Pametna tehnologija za svaki dan - uštedi vrijeme, novac i energiju

pametni popusti 30%

Jesi li razmišljao o tome da svoj dom pretvoriš u pametni dom? A znaš li bez koje pametne tehnologije ne smiješ propustiti svakodnevnicu? Iskoristi odlične cijene i kupuj upravo sada.

Razvoj novih tehnologija neprestano napreduje, a moderno vrijeme nam pokazuje što je sve moguće i bez naše pomoći. Praktične pametne funkcije dio su kućanskih aparata, automobila, igrica, satova i mnogih drugih. To nije samo trend, njihova je zadaća prvenstveno povećati našu udobnost pri korištenju tehnologije u svakodnevnom životu i uštedjeti novac.

Koja pametna tehnologija će biti korisna za Tebe i Tvoje najmilije? U članku smo za Tebe saželi nekoliko sjajnih savjeta. Svakako klikni na kategoriju kuća i život, elektronika, online igre, zdravlje ili auto-moto i biraj između desetaka izvrsnih proizvoda po fantastičnim cijenama.

Želiš li znati što sve imaš u opticaju? Klikni na Pametni popusti i kreni u kupovinu.

smart-sat

                                         
Pametan dom – Smart Home

 

Pametan dom - smart Home je popularan pametni trik za kojim poseže velik broj kućanstava kako bi si olakšali svakodnevni život. Još nisi čuo za Smart Home? Ukratko si možemo reći o tome zašto uživa toliku popularnost.

Osnovna karakteristika pametne kuće je da pojedini uređaji u kući mogu međusobno komunicirati. Možeš ih kontrolirati pomoću pametnog telefona, tableta ili računala, a da nisi izravno s njima.

Za većinu ljudi prvi korak do pametne kuće obično je inteligentna rasvjeta. Upravlja se pametnim telefonom, dimmerom ili bežičnim prekidačem. Osim njega, tu su i deseci drugih proizvoda za pojednostavljenje vođenja kućanstva, primjerice pametna perilica rublja, hladnjak, usisavač, mikrovalna pećnica, kao i termostat ili sef.

Ne moraš brinuti o kompliciranoj instalaciji s bilo kojim od njih. Svi uređaji rade bežično putem Wi-Fi-ja, interneta ili Bluetooth-a. Ne očekuju Te nikakva dodatna ulaganja, naprotiv, uštedjet će Ti novac za uštedu energije.

 

smart-dom - televizija

Ne znaš koji bi pametni proizvod prvi kupio? E-shop Mikronis je za Tebe pripremio Smart home uređaji koji pomažu učiniti Tvoj dom pametnijim.

 

Pametna tehnologija također će Ti pomoći da osiguraš i zaštitiš svoj dom. O kojim proizvodima govorimo? Iznad svega, ne bi trebalo propustiti vanjsku pametnu kameru. Zahvaljujući njoj, moći ćeš kontrolirati svako neželjeno kretanje u blizini kuće i zemljišta. Ako se nešto dogodi, imat ćeš na raspolaganju video zapis.

Trenutno nije neobično postaviti pametnu kameru u interijer. Prati što se događa u kući ili stanu, a osim za čuvanje prostora možeš ga koristiti i za provjeru kućnih ljubimaca koje tijekom dana ostavljaš kod kuće.

vanjske-kamere-zidne

Znaš li da postoji inteligentna brava? Nabavi je za ulazna vrata kuće i zaboravi na beskrajnu potragu za ključevima. Vrata možeš jednostavno otključati aktiviranom Bluetooth funkcijom putem pametnog telefona, tableta ili pametnog sata.

Kako bi si dodatno osigurao svoj dom pametnim funkcijama, preporučujemo kupnju bežičnog zvona, alarma ili raznih detektora i senzora

telefon-inteligentan-brava-za-vrata

Želiš li zaštititi svoj dom proizvodima smart home? Otvori Mobilego e-shop i biraj iz širokog izbora proizvoda.

 

                Praktična pametna elektronika za cijelu kuću

 

Zamisli da ujutro iz kreveta pripremiš punu šalicu ukusne kave. Vrlo lako može postati stvarnost. Sve što trebaš učiniti je nabaviti pametni aparat za kavu. Pritiskom na gumb u aplikaciji kavu možeš pripremati i na daljinu kroz automatizirani proces.

Automatske aparate za kavu i ostale električne pametne pomoćnike možeš pronaći u e-shopu Electronic-star

Želiš li svoju kuhinju opremiti s više pametnih proizvoda? Imaš gotovo neograničene mogućnosti. Pametna mikrovalna pećnica, hladnjak i roštilj neka su osnova. Ne smijemo zaboraviti ni pametne slavine koje će pridonijeti Tvojoj životnoj udobnosti.

Bez sumnje ćeš cijeniti pametne prekidače u cijeloj kući za upravljanje rasvjetom, roletama ili reprodukciju glazbe. Njima također možeš upravljati s nekoliko uređaja istovremeno. A putem pametnih utičnica možete pratiti potrošnju energije izravno na svom pametnom telefonu.

