Najbolje internetske trgovine

TOP marke

Najbolje internetske trgovine

Najbolje internetske trgovine

Pametni popusti: Pametni dom, vrt i proizvodi za slobodno vrijeme

Pametni popusti

Razmišljate li već dulje vrijeme o kupnji pametnih uređaja za svoj dom i smart proizvoda za slobodno vrijeme? Sada je idealno vrijeme za kupnju! Iskoristite odlične ponude i uštedite.

Fraza smart kućanstvo trenutačno je svojevrsni sinonim za moderno kućanstvo. Danas možete dobiti pametne inteligentne pomagače za bilo što, bilo da se radi o regulaciji rasvjete, temperaturi, nadzoru prostora, ali i čišćenju, te tako povećati svoju dnevnu udobnost. Osim toga, ovi će proizvodi također pridonijeti vašem vremenu, energiji i financijskim uštedama. Pregledajte kategorije kao što su dom i stanovanje, električni, online igre, zdravlje ili auto-moto i birajte između nevjerojatne cjenovne ponude.

Želite li znati što možete kupiti po ljepšoj cijeni? Kliknite na pametne popuste i pogledajte sve TOP ponude na jednom mjestu.

 

 

pripojiti-glasovnog-asistenta-na-mobitelAutor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Inteligentno kućanstvo, od rasvjete do namještaja

 

Imate li ideju koje proizvode želite kupiti za svoj dom? Vaša kupnja trebala bi započeti odabirom glasovnog asistenta koji povezuje proizvode jedan s drugim. Od onih koji su dostupni na tržištu, odaberite onaj koji je kompatibilan s uređajima koji se koriste u kućanstvu. Svojim mobitelom, pametnim zvučnikom ili displejom možete upravljati glasovnim asistentom bez izravne blizine uređaja kojima upravljate.

Od širokog raspona inteligentnih pomagača, ljudi su prvi koji kupuju uglavnom pametnu rasvjetu. Dostupna su stropna i viseća svjetla različitih dizajna, kutne svjetiljke i reflektori. Popularni su i senzori pokreta koje postavljate u prostoriju, a svjetla se automatski uključuju i isključuju u skladu sa snimljenim kretanjem. 

Međutim, s pomoću Smart Home možete kontrolirati mnogo više i stvarno pojednostaviti rad cijelog doma. Na tržištu su dostupni mnogi pametni kuhinjski uređaji, poput hladnjaka, perilica rublja, mikrovalnih pećnica, aparata za kavu ili perilica posuđa, kojima se može upravljati na daljinu. Robotski usisavač posebno je vrlo popularan. Pobrinut će se za čistoću podova čak i bez ikakvog uključivanja ili čak prisutnosti. Osim toga, ako nabavite model s krpom, nećete morati brinuti ni o pranju. Svidjet će vam se i pametne funkcije pećnice koje mogu procijeniti težinu hrane i odrediti samo vrijeme kuhanja. Želite li kupiti takve pametne uređaje za svoj dom? Kliknite na Mikronis e-shop i birajte iz velike ponude.

Patite li od alergije na prašinu ili bakterije? Nabavite pametni pročišćivač zraka - difuzor koji čisti zrak potpuno automatski. Pametne slavine, pametne četkice za zube ili zavjese koje se automatski otvaraju u zadano vrijeme i obrnuto također će biti korisni pametni pomagači u vašem domu. A ako ste roditelj, bit ćete zadovoljni i povoljnim cijenama takozvanih monitora za bebe za praćenje vašeg mališana putem mobilnog telefona, na primjer, tijekom popodnevnog drijemanja. Kroz Smart Home također možete kontrolirati grijanje, rolete ili čak puštati glazbu.

Pitate li se što trebate učiniti da biste pokrenuli i koristili ove tehnološke inovacije? Dobra vijest je da ne morate brinuti o bilo kakvoj kompliciranoj instalaciji, jer to možete učiniti čak i ako niste potpuno prijatelji s tehnologijom. Povezivanje uređaja radi bežično, putem interneta, WiFi-a ili Bluetootha. Sve što je potrebno je instalacija aplikacije i stabilna internetska veza.

 

zena-kliknula-na-smart-displejAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

U Ehome e-trgovini možete pronaći atraktivne cjenovne ponude na razne kategorije praktičnog kućanstva. Pregledajte pojedine kategorije proizvoda i odaberite pravu za svoj dom.

Možete se osloniti na pametnu tehnologiju čak i ako želite učinkovito zaštititi svoj dom. Za koje proizvode posegnuti? Vrijedno je kupiti pametnu sigurnosnu kameru koja prepoznaje članove kućanstva i kućne ljubimce te šalje obavijest na mobilni telefon u slučaju bilo kakvog poremećaja. Usput, lokacija sigurnosne kamere nije neobična čak ni u slučaju interijera. Možete ga koristiti za nadzor ne samo ono što se događa u kući, ali i kućne ljubimce.

Inteligentni sigurnosni senzori i alarmi također će vam pomoći u nadzoru eksterijera. Ne samo da vas upozoravaju na neželjeno kretanje po kući, već neki modeli također bilježe i šalju obavijesti u slučaju curenja vode, plina ili dima. Također je korisno dobiti video telefon ili video zvono. Ova suvremena dostignuća tog vremena odmah vas informiraju o posjetu, a možete ga pustiti i kroz sadržaje.

I na kraju, ali ne manje važno, to su pametne brave za vrata, s kojima ćete odmah zaboraviti na dugu potragu za ključevima. Funkcioniraju na principu automatskog otključavanja vrata na temelju povezivanja putem Bluetootha s mobilnim telefonom, pametnim satom ili tabletom. Uz mnoge pametne brave, otključavanje se također može obaviti putem otiska prsta, unosom numeričkog koda ili pričvršćivanjem kartice s čipom.

 

kucna-kamera-na-ziduAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

 

Želite zamijeniti stare kuhinjske i kućanske aparate novima? Ili vas zanima gdje možete kupiti kamere i sigurnosne sustave po povoljnim cijenama? Onda ne propustite ove ponude.

Smart vrt bez brige

 

Da, trenutno možete nabaviti tehnološke novitete i za svoj vrt. Bilo da nemate dovoljno slobodnog vremena, ali želite lijep vrt, ili ne uspijevate uzgajati usjeve, oslonite se na pametne pomagače.

Sanjate li lijep travnjak? Svi znamo da mu redovita košnja samo pomaže. U slučaju ravne parcele, možete se u potpunosti osloniti na robotsku kosilicu

Pametne posude za cvijeće također su vrlo popularni proizvodi. Pogodne su za uzgoj voća, povrća i bilja, i to samo uz vaš minimalan trud. Samo morate kupiti sadnice, dok će automatski sustav voditi brigu o zalijevanju, prehrani i dovoljno svjetla. Zanimljivo je da je ova sadnja potpuno bez pesticida i štetnih tvari. 

Zalijevanje vrta više ne može biti lakše nego kod automatskog zalijevanja. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili na odmoru, samo kliknite na gumb u mobilnoj aplikaciji i vrt će lako i brzo dobiti potrebno navodnjavanje. U aplikaciji se može planirati i zalijevanje te dobiti pregled pojedinih procesa. 

Svijet pametnih vijesti ne zaobilazi ni kućne ljubimce. Za njih ćete na tržištu pronaći automatizirane zdjele i dozatore hrane, pametne igračke ili pametne električne ogrlice i vodiče za obuku.


robotska-kosilicaAutor: Pixabay

Svakodnevni pametni noviteti

 

Biste li i u slobodno vrijeme pozdravili pametne funkcije? Odaberite, na primjer, iz širokog spektra pametnih satova i uživajte u prednostima koje donose. Ne samo da djelomično zamjenjuju pametni telefon, već ga i savršeno nadopunjuju svojim funkcijama. Pametni satovi bilježe otkucaje srca, potrošenu količinu kalorija, broj koraka i kvalitetu sna. Također možete telefonirati ili pisati povratne poruke putem njih. Fitness narukvica se smatra njihovim kolegom, koji, međutim, ne pruža takve mogućnosti povezivanja s telefonom. Međutim, njegova prednost je mala veličina i broj senzora i funkcija, što će posebno cijeniti strastveni sportaši. 

Želite li svaki dan imati drugačiji sat? Kupite rezervