Božić: Gospodo, birajte originalne darove uz 50% popusta

28.11.2022 Natália Kupovina Podijeli
muskarac-s-poklonom

Nedostaje vam ideja za božićni shopping? Inspirirajte se našim idejama za darove. Uz to, od 1. do 20. prosinca očekuju vas super popusti do čak 50%.

Odabir božićnih darova nije baš jednostavan, zar ne? Ako spadate u one koji trebaju savjete o poklonima za cijelu obitelj, na pravom ste mjestu. Naš pregled najboljih pomoći će vam. Sve odlične ponude možete pronaći klikom na Popusti na božićne poklone.

Korištenjem kupona za popust na našoj web stranici, zajamčena vam je ušteda. Očekuje vas širok izbor proizvoda i inspiracija iz kategorija mode, sporta, elektronike, igračaka, knjiga, parfema, kozmetike, nakita i satova, namještaja, zdravlja i putovanja.

Najbolje popuste na božićne poklone možete pronaći na našim stranicama. Pogledajte cijelu ponudu danas.

muz-i-bozicni-darovi


Okladite na sigurno sa svojom odjećom


Odjeća je jedna od najčešće kupovanih poklona. Ne samo za Božić, već i za blagdane, to je sigurna oklada.

Znate li koju veličinu odjeće idete kupovati za svoju djevojku, ženu, sina ili kćer? U tom su slučaju vaše mogućnosti odabiru gotovo neograničene.

Ako niste sigurni i želite izbjeći neugodan trenutak, slijedite ova 3 pravila:
 

1

Odaberite neutralnu odjeću i dodatke.

2

Kladite se na modele kod kojih nemate što pogriješiti.

3

Oversize odjeća uvijek će biti bezvremenska.

Čarape, kapa ili oversize pulover s božićnim motivom sitnice su koje će se sigurno svidjeti svakom ukućaninu.

Kada kupujete ne zaboravite na sebe. Božićna sniženja koja su u tijeku idealna su za kupnju onoga što vam nedostaje u ormaru. Za zimu bi to trebao biti uglavnom kvalitetan kaput i topla jakna.
 

muskarac-zena-i-bozicno-drvce

Jeste li kupnju božićnih darova ostavili za posljednji trenutak? Uz povoljne ponude na našoj web stranici, sve možete kupiti online za manje novca. Uvjerite se sami.

Ne zaboravite se kretati

 

Htjeli biste se više kretati, ali vam se jednostavno ne da? Motivirajte cijelu obitelj. Za početak, potpuno je dovoljno ako je šetnja dio vaše dnevne rutine. Doprinijet će boljem raspoloženju i pamćenju, pozitivno utjecati na napor mršavljenja ili jačanje imuniteta.

Mislite da nemate vremena za šetnju? Pokušajte idući put otići u kupnju namirnica bez automobila. Ili umjesto gledanja TV-a jednom tjedno, otiđite navečer u šetnju gradom s cijelom obitelji.
 

obitelj-u-setnji


Usrećite ljude novom elektronikom


Vaš kućni usisavač se pokvario? Ili želite voljenu osobu razveseliti vrhunskim aparatom za kavu? Ne mora vas koštati puno ako ih kupite u pravo vrijeme. Kupovina tijekom božićnih sniženja savršena je za to.

Učinit ćete višestruke radosti ako poklonite zajednički poklon iz asortimana elektronike. S igraćom konzolom ili kućnim kinom oduševit ćete cijelu obitelj i sve generacije.

muskarac-i-zena-sjede-na-kaucu

Ne znate što želite za Božić, ali biste željeli savjetovati svoju dragu osobu što da vam kupi? Pročitajte naš članak o izvrsnim idejama za darove.

Mislite i na djecu


Od trenutka kada su napisali pismo za djeda Božićnjaka, djeca jedva čekaju Božić. I ti, naravno, na njihovu iskrenu djetinju radost prilikom odmatanja božićnih darova.

