u novu sezonu sa stilom: Popusti do -40%

jesenski popusti

Je li vam žao što se ljeto polako bliži kraju? Ne mora. Imamo za vas barem jedan razlog koji se isplati veseliti nadolazećoj jeseni - jesenski festival popusta.

Jesen se od školskih vremena povezuje s novim počecima. Čak i ako više ne idete u školu, to može biti vrijeme za vas da iskusite nešto novo, obnovite svoj dom, sagradite savršenu garderobu ili kupite nešto za čim ste čeznuli.

Za vas smo pripremili niz popusta koji se penju i do 40%. Zahvaljujući kuponima, sada možete jeftinije kupiti odjeću, obuću, kozmetiku, parfeme, nakit, satove ili namještaj i kućne potrepštine. Sve kupone za popuste možete pronaći u odjeljku Jesenji popusti. Počinjemo 20. rujna, a popusti će trajati do 10. listopada.

 

Modni trendovi 2021

 

Još jednom, postoji vrijeme kada ljetnu odjeću mijenjamo za veste i umjesto sandala oblačimo čizme. Želite li se usrećiti jednim komadom iz snova ili trebate potpuno obnoviti ormar i pripremiti ga za novu sezonu, na pravom ste mjestu. Reći ćemo vam što će biti ove jeseni, a također i gdje ćete izvući najpovoljnije.
 


Neočekivane boje

S dolaskom jeseni obično stavljamo sve svijetle i pastelne nijanse na dno ormara i umjesto toga posežemo za bordo, crnom ili tamno plavom bojom. Iznenađujuće, međutim, ovu će jesen obilježiti boje. Modni dizajneri ugradili su žutu, narančastu, ružičastu ili ljubičastu boju u svoje jesenske i zimske kolekcije. Ako se usudite, možete kombinirati nekoliko jakih nijansi, ali savršeni efekt možete postići i dodavanjem naglasaka u boji u obliku samo jednog komada ili pribora. Osim bogatih boja, smeđa je dominirala i jesenskim kolekcijama. Kopirajte odjeću sa pista i odjenite se od glave do pete u različite nijanse smeđe. Kako odjeća ne bi izgledala dosadno, kombinirajte različite materijale poput svile, pamuka, kože ili antilopa. Na Aboutyou.hr  i Footshop.hr možete staviti najmodernije stilove u boji po neponovljivim cijenama.

Opuštene traperice

Dobre vijesti za sve ljubitelje udobnosti - još jedan veliki trend ove jeseni su široke traperice. Kombinirajte ih s omotanim kardiganom ili skraćenom jaknom. Izgledaju sjajno uz gležnjače i tenisice. Uhvatite svoje nove traperice na Bonprix.hr ili Futti.hr.

Održivost

U posljednje vrijeme tema održivosti sve češće dolazi do izražaja. Ako niste ravnodušni prema okolišu, a istodobno čeznete za originalnim komadom kvalitetnih materijala, kliknite na Vagabond.hr, gdje ćete pronaći održivu modu po povoljnim cijenama.

Pletenina


Nekada vrlo popularan trend pletenih prsluka ove godine doživljava veliki povratak. Nosite ih pojedinačno ili slojevito na košuljama ili haljinama. Ne samo prsluci, već i pletene jesenske haljine i veste doživljavaju procvat. Pletenina je bezvremenski komad kojem ćete se vraćati svake godine. Na Orsay.hr možete kupiti mekane komade koji će vas ugrijati u gradu i u planinama

 

Kombinacija dizajnerskih i dostupnih komada

Stvorite originalan stil kombinirajući skuplje, bezvremenske komade i svježe trendove. Uravnotežen omjer vrhunskih i pristupačnijih marki možete pronaći na Bibloo.hr ili Urbanstore.hr.

 

Savršeno donje rublje

Svaka elegantna odjeća započinje donje rublje koje savršeno pristaje. Ako još uvijek niste sigurni u veličinu donjeg rublja, posjetite Astratex.hr, gdje možete saznati svoju točnu veličinu i odmah odabrati novi komad za svoju kolekciju. I ne zaboravite u svoju košaricu dodati čarape koje ćete nositi uz jesenske haljine i suknje.

Recite da redovito vježbanje

Zašto je jesen savršeno vrijeme za vježbanje? Živina termometra više se ne penje tako visoko pa se možete baviti sportom bez opasnosti od opeklina od sunca. Osim toga, ako počnete sada, dobit ćete ogromnu prednost i sljedeće ljeto ćete biti u najboljoj formi. Nabavite elegantne sportske odjeće koje izgledaju tako dobro da ćete ih htjeti nositi čak i kad ne idete u teretanu. Također možete pronaći točno na Sportivision.hr i Intersport.hr.

Jesenske cipele

Dobrodošli u jesen sa elegantnim cipelama u kojima ćete svladati sve prepreke. Ako trebate dodati nekoliko centimetara, definitivno će vas obradovati vijest da se cipele na platformi vraćaju u modu. Ako više volite udobnost, možete posegnuti za udobnim, labavim čizmama koje će biti savršen suputnik na vikend putovanju i na putu do posla. Ako volite preppy style, nabavite jedan par elegantnih oksforda koji dobro izgledaju uz traperice i plisiranu suknju. Gdje se mogu nabaviti nove cipele po najpovoljnijim cijenama? Posjetite Deichman.hr, Ccc.eu ili Ecipele.hr i zakoračite u novu sezonu desnom nogom.

