Želite li odjeću kupiti jeftinije? Imamo 7 savjeta za vas

shopping

Nekima je kupovina odjeće hobi, a drugima samo potreba. Međutim, u oba slučaja stvar zahtijeva određena ulaganja. Znate li kako možete jeftinije kupiti odjeću? Za vas smo pripremili 7 savjeta koji će vam zasigurno pomoći.

1. Pratite akcije i rasprodaju

Također, jedva čekate zgrabiti odjeću po najpovoljnijim cijenama na sniženju? Da, rasprodaja u mnogim slučajevima može biti doista korisna. Pogotovo najsezonskiji, posebno tijekom ljetnih praznika ili nakon Božića. Međutim, razne akcije nude ponude tijekom cijele godine. Međutim, ako ne želite čekati sezonske rasprodaje ili akcijue, postoje i drugi načini za uštedu novca pri kupnji odjeće.

 

2. Pridružite se programima vjernosti

Ako ste redoviti kupac trgovine, svakako se vrijedi prijaviti za njezin program vjernosti. Internetske trgovine svojim redovitim kupcima posebno nude programe vjernosti putem kojih mogu ostvariti razne pogodnosti u obliku popusta, besplatne dostave i ostalih bonusa koje drugi kupci gube prilikom kupnje.

 

3. Kupujte s kuponima s popustom

Kuponi za popust i kodovi za popust pružit će vam postotak ili apsolutni popust koji možete primijeniti na odabrani proizvod ili na čitav asortiman trgovine. Kada kupujete odjeću, odmah dobivate popust na ukupnu cijenu. Kod nas na jednom mjestu možete lako pronaći veliki broj kupona za popust i kodova za popuste. Sve što morate učiniti je odabrati određeni kupon za popust i odmah možete ostvariti popust u određenoj trgovini.

 

Naš savjet: Želite li uštedjeti? Iskoristite Orsay Rasprodaju ili About You kupon za popust i uštedite puno novca.

 

4. Koristite cashback

Takozvani povrat novca. U Hrvtatskoj već postoji niz portala koji će vam omogućiti da novac vratite od kupnje. I kako to zapravo djeluje? Registrirate se na odabrani portal, izvršite kupnju putem odabrane internetske trgovine i nakon određenog vremena vratite određeni postotak ove kupnje, koji je unaprijed određen. Dakle, iako popust nije trenutačan, novac će vam se vratiti - samo u drugom obliku.

 

5. Usporedite cijene

Ako volite kupovati putem interneta, to vam donosi nekoliko pogodnosti. Između ostalog, mogućnost usporedbe cijena iste odjeće u nekoliko internetskih trgovina. Ne morate ih ni kliktati, jednostavno koristite jednu od usporedbi cijena. Osim toga, ako svoj izbor kombinirate s jednom od prethodne dvije mogućnosti, dobit ćete modni komad iz snova po nenadmašnoj cijeni.

 

6. Kupujte u Kini

Kineska odjeća vam nije kvalitetna za vas? Pogreška. Pogledajte samo koliko je komada vaše odjeće izrađeno u Kini. Mnogi kineski komadi stvarno su kvalitetni i možete ih kupiti po djeliću cijene koju biste za njih platili kod nas. Izvrsna opcija je, na primjer, portal Aliexpress.com, na kojem možete kupiti gotovo sve. Međutim, pri odabiru odjeće obratite posebnu pozornost na tablice veličina, tako da na kraju naručenu odjeću ne morate donirati nekome drugome.

 

7. Dajte svojoj odjeći drugu priliku

Čak ni odjeću iz druge ruke ne treba baciti. Ako vam se još nije svidjela odjeća s dlijeta ili s internetskog bazara, možda će vam se obratiti noviji trend - presvlačenje kroz tzv. zamjene. Svaki veći grad u Hrvatskoj redovito je domaćin događaja na kojima svoju nepotrebnu odjeću možete zamijeniti drugima. Jednostavnom razmjenom možete dobiti zanimljive komade za bilo koje godišnje doba i na blagotvoran način vratiti svoju garderobu na planet. Istodobno možete pružiti drugu priliku svojoj odjeći koja vam je dosadila.

 

I posljednji savjet u zaključku: Iako su cijene odjeće često atraktivne, nemojte kupovati bez razmišljanja. Tada bi se moglo dogoditi da stvari koje ste povoljno kupili jednostavno vise u ormaru i da ih nećete nositi ni jednom.