Želite li se obući u boje jeseni? Ove haljine za jesen su IN

haljina

Koje su jesenske haljine u modi ove godine? Pripremite svoju garderobu za hladnije jesenje dane. Ovakve haljine svakako ne smijete propustiti.

Dolazak hladnijih jesenskih dana znači i presvlačenje. Kratki rukavi se izmjenjuju s dugim, a mnogi od nas ovih dana posežu za laganijim sakoom.

Dame, sigurno će vas obradovati što se ni u jesen ne morate odreći svoje omiljene odjeće. Reći ćemo vam koju odjeću obući da se osjećate odlično i da vam ne bude hladno.

Mislite li da je krajnje vrijeme za kupnju nove jesenske haljine? Pronađite one savršene za svoju figuru iz udobnosti svog doma i po najpovoljnijim cijenama.

Ljetne haljine tijekom cijele godine

 

Jeste li spremili svoje ljetne haljine u zadnji dio ormara? Vrati ih natrag. I tijekom jeseni ih možete nositi na nekoliko različitih načina.

Uz nježnu cvjetnu haljinu odaberite deblje čarape i visoke čizme. Na kraju dodajte topli džemper ili kaput u slučaju da je jako hladno. Stvorit ćete izgled koji je savršen, primjerice, na spoju.

Kako nositi ljetnu haljinu na posao i u jesen? Uz njih nosite običan sako.

 

Maxi haljina - od glave do pete


 
Svojom dužinom osiguravaju maksimalan osjećaj topline koji možete imati uz haljinu. I što je još super kod njih? Njihova univerzalnost nošenja tijekom cijele godine. Osim toga, laskaju svakom tipu tijela.

 

Haljina košulja

 

Košulja je tipičan muški komad. Međutim, postupno je prebačen u žensku garderobu. Jedan od njegovih oblika je bezvremenska haljina košulja.

One tanje, od lakših materijala, mogu se nositi u proljeće i ljeto. Zimska kolekcija nosi se u stilu debljih kariranih modela.

 

Topla pletena haljina


 
Ako stvarno ne znate što odjenuti, pletena haljina otklonit će svaku nedoumicu. Njihov ugodan materijal i dužina do najmanje koljena čine ih raznovrsnom odjećom za svaki dan. U njima ćete se osjećati ugodno kao u pamuku.

U vašem ormariću za cipele ne bi smjela nedostajati barem 3 para jesenskih cipela. Mokasine, gležnjače i čizme preko koljena. Ako ih nemate, popravite to super kupnjom putem e-shopa.

Elegantna sako haljina

 

Je li danas poseban dan kada morate izgledati još bolje nego inače? Igrajte na sigurno s jaknom.

Kraće, duže, s niskim i visokim petama. Mogu se nositi na bilo koji način i u njima ćete uvijek biti nezaobilazne.

 

Dužina i materijal jesenske haljine

 

Pri odabiru odjeće prednost svakako treba dati kvalitetnijim materijalima. Za jesen su idealni pamuk, lan, vuna, kašmir, tkanina za odijela ili žersej.

Mislite li da im je cijena visoka? Za svoju vrijednost dobivate stvarno kvalitetnu odjeću koja će vas zaštititi od zime i trajati nekoliko sezona.

Jesen bez sumnje pripada hladnijim godišnjim dobima. Razmislite o tome kada birate duljinu odjeće.

Slojevitost će vas također zaštititi od zime. Deblje čarape, dokolenice, visoke čizme, ali i veste i kaputi stoga bi trebali biti must have artikli u vašoj jesenskoj garderobi.

 

Što je s bojama? Kladite se na tradicionalne jesenske boje poput smeđe, zelene, bordo ili narančaste i uvijek ćete biti u trendu. Nemojte se bojati ni bijele ni crvene boje. S malim, istaknutijim elementima u outfitu nećete ništa pokvariti.

Volite kupovati na sniženjima? Pročitajte naš članak i doznajte o sjajnim jesenskim ponudama.