Koji su pokloni za djecu najbolji? Kod odabira poklona bitna je dob djeteta. Ovo su naši savjeti gdje možete jeftino kupovati i postati "otac godine":
 

1

plišane igračke i igračke za razvoj motorike

2

knjige za svakoga

3

društvene igre (Activiti, Uno, Alias, ...)

4

igraće konzole (PS, Nintendo, ...)

5

glazbeni instrument (bubnjevi, gitara, mikrofon, ...)

6

dekoracije za dječje sobe

7

namještaj za dječje sobe

8

sportska oprema

9

električni romobil, bicikl

klizanje-na-jezeru


Oduševite ljubitelje čitanja


Dajte svojoj ženi malo vremena za sebe uz dobru knjigu. Ako je strastvena čitateljica u srcu i duši, knjiga će biti najbolji dar koji može dobiti. Ako znate njezin omiljeni žanr, pogodili ste. Osim toga, s knjigom joj dajete ne samo novu knjižnu priču, već i vrijeme za sebe. Uostalom, za njegu zaslužuje savršen odmor.
 

casopisi-na-stolu


Ne zaboravite na kvalitetne parfeme i kozmetiku


Želite li pokloniti parfem ispod božićnog drvca? To je jedan od najtežih izbora dara. Stoga, uzmite u obzir ukupnu osobnost osobe i njenu omiljenu vrstu mirisa.
 

parfem-i-cvjece

Snalaženje u asortimanu kozmetičkih proizvoda može vam biti još teže. Riješite to elegantno, kako i priliči muškarcu. Poklonite joj poklon bon za omiljenu drogeriju ili e-shop s kozmetikom. Sigurno nećete učiniti ništa loše.
 

kozmetika-za-kosu

Predstavite svoj ukus


Želite li pokazati svoju ljubav voljenoj osobi? Poklonite joj sličan komad nakita u obliku elegantnih naušnica, sofisticirane ogrlice ili elegantnog prstena. Znate što se kaže:

„Diamonds are the girl´s best friends.“ - Marilyn Monroe

Ali ovi dodaci više nisu privilegija samo samih dama. I vi, gospodo, njima možete prezentirati svoju osobnost, snagu ili autoritet u društvu. Uskladite se sa svojom voljenom osobom i bit ćete nezaobilazan par u društvu.
 

casopis-s-dodacima


Kupujte i namještaj


Trebaju li vaši roditelji novi kuhinjski element ili krevet? Ili možda znate da već dugo žude za većom udobnom sjedećom garniturom za dnevni boravak? Saznajte detalje i počnite s potragom. Osim toga, ako koristite Popuste za božićne darove, kupnja će vas koštati još manje.
 

bijeli-kuhinjski-element


Investirajte u zdravlje


Ovih dana često zaboravimo koliko je zdravlje važno. Pobrinite se za cijelu svoju obitelj i pružite im zdravlje u obliku vitamina i dodataka prehrani.

Zdravstveni proizvodi dostupni su u stvarno velikim količinama. Ako ne znate koji odabrati, birajte uglavnom one za imunitet. Potrebni su u bilo koje doba godine i od najranije dobi.

muskarac-se-igra-s-djetetom


Skupljajte iskustva zajedno


Nedostaje vam avantura, zasluženi odmor ili upoznavanje novih mjesta i znamenitosti. Sve to možete pokloniti sebi i svojim najdražima za Božić. Ili provedite trenutke putovanja zajedno s njima. Samo pronađite odgovarajuću destinaciju, odaberite i rezervirajte datum i skupljajte iskustva.

obitelj-na-odmoru


Adventski kalendar pun popusta


Velikodušnim ponudama još nije kraj. Od 1. do 20. prosinca za vas smo pripremili adventski kalendar. Što se u njemu krije? Ekskluzivni popusti i kodovi za popust za e-trgovine u kojima najradije kupujete.
 

adventski-kalendar-20-posto


Jesu li vam pomogle naše ideje ispod božićnog drvca? Čvrsto vjerujemo da već imate dovoljno inspiracije da ih proslavite sa stilom.
 

adventski-kalendar-50-posto