Moda za četveronožne ljubimce

Već ste se obukli od glave do pete, ali što je s vašim psom? Elegantne jesenske odjevne kombinacije za sušne dane i poslastice za vašeg ljubimca možete pronaći na Zoocity.hr .

 


Kozmetika i parfemi

 


Upotpunite svoju kozmetičku opremu hranjivim kremama za kožu i hidratantnim maskama koje će vašu kožu zaštititi od jesenskih klimatskih promjena. Ili uživajte u novom make-upu, sjenilu ili laku za nokte. Jesen je također idealno vrijeme za odabir novog parfema. Svježe ljetne mirise zamjenjuju izraženiji i začinskiji parfemi s toplim tonovima drveta, orijenta, đumbira ili vanilije. Veliki izbor ukrasne kozmetike i mirisa za njegu i mirisa po niskim cijenama možete pronaći na Notino.hr.

 

Nakit

 


Pravilno odabran nakit može podići čak i najupadljiviju odjeću. Ove sezone prepoznatljiv nakit ponovno je u porastu. Naušnice se nose jako dugo i u raznim bojama. Ove jeseni narukvice i ogrlice s privjescima također su ponovno u trendu. Neprimjetni prstenovi zamijenjeni su masivnim komadima i slojevima nekoliko prstenova na jednom prstu. Ako ste prošle sezone kupili prepoznatljiv zlatni lanac, slobodno ga ponovo izvucite, ponovno ga nosite. Kliknite na Vivantis.sk, gdje ćete pronaći prekrasan nakit od žutog, bijelog i ružičastog zlata ili srebra. Bogatu ponudu isplativog nakita možete pronaći i na Šperky-eshop.sk. Prekrasan izražajan i minimalistički nakit čeka vas na nakit-eshop.hr

 

Sat

 


Sat će također biti osebujan i velik ove sezone. Čeznete li za luksuzom, sportom, trendom ili minimalistom? Na watch-a-porter.com ćete pronaći brojne modele svake vrste, razrađene u detalje koji su prikladni za rad i slobodno vrijeme.

 

Namještaj i stanovanje

 


Udahnite novi život ne samo u svoju garderobu, već i u svoj dom. Kakvi su stambeni trendovi ove sezone?

Toplina doma

Kad vani zahladi, većinu vremena provodimo kod kuće i želimo se tamo osjećati ugodno. Najlakši način da to postignete je dodati tekstil - elegantne prostirke, elegantne zavjese, meke jastuke ili tople deke. Nekoliko pravilno odabranih dodataka može učiniti cijelu sobu ugodnom. Ako svom domu želite posuditi izgled bez nadzora, kombinirajte različite teksture prilikom uređenja. Kombinacija svjetlijih i tamnijih nijansi jedne boje također izgleda sjajno. Kućni pribor, zahvaljujući kojem nećete htjeti izaći iz kuće, čeka vas na Lesnina XXL.

Kućni ured

Mnogi od nas preselili su se iz ureda na kućanske poslove i morali su prilagoditi svoje stanovanje u skladu s tim. Ako nemate priliku rezervirati zasebnu sobu za radnu sobu, možete postaviti i radni kutak u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi te ga optički odvojiti od ostatka sobe. Pregradni zidovi trenutno su vrlo popularni i pružaju potrebnu privatnost. Uredski stolovi, fotelje, police, kutije za odlaganje i druga oprema za kućni ured mogu se pronaći na VidaXL.hr . Radno područje ne može bez odgovarajuće rasvjete. Svjetiljke sada možete kupiti na Svijetiljkasvijetlo.hr .

Neobična kombinacija boja

Ovogodišnje boje uključuju sivu i žutu. Ove nijanse savršeno djeluju pojedinačno i zajedno. Osim njih, trenutno postoje zemljane boje koje su savršene za jesenski interijer.

Misli zeleno

Tražite li novi konferencijski stol ili ormar? Obnovite svoj stari namještaj ili pokušajte pogledati po bazarima namještaja, gdje se često skrivaju neočekivana blaga, kojima često nedostaje samo nova boja do savršenstva. Prirodni materijali, poput drveta, ratana i lana, ponovno dolaze do izražaja. Kad bismo morali odabrati samo jedan materijal, koji je savršen sinonim za ugodan život, to bi nesumnjivo bilo drvo. Svakako ćete odabrati novi drveni komad za svoj stan ili kuću na Momax.hr.

 

Mramor

Popularan trend koji sjajno izgleda na kuhinjskom otoku, tušu i podu. Umjesto pravog mramora, možete posegnuti i za uređajem s mramornim dekorom, koji je sada izvrsne kvalitete i ne razlikuje se od pravog.

Uzmi malo prirode i doma

Brz i jednostavan trik koji će vaše stanovanje učiniti još ugodnijim? Rasporedite biljke po sobama. Ne samo da dobro izgledaju, već i smanjuju stres, potiču koncentraciju, čiste zrak i poboljšavaju raspoloženje.

 

 

Što učiniti ove jeseni?

__check

Iznajmite vikendicu u planinama za vikend

__check

kušajte pečene kestene

__check

Organizirajte filmski maraton

__check

Skuhajte čili i ispecite pitu od jabuka s cimetom

__check

Idite na planinarenje

__check

Usitnite šal ili šešir

__check

Pročitajte uzbudljivu knjigu

__check

Napravite sami svijeću