Muška polo majica - savršena za posao i neformalne prigode

26.05.2023 Natália Kupovina Podijeli
muskarac-more-zgrade

Muška polo majica je klasičan komad odjeće koji se nosi već desetljećima. S vremenom su se mijenjali njezini stilovi i materijali, ali polo majica je i dalje jedan od najpopularnijih komada odjeće među muškarcima.

Polo majica – koja je tajna ovog klasičnog odjevnog predmeta?


Polo majica se prvi put pojavila 1926. godine, kada ju je kreirao tenisač René Lacoste. Ova majica se prvotno koristila za igranje tenisa, ali ubrzo se proširila na druge sportove i postala popularna u modnoj industriji. Polo majicu krase kratki rukavi, kragna te dva ili tri gumba na prednjoj strani. Njezin stil se nije puno mijenjao kroz godine, ali materijali su se mijenjali kako bi se prilagodili novim trendovima. Kada birate polo majicu, možda ćete htjeti potražiti poznatu marku koja nudi kvalitetne polo majice.

Poznate marke obično koriste kvalitetnije materijale i pažljivo izrađuju svoje proizvode, što znači da će polo majica biti dugotrajnija i izdržljivija. S obzirom da su izuzetno ugodne i mogu se uklopiti u baš svaki stil, savjetujemo vam da ne čekate, nego se uputite u potragu i pronađite idealne moderne Polo majice u širokoj ponudi koja se danas nudi. 
 

muskarac-polo-majica

 

Kako odabrati idealnu polo majicu?


Muška polo majica je savršena za poslovne prigode jer izgleda elegantno, a ipak je dovoljno casual za svakodnevno nošenje. Nerijetko je upravo ona bolja opcija od obične majice jer ima kragnu koja joj daje dotjeraniji i elegantniji formalan izgled od obične t-shirt majice. Pri odabiru idealne polo majice obratite pažnju na materijal od kojeg je izrađena. Polo majice su obično izrađene od pamuka ili mješavine pamuka i poliestera.

Pamuk je mekši i udobniji za nošenje, ali se brže gužva i teže održava. Mješavine pamuka i poliestera su izdržljivije i lakše se održavaju, ali možda nisu toliko udobne kao čista pamučna polo majica. Odaberite materijal koji vam odgovara i koji se najbolje uklapa u vašu svakodnevnu rutinu. Mi vam savjetujemo da birate pamučne polo majice koje su udobne, prozračne i izdržljive, te imaju karakteristično gušće tkanje s teksturom.

Odaberite boju koja vam najbolje odgovara i koja se najbolje uklapa u vašu garderobu. Neutralne boje poput crne, bijele, plave i sive uvijek su sigurna opcija, ali ako želite dodati malo boje, pastelne nijanse su dobar izbor.
 

djed-polo-majica-kuhinja

 

Kako nositi mušku polo majicu u svakoj prigodi?


Kada se radi o poslovnim prigodama, muška polo majica može izgledati elegantno i profesionalno, posebno ako je kombinirate s chino hlačama ili klasičnim hlačama. Birajte tamnije nijanse polo majica, poput crne, tamno plave ili sive boje te uzmite u obzir koliko je važno da odaberete polo majicu koja vam dobro pristaje i ne stoji preusko ili preširoko. Kombinirajte je s elegantnijim tenisicama ili mokasinkama.

Muška polo majica također je izvrsna opcija za neformalne prigode poput izleta, izlazaka ili casual druženja. Kao i kod poslovnog izgleda, birajte pamučne polo majice koje su udobne i prozračne, ali ćete je kombinirati s kratkim hlačama ili chino hlačama za opušteni ljetni izgled. Možete je nositi i s trapericama i tenisicama za ležerni casual stil. Pastelne boje ili svjetlije nijanse polo majica su odlične za ljetne aktivnosti. 

Ova majica je idealna i za sportski look s obzirom da svoju povijest vuće iz svijeta tenisa. U njoj ćete izgledati profesionalno, a ipak udobno, pa nije na odmet birati polo majice izrađene od kvalitetnijih prirodnih materijala za maksimalnu udobnost. Kombinirajte ju s hlačama za trčanje ili kratkim hlačama za opušteni sportski izgled.
 

muskarac-s-mobitelom


Muška polo majica je klasičan komad odjeće koji je uvijek popularan među muškarcima. Ova majica izgleda elegantno i formalno, a ipak je dovoljno casual za svakodnevno nošenje što ju čini brzim i elegantnim rješenjem pri slaganju odjevne kombinacije.

 

Sponzorirani sadržaj