Petissimo kuponi s popustom i Black Friday

8 ovjerenih kodova za popust i kupona Petissimo - Svibanj 2024

__photo
Popust
Popust
Petissimo

Popusti na hranu za mačke na Petissimo.hr

U eshopu Petissimo naći ćete popuste na odabranu hranu za mačke.

Više o popustu
-20%
Popust
Petissimo

Popusti do – 20% na Duoxo šamponi za pse i mačke

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 20% naDuoxo šamponi za pse i mačke.

Više o popustu
-20%
Popust
Petissimo

Popusti do – 20% na Dog Chow suhu hranu za pse

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 20% na Dog Chow suhu hranu za pse.

Više o popustu
-15%
Popust
Petissimo

Popusti do – 15% na Friskies suhu i mokru na hranu za pse

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 15% na Friskies na hranu za pse.

Više o popustu
-15%
Popust
Petissimo

Popusti do – 15% na Whiskas hranu za mačke

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 15% na Whiskas hranu za mačke.

Više o popustu
-15%
Popust
Petissimo

Popusti do – 15% na Royal Canin hrana za mačiće na Petissimo.hr

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 15% na Royal Canin hrana za mačiće.

Više o popustu
-10%
Popust
Petissimo

Popusti do – 10% na hranu za pse na Petissimo.hr

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 10% na hranu za pse .

Više o popustu
-10%
Popust
Petissimo

Popusti do – 10% na Mark&Chappel Healthy hranu za mačke

U eshopu Petissimo naći ćete popuste čak do – 10% na Mark&Chappel Healthy Bites Poslastice hranu za mačke.

Više o popustu


1

Razni proizvodi za Vaše ljubimce

Online trgovina prodaje hranu za kućne ljubimce. Uz suhu ili mokru hranu i nagrade. Petissimo nudi dijetnu hranu, dodatke prehrani, široku ponudu dodataka, igračaka i proizvoda za njegu. Broj asortimana se stalno povećava. U tome kupci mogu birati između gotovo 100 marki.

2

Širok asortiman proizvoda za pse i mačke

Petissimo brine o psima i mačkama osiguravajući im suhu hranu, vanjske i unutarnje pesticide, mokru hranu, konzerve, opremu, pribor, dijetu, specijalnu hranu, ogrlice, povodce i remenje, nagrade, delicije, igračke, dodatke prehrani, higijenu i njega, salame za pse, tjestenine, sport, trening, ležajevi, privjesci, odjeća. Poznati proizvođači na terenu nude hranu za naše prijatelje koji ne govore Happy Dog, Happy Cat, Gourmet, Felix, Royal Canin, Josera, Acana, Fit Active, Eukanuba, Dog Chow, Profine. Trgovina nije zaboravila ni konje kojima nudi suhu hranu i ukusne nagrade Happy Horsea, kao i dodatke prehrani iz Forana.
Proizvodi su podijeljeni u kategorije:

  • pas
  • mačke

 

Štoviše, ako koristite Petissimo kupon, vaša će kupnja postati još praktičnija i znatno ćete uštedjeti. Slobodno pogledajte ponudu proizvoda za njegu kao što su šamponi i losioni za uspješno kupanje. Želite da vaši ljubimci budu moderni? Možete birati između modne odjeće za pse u različitim veličinama, modelima i bojama. Ne propustite promocije i izaberite iz široke ponude modela upravo ono što trebate za svoje četveronožne prijatelje.

3

Nije zaboravio ni svoje prijatelje

U ponudi pronaći ćete i posebnu kategoriju za vlasnike kućnih ljubimaca. Ne propustite korisne savjete u kojima ćete pronaći zanimljive članke o tome kako se pravilno brinuti za svoje prijatelje koji ne govore. Ako se odlučite na kupnju i ovisno o tome, ako postoje popusti na proizvode u online trgovini koji vas zanimaju, ne oklijevajte i pregledajte cijeli asortiman online trgovine kako biste pronašli upravo ono što vam odgovara.

Iskoristite kupon Petissimo na proizvode u ponudi i kupujte hranu za kućne ljubimce jeftinije. Putem Petissimo black Friday možete odabrati puno proizvoda po vrlo povoljnim cijenama. Ne oklijevajte i koristite kodove za popust i kupone kako biste uštedjeli kupnjom odlične hrane za pse i mačke te puno dodataka i igračaka za svoje četveronožne prijatelje.

4

Petissimo popust i usluge

Kodovi za popust
Besplatna dostava
 

Usluga obavještavanja o gubitku težine. Jeste li ikada primijetili pri posljednjoj dozi da je vašem ljubimcu ponestalo hrane? To može biti veliki problem, a ako je potrebno možemo samo poskupiti uobičajene grickalice. Pokušavaju pomoći uslugom "Obavijest o gubitku težine". Možete postaviti kada, u kojim intervalima i koje proizvode želite kupiti na temelju toga koliko često ih vaš ljubimac konzumira, a Petissimo će vam poslati pravovremenu obavijest koja vam omogućuje kupnju proizvoda pritiskom na gumb. Nakon registracije na web stranici potražite u trgovini proizvod ili proizvode o kojima želite biti obaviješteni. Uz svaki proizvod (pakiranje) nalazi se gumb kojim ga možete dodati u svoje favorite. Dodajte bilo koji proizvod o kojem želite biti obaviješteni kasnije. U profilnoj traci pri dnu stranice idite na Favoriti i ovdje stvorite svoj mjerač vremena, tako da ne morate naručivati više ili više u zadnji čas.

5

Ocjena Petissimo

5.0

Izvrsna ocjena

Ukupna ocjena 10 kupaca
10 __thumbsup Kupaca preporučuju
0 __thumbsdown kupaca ne preporučuju
Izvrsno (4,1 - 5,0) 10x
Vrlo dobro (3,1 - 4,0) 0x
Dobro (2,1 - 3,0) 0x
Ispod prosjeka (1,1 - 2,0) 0x
Loše (0 - 1,0) 0x