Ukoliko bi si kupio samo jedan proizvod iz kategorije pametne tehnologije, svakako preporučujemo robotski usisavač. Pobrinut će se za redoslijed podova bez imalo napora. Takvo pojednostavljenje čišćenja zasigurno će cijeniti cijela obitelj.

robotski-usisavc-stocic

Kupi robotski usisivač po pristupačnoj cijeni uopće nije teško. Sve što trebaš učiniti je pogledati ponudu u iRobot e-shopu.

 

Što je s pametnim vrtom? Danas je i to moguće. Bilo da često putuješ ili nisi dobar u brizi o svom zelenilu, pametne žardinjere su ono što vam apsolutno treba. Lijepo rascvjetani zeleni dom bit će nešto što se podrazumijeva.

Kao i u interijeru, u vrtu ne smiješ propustiti robotsku kosilicu. Vrlo lako i relativno brzo može se nositi s ravnim zemljištem. Čak i usisivač za lišće pomoći će Ti u pripremi zemlje bez puno ručnog napora.

Na kraju, vjerojatno pogađaš da si možeš olakšati zalijevanje vrta automatskim navodnjavanjem. Bilo da si kod kuće ili na odmoru, nakon kupnje možeš zaboraviti na dugotrajno zalijevanje.

zalivanje-zbun

Želiš li kupiti prve pametne Inteligentne cvjetnjake za svoj dom? Odaberi ga iz ponude Klarstein e-shopa.

Programeri pametne elektronike mislili su i na kućne ljubimce. Stoga danas i za njih možeš kupiti razne vrste automatiziranih proizvoda. Najpopularnije su pametne zdjelice za hranjenje ili povoci za treniranje.

 

Pristupačna pametna tehnologija za svaki dan

 

Pametne funkcije nisu dostupne samo za kućanske proizvode, već i za slobodno vrijeme i zabavu. Mislimo, primjerice, na pametne satove, fitness narukvice ili bežične slušalice. Sve tri imaju jednu zajedničku stvar – čine nešto za Tebe i olakšavaju Ti život. Imaš li nešto od ovoga?

Pametni satovi trenutno se smatraju neizostavnim dodatkom mobilnog telefona. Osim što svojim funkcijama djelomično zamjenjuju sam telefon, bilježe različite vrijednosti poput otkucaja srca, kvalitete sna, potrošene kalorije, broj koraka i slično. Fitness narukvice ne mogu zamijeniti mobilni telefon, one su namijenjene bilježenju rezultata tjelesne aktivnosti ljubitelja sporta.

I za kraj, tu su bežične slušalice koje možeš koristiti svaki dan za slušanje glazbe, ali i za edukaciju. Odlična su ideja za poklon, baš kao i dronovi, od kojih neki modeli imaju pametne funkcije.

mobitel-bezicne-slusalice

Znatiželje radi, jesi li čuo za tenisice američkog brenda koje se same vežu? To je moguće uz pomoć aplikacije koju kontrolira korisnik.

Čini se da će pametne funkcije biti dio onih proizvoda koje ne bismo očekivali. No, sigurno je da će nam postupno olakšati život na mnogim drugim područjima.

Želiš li nove bežične slušalice za sebe ili nekoga u obitelji? Klikni na  Mikronis e-shop i kupuj po povoljnim cijenama.

 

Pametna i automobilska industrija

 

Razvoj inteligentnih funkcija ne zaobilaze ni automobilske tvrtke. Stalno pokušavaju stvoriti novitete koji bi olakšali život vozačima.

JesI li znao, primjerice, da postoji sustav pomoću kojeg možeš daljinski otključati ili zaključati svoj automobil? Uz pomoć aplikacije koju instaliraš na mobitel možete vidjeti i njegovu lokaciju, stanje na brzinomjeru ili preostalu količinu goriva.

Ovaj sustav se može ugraditi u sve vrste automobila, tako da praktično svi postaju pametni.

bijeli-sportski-automobil

__bulb
Kako uštedjeti na zamjeni guma

Odaberite uslugu prilikom izmjene guma ili se oslonite na svoje znanje? Ovo je pitanje koje svake godine muči stotine vozača. U želji da uštedimo u mnogim slučajevima, odabrat ćemo način izmjene guma koji će nam paradoksalno donijeti dodatne troškove. Kako zaista možete uštedjeti novac prilikom mijenjanja guma? Kada se isplati početi sami mijenjati gume, a kada je pametnije posjetiti autoservis?

Nekoliko proizvođača automobila razvija aplikacije za svoje kupce. Njihov je posao omogućiti brz pristup informacijama o njihovom automobilu. Jesi li preuzeo aplikaciju tvrtke za automobile? Učini to danas. Neke postavke vozila moći ćeš promijeniti izravno u aplikaciji instaliranoj na tvom telefonu te ćeš na jednom mjestu vidjeti razne zanimljive informacije.

Napraviti prvi korak prema pametnom domu možda neće biti lako, ali sigurni smo da će Ti se ovo pojednostavljenje svakodnevnih aktivnosti vrlo brzo svidjeti. Iskoristi Smart popuste i već sada kupi savršene pametne pomagače za dom i svoje slobodno vrijeme.

smart popust