Jesenske ponude bez premca - čemu se možeš veseliti?

zena-modni-tjedni-online-kupovina

Sve je to bliže! Od 11.9. do 06.10. veseli se savršenom jesenskom shoppingu koji te očekuje nakon korištenja ponuda na našim stranicama. Što ćeš odabrati za odlične cijene?

Dolazak jeseni tradicionalno se veže uz povoljnu kupnju. Trgovci žele rasprodati i zadnje komade robe, pa ih nude po nižim cijenama. To je način da se napravi prostor za nove linije proizvoda i kolekcije. Ovo je izvrsna prilika da si osiguraš sve što Ti je potrebno i pritom uštediš novac.

Što se isplati kupiti u jesen? Ne smiješ zanemariti kategorije poput mode i modnih dodataka, odjeće, ljepote, parfema, stanovanja i namještaja ili zdravlja.

Pogledaj sve fashion week popuste. Sakupili smo ih na jednom mjestu za još lakšu kupovinu.

kaput-torba-dzemper

 

Obuća za sve vremenske uvjete

 

S dolaskom hladnijeg vremena, vrijeme je da urediš svoj ormar za cipele. Ljetne sandale i japanke stavi na stražnji dio, a na njihovo mjesto stavi toplije cipele. Must have su niske gležnjače, idealno od izdržljive kože. One su univerzalne jesenske cipele koje ćeš cijeniti posebno tijekom suhe jeseni.

Gumene čizme također su moderna prijelazna obuća koju voli sve više ljudi. Dostupne su u različitim bojama i uzorcima, tako da svaki član obitelji može odabrati one prave. Pitaš se uz što ih nositi? Lako ide uz sve, a elegantniji parovi mogu se nositi i uz haljine.

Ne smijemo zaboraviti da jesen sa sobom donosi i ugodne toplije dane. Iskoristi ga i nadopuni svoje outfite tenisicama, mokasinama ili oksfordicama.

Što je s bojama i uzorcima? Najjednostavniji za kombiniranje su jednobojni modeli u tradicionalnoj crnoj, bordo, smeđoj ili sivoj boji. Prema aktualnim modnim trendovima, ne smiješ propustiti cipele u metalik bojama, sa animal printom ili dopunjene sa raznim kopčama. Prilikom odabira materijala posebnu pozornost obrati na kožu. Najbolje će zaštititi tvoja stopala od hladnoće i vlage.

 

zena-zuta-kaput-braoncizme-trava-list-na-jesen

CCC e-shop nudi ponudu sjajnih kolekcija ženske, muške i dječje obuće. Pripremi se unaprijed i kupi obuću za cijelu obitelj .

Trendi jesenski outfiti

 

Znaš li kako izgleda savršeni jesenji look? Mora zadovoljiti 2 glavna kriterija - nije ti ni hladno ni vruće, izgledaš i osjećaš se odlično. Kako to postižeš? Odgovor je slojevita odjeća.

Odjeća bi se trebala sastojati od 3 osnovna sloja:

__check

gornji dio ispod – svjetliji komad odjeće, na primjer majica bez rukava, majica, dolčevita, košulja

__check

srednji dio - malo toplija odjeća, poput džempera, kardigana, prsluka, pletene haljine

__check

vrhnji dio – najdeblji sloj koji štiti od hladnoće – jakna, baloner, kaput

 

Ovo je vrlo praktičan i moderan način odijevanja. Pojedine komade možeš međusobno kombinirati na različite načine, tako da ti ne treba previše odjeće. No, pritom ne smiješ propustiti bezvremenske komade, poput sakoa, džempera, trenirke, kardigana ili sako haljine. Njihova funkcionalnost i stil su neupitni. Biraj komade koji dobro izgledaju sami i u kombinaciji s drugom odjećom.

Boje koje stoje svakom outfitu, a posebno jesenskom. Bordo, smeđa, senf ili zemljane nijanse dobrodošle su u jesenskim kombinacijama.

 

zena-u-jesenjoj-odjeci-vrata

Brza dostava, nesmetana zamjena robe i veliki izbor razlozi su za kupnju u Answear e-trgovini. Uvjeri se sama i dodaj nove komade u svoju garderobu.

Elegantni modni dodaci

 

Malo je stvari koje upotpunjuju outfit poput pravih dodataka. Šalovi, marame vezane na glavi, torbice ili nakit u jarkim bojama jesenska su potreba. Misliš da ti šešir ne pristaje? Daj  beretki priliku ove jeseni. Nećeš biti izvan trenda posegneš li za šeširom, ali samo uz dobro usklađen outfit.

 

braon-torba-u-rukama

 

Parfem i šminka upotpunjuju izgled

 

Izbor parfema je individualna stvar. Ovisi o tipu mirisa koji preferiraš, prilici i na kraju, ali ne manje važno, želiš li parfem ili toaletnu vodu. Sezona također igra važnu ulogu u odabiru. U jesen biraj teže, začinske i senzualne mirise.

Bacili ste oko na novi parfem? Kupite ga online u e-trgovini Notino i uštedite.

Šminka upotpunjuje tvoj cjelokupni izgled. Razmišljaš li kako bi mogla izgledati tvoja jesenska šminka? S naše točke gledišta, imaš 2 mogućnosti. Prva je nježna svakodnevna šminka s kojom nikada nećeš pogriješiti. Drugi je izražajniji make-up, koji će odražavati trenutnu sezonu. U oba slučaja koristi kvalitetnu kozmetiku provjerenih marki.

 

dzemper-parfem-ruza

 

Još ljepše stanovanje

 

Imaš li kod kuće nepotrebne stvari ili stvari koje su stare ili uništene korištenjem? Baci ih i zamijeni novima upravo tijekom jesenskog čišćenja kućanstva i nastambe. Sada je najbolje vrijeme da za manje novca nabaviš ljepši i funkcionalniji namještaj.

 

5 razloga za kupnju namještaja putem interneta

 

__check

Nema radnog vremena – možeš kupovati u bilo koje vrijeme i koliko god želiš.

__check

Brza usporedba cijena – umjesto dugih šetnji trgovinama u udobnosti svog doma, možeš usporediti cijene na stranicama e-trgovina.

__check

Dostupnost robe - često se događa da su zadnji komadi robe dostupni samo online, a ostali čak i samo putem e-shopa. Internetskom kupnjom imaš na raspolaganju još veću ponudu.

__check

Dostava – prilikom online kupovine možeš bezbrižno koristiti dostavu na kućnu adresu.

__check

Ocjene i recenzije drugih kupaca - objavljene ocjene drugih kupaca mogu Ti pomoći u donošenju odluke.

zena-dnevni-boravak-dekoracija

Emmezeta nudi robu dugotrajne kvalitete po niskim cijenama. Iskoristi odlične ponude i kupi sve za ljepši dom na jednom mjestu.

Želiš li se osjećati stvarno dobro kod kuće? Učini svoj dom lijepim dodacima koji mu daju specifičan ugođaj. Preporučujemo dodavanje cvijeća, slika, lampi, svijeća, jastuka ili tepiha. Želite li brzo i jednostavno oživjeti izgled sobe, koristite tapete sa zanimljivim uzorkom.

 

Naš savjet: Ne kupuj bespotrebne stvari samo zbog niskih cijena. Unaprijed pripremljen popis stvari koje su Ti zaista potrebne zaštitit će Te od ishitrene kupovine.

dvosjed-stolac-dekoracije

__bulb
Kako štedjeti na stanovanju?

Rastući troškovi života prisiljavaju nas da stalno preispitujemo svoju potrošnju i razmišljamo o tome kako bismo mogli uštedjeti nešto dodatno svaki mjesec. Troškovi kućanstva predstavljaju veliki dio našeg proračuna, pa je dobra ideja početi štedjeti upravo ovdje.

Zdravlje i tijekom jeseni

 

Za mnoge ljude jesen je posebno osjetljivo vrijeme na bolesti kada se toplo vrijeme promijeni u hladno. Povećanje konzumacije svježeg voća i povrća, duži boravak na svježem zraku i vježbanje, kvalitetan san ili uzimanje vitamina za jačanje imuniteta mogu pomoći u očuvanju zdravlja.

Patiš li od suhe kože? Kvalitetni proizvodi tvrtke Notino pomoći će Ti riješiti ovaj problem.

zena-joga-laptop-vjezbe

Iskoristi nenadmašne jesenske ponude i kupi sve što Ti treba za sebe, ostale ukućane ili za uljepšavanje doma. I Tvoja jesen će biti još ljepša.

 

zena-fashion-week-online-kupovina