Znate li koje su najbolje motivacijske knjige za povećanje produktivnosti?

knjige

Osjećate li da previše odgađate? Ove motivacijske knjige potaknut će vas da promijenite svoj stil života.

Nakon pandemije, mnogi ljudi više odgađaju tijekom dana nego što stvarno rade. Promjena svakodnevnih navika izuzetno je teška. Nema sumnje u to. Ipak, postoji nekoliko motivacijskih knjiga koje će vas ohrabriti i dati vam točan vodič gdje i kako početi.

Obogatit će vas općim pogledom, pokazati da vam ide izuzetno dobro, naučiti vas komunicirati s okolinom, ali što je najvažnije, potaknut će promjene.

Ovo su najbolji bestseleri motivacijske literature koji su već pomogli mnogima od nas.

 

Moć činjenica - Hans Rosling


 
Ova knjiga, prepuna vrijednih informacija, pomaže vam od samog početka. Švedski liječnik, profesor i znanstvenik Hans Rosling otkriva fenomen međunarodnog zdravlja. Snaga činjenica nudi čitateljima revolucionarno objašnjenje ovog fenomena.

"Kada su naši umovi pod kontrolom straha, nema mjesta za činjenice."

Hans Rosling

Puno činjenica će vas uvjeriti da uopće niste loši. Samo zato što koristite WC s ispiranjem ili štednjak za toplu hranu kod kuće. U knjizi ćete, između ostalog, naučiti:

__check

Koliko % stanovništva živi u ekstremnom siromaštvu?

__check

Kojom brzinom raste stanovništvo na Zemlji?

__check

Koja je razina obrazovanja u pojedinim krajevima svijeta?

__check

Prijete li nam klimatske promjene?

__check

I mnogi drugi.

Atomske navike - James Clear


 
Zamislite kakav bi vam život bio da ga poboljšavate za 1% svaki dan...

Uz pomoć ovih praktičnih savjeta postići ćete male, ali učinkovite promjene u svom životnom stilu. Međutim, svi oni dovode do izvanrednih rezultata. Bilo da ste sportaš, poduzetnik ili pojedinac, svi ovi alati i tehnike potaknut će vas naprijed.

"Ciljevi su sjajan način da odredite smjer, ali sustavi su najbolji za napredak."

James Clear

 

Klub ranoranilaca - Robin Sharma


Kako izvući maksimum iz svog dana? Uz pomoć jedne od najboljih motivacijskih knjiga započet ćete sustavan način života, uštedjet ćete puno vremena i imati vremena za sve - posao, obitelj, prijatelje, odmor i vrijeme za sebe.

Izgovori poput "nemam vremena" ili "ne da mi se" za vas će stvarno izgubiti smisao. Robin Sharma objašnjava da je to doista moguće:

"Ono što najbolje čini najboljima nije genetika, već navike."

Robin Sharma

Knjiga je najbolji dar koji možete nekome dati. Pretražite ponude e-trgovine i kupujte po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Četverosatni radni tjedan - Timothy Ferriss


 
Jeste li prezaposleni zaposlenik ili poduzetnik zarobljen u vlastitoj tvrtki? Ovaj će vas pisac naučiti kako uživati ​​u životu punim plućima, a ne biti suvremeni rob. Knjiga će vam reći razliku između relativnog i apsolutnog prihoda, kako naučiti svog šefa da vas cijeni ili kako dobiti besplatan smještaj bilo gdje u svijetu ili dobiti jeftine letove.

 

"Ono čega se najviše bojimo obično je ono što najviše trebamo učiniti."

Timothy Ferriss

Više ne morate sjediti između četiri zida ureda, niti odgađati svoj život do dobi za mirovinu. Ostvarite luksuzan životni stil u iznimno kratkom vremenu i postanite gospodar svog vremena.

 

 

Okružen idiotima - Thomas Erikson


 

Jeste li znali da postoje 4 osnovna tipa ljudskog ponašanja?

1

dominantni i moćni

2

optimistični žuti željni društva drugih

3

opušteni i prijateljski zeleni

4

analitični i minuciozni plavi

Okruženost idiotima naučit će vas kako razumjeti i slagati se s ljudima oko sebe. Ako vam se čini da posvuda susrećete idiote, vrijeme je da saznate zašto. Je li to vaš životni partner, šef, kolega ili dijete? Možda ih jednostavno ne razumijete.

“Lako je kritizirati druge. Ali koliko se često gledamo u ogledalo?'

Thomas Erikson

 

BONUS SAVJET:

 

Sapiens – Yuval Noah Harari
 

To nije motivacijska knjiga u pravom smislu te riječi. No, shvatit ćete da ima smisla zanimati se za našu povijest, jer je sve međusobno povezano. Povijest se ponavlja, varira, pa čak i takav događaj kao što je prijelaz iz nomadskog života u statični ima utjecaja na budućnost.