Cvijeće, nakit i čokolada: Što kažete na originalan poklon za Valentinovo?

25.01.2023 Natália Kupovina Podijeli
zena-koja-se-smije

Znate li čime ćete obradovati svoju dragu osobu za Valentinovo? Cvijeće, nakit, slatkiši ili romantično putovanje s wellnessom? Od 1.2. do 14.2. kupujete 30% jeftinije.

Neki ga smatraju nepotrebnim, a drugi ga vole slaviti. Ljubitelj ste tradicionalnih poklona u obliku cvijeća, nakita ili slatkiša? Ili tražite originalnu ideju?

Donosimo nekoliko ideja što odabrati za svog partnera, svoju dragu i za oboje.

Valentinovo nije samo praznik za sve zaljubljene duše. Poklonite svoje roditelje i najbolje prijatelje. Pregledajte jedinstvene popuste za Valentinovo i kupujte po povoljnoj cijeni.

ruzice-i-makaroni


Za nju


Shvaćate li Valentinovo preozbiljno? Ili možete dočarati veliku gestu u obliku romantične aktivnosti u nekoliko minuta? Slanje prekrasnog cvijeća i darivanje vaše omiljene čokolade sigurno će se svidjeti. Ali ove godine podignite svoj romantični dar na višu razinu.


Ljepota i kozmetika


Znate li koju marku kozmetike ili parfema koristi vaša draga? Odabir njezinih omiljenih marki sigurna je oklada. Ali ako nemate ideju što bi joj moglo ugoditi, imamo savršen savjet za vas. Probajte svjetski provjerene klasike.

Popularan parfem

__check

Channel No. 5

__check

Dior Eau Sauvage

__check

Tom Ford Black Orchid

__check

GIorgio Armani Acqua di Giò

__check

Hermès Un Jardin sur le Nil Eau de Toilette

boce-kozmetike-i-dekoracije

TOP chic ruževi

__check

Charlotte Tilbury Pillow Talk

__check

Dior Rouge Lipstick 999

__check

Chanel 99 Pirate

__check

YSL Le Rouge No. 1

__check

Armani Rouge 400

sminke-na-stolu

Pribor za ljepotu i wellness

__check

Svilena gumica za kosu

__check

Svilena jastučnica

__check

Svilena maska ​​za spavanje

__check

Mirisna svijeća

__check

Sol za kupku

zlatni-nakit-na-stolu


Satovi i nakit


U usporedbi s ljepotom i kozmetikom svakako spadaju u skuplje poklone za Valentinovo. Ali kako pronaći univerzalni nakit koji će se svidjeti svakoj ženi? Isprobajte neke od bezvremenskih komada.

Brand satovi

__check

Nordgreen Unika

__check

Vintage Rolex Oyster

__check

Tiffany & Co. Limited Edition Rectangle Watch

__check

Cartier Tank Française stainless steel watch

__check

Michael Kors Pyper Rose Gold-Tone Leather Watch

satovi-i-case

Bezvremenski nakit

__check

Pandora privjesak

__check

Heta ženski nakit

__check

Nakit eshop zlatni nakit

zena-u-donjem-rubju


Neobično donje rublje


Što se donjeg rublja tiče, možete ga kupiti ne samo za sebe, već može biti i poklon od partnera. Valentinovo je najbolje vrijeme za eksperimentiranje. Iznenadite svog partnera nekonvencionalnim krojevima. Oživite svoj večernji outfit luksuznim materijalima. Imaginarni šlag na torti mogu biti boje koje inače ne nosite.

cvijece-u-vazi


Pokloni i cvijeće


Očekuje li vaša ljubav cvijeće 14. veljače? Za većinu žena one su najljepša pažnja. Buket njezinih favorita sigurna je oklada. Ali ako želite iznenaditi svoju dragu, pokušajte s nekonvencionalno vezanim buketom jedinstvenog cvijeća.
 

muz-sa-satom-na-ruci
 

Za njega


Prilikom odabira poklona za partnera prilično je teško ne skliznuti u kič. Tražite li nešto promišljeno, jedinstveno i moderno?

Naš savjet: Kupite naš popis ideja za darove za svog muža, dečka ili bilo kojeg drugog posebnog muškarca u vašem životu. Ovdje ćete pronaći kreativne ideje prilagođene različitim cjenovnim razredima.
 

Satovi i nakit


Univerzalan, bezvremenski i jedinstven. Još više ako na dodacima imate ugravirano nešto sofisticirano. Ne znate koji dodatak odabrati? Ovo su neke luksuzne i kreativne ideje za darove za muškarce.
 

satovi-u-ruci

Luksuzni sat

__check

Rolex Day-Date

__check

Swatch X Omega

__check

Nomos Glashütte

__check

Jaeger-LeCoultre Reverso

__check

Hermès H08

bijeli-playstation

Zabavna elektronika i dodaci

__check

Stalci za punjenje mobilnih telefona i pametnih satova

__check

Play Station 4, 5 i drugi

__check

AirTag privjesak za ključeve

__check

Narukvica za pametni sat

__check

Mini dron

Za oboje


Planirate li zajedničku romantičnu aktivnost za Valentinovo? I u ovom slučaju imamo neke jedinstvene ideje za vas. Filmovi, glazba, knjige, kućni ljubimci, društvene igre ili romantični odmor ili wellness. Sve ovo je stvarno super ideja za zajedničko druženje.

__check

Društvene igre

__check

Životinje

__check

Filmovi, glazba i knjige

__check

Mini projektor za filmske večeri

__check

Gramofon sa zvučnicima

more-plaža-sunce

Što je s drugim idejama za poklone za muškarce za Valentinovo? Također smo u božićnom članku saželi naše savjete za darivanje. Lako ih možete iskoristiti i ovom prilikom.

 

Putovanja – romantična odredišta i wellness


Romantični Pariz, minimalistička Skandinavija, egzotična Azija ili čarobna Slovačka? Koju biste željenu destinaciju odabrali? Uostalom, odmora i opuštanja nikad nije dosta. Započnite godinu jedinstvenim putovanjima.

Kako putovati što jeftinije? Gdje kupiti karte po najpovoljnijim cijenama? A kako uštedjeti na smještaju? Odgovore na ova i druga važna pitanja možete pronaći u rubrici savjeti i preporuke kako putovati povoljnije.

Zaboravili ste kupiti poklon za Valentinovo? Ili jednostavno nemate vremena za ovu aktivnost? To možete riješiti internetskom kupnjom bez muke. Naručujete ga iz udobnosti svog doma i dostavljaju vam ga izravno.
 

zena-sa-srcom-u-ruci