Crni petak 2022. počinje: pripremite se za popuste do 70%

11.11.2022 Natália Kupovina Podijeli
covjek-s-mobitelom-u-ruci

Želite li novu odjeću, parfem, satove ili uredski namještaj? Možete imati sve. Dobijte do 70% na povoljne ponude. Počinju već 25. studenog.

Šoping groznica se nastavlja! Dobijte pristup najboljim ponudama za odjeću, obuću, parfeme, kozmetiku, satove, nakite i namještaj. Jednostavno svega najboljeg. Na dan velikog shoppinga Vaša će lista biti spremna i obogaćena najboljim i najzanimljivijim ponudama.

Uz kupone za popust na našoj web stranici vaše će vam kupnje donijeti dobit. Postavite podsjetnik za 25. studenog i uživajte u bogatoj ponudi do –70%.

Cjelokupnu ponudu Black Friday i Cyber ​​​​Monday popusta iz raznih e-shopova možete pogledati na našoj web stranici. Koju ćete odabrati?

parfemi-i-kreme-za-muskarce


Pokažite svoj stil (kod kuće i u gradu)

 

Gospodo, volite li kupovati? Ili je to aktivnost na koju se prisiljavate? Tijekom Crnog petka shopping će vam svakako biti ugodniji. Samo iskoristite odlične cijene.

Rad u uredu ili važan poslovni sastanak zahtijeva formalnu odjeću. Dodajte potrebnu notu elegancije košulji ili džemperu s komadom poput kaputa.

Naprotiv, jaknu možete koristiti za slobodno vrijeme koje provodite u gradu ili tijekom šetnje prirodom.

Provodite li dan kod kuće? Nitko nije rekao da i tamo ne možete izgleda odlično. Visokokvalitetne trenirke s majicom dugih rukava i basic majicom neće biti samo udobne ali što više i ukusne.
 

covjek-u-sivom-saku

Ne znate li gdje potražiti udobnu odjeću za doma i za izlazak? Sve možete kupiti online bez nepotrebnog truda. Teško ćete odoljeti cijenama Crnog petka 2022.


Hodajte sa samopouzdanjem

 

Možda imate novu odjeću, ali nešto ipak nedostaje za savršen izgled. Da, to su cipele koje će naglasiti da se razumijete u modi.

Bez obzira na to volite li više nositi tenisice ili čizme, oboje sada možete kupovati po izvrsnim cijenama. Možda mislite da je prehladno za tenisice. Ali zašto ih ne kupiti sada za sljedeću sezonu? Oklijevati se ne isplati kad su u pitanju ove cijene.

muske-bijele-tenisice


Brinite se za sebe

 

Dobro znamo da žene nisu jedine koje na svojim policama imaju nekoliko vrsta parfema. Gospoda im često konkuriraju svojom kolekcijom. Koji je vaš omiljeni parfem?

Hladni mjeseci su vrijeme da potražite i druge. Izbjegnite ovih ljetnih mirisa i birajte između težih i toplijih. To su oni koji će naglasiti vašu osobnost tijekom zime. Naš savjet je, primjerice, toaletna voda Hugo Boss No. 6 za svakodnevno nošenje.
 

muski-parfem


Muška kozmetika još je jedna kategorija proizvoda koju ne smijete previdjeti. Ako još nemate svoju omiljenu liniju za njegu, pronađite je sada i pobrinite se za sebe od glave do pete. Uostalom, vi to zaslužujete. 

Pružite kvalitetnu njegu drugim muškarcima oko sebe. Poklon setovi muške kozmetike izvrsni su kao božićni poklon. Uskoro ih možete kupiti.

muska-kozmetika

Želite li pokloniti svoju dragu? Pregledajte atraktivnu ponudu odjeće, parfema ili kozmetike i kupujte još povoljnije. Ne zaboravite da sve božićne želje možete ispuniti i kupnjom tijekom Crnog petka.


Budite elegantni u svim okolnostima


Možete predstaviti svoju osobnost čak i bez govora. Modni dodatci će reći o vama.

Tradicionalni su moderni satovi različitih tipova. Osim njih ne smijete zaboraviti jedne sportske satove za slobodno vrijeme. Sa svojim modernim funkcijama mogu se suprotstaviti čak i mobilnom telefonu.

Smatrate li lančiće i narukvice više ženskim modnim dodacima? Mogao bi vam se svidjeti, na primjer, prsten od kirurškog čelika iz ponude za Crni petak. Osim što ćete ostaviti dobar dojam na dame, dobit ćete i priznanje u muškoj ekipi. Zahvaljujući izdržljivom materijalu, vaš će ukrašavati veoma dugo.

muz-sa-satom-na-ruci


Prilagodite stambeni prostori svojim potrebama


Radite li od kuće? Prilagodite svoj kućni ,,ured“ za posao. Ako nemate zasebnu sobu, uredite ured u kutu sobe.

Temeljem je odgovarajuća oprema. Ergonomski stolac spriječit će bolove u leđima, veliki radni stol osigurat će vam mnogo prostora za odlaganje te ostali tehnički uređaji jamčit će udobnost tijekom rada.
 

ured-sa-stolom-i-racunalom

Gdje možete pronaći svu uredsku opremu na jednom mjestu? Pokupite je iz udobnosti svog doma po niskim cijenama već za nekoliko dana.

Kao što možete vidjeti, Crni petak 2022. definitivno ima mnogo toga za ponuditi. Širok asortiman praktične robe i povoljne cijene izvrstan su razlog za kupovinu 25. studenog.
 

muskarac-i-zena-s-mobitelima-u-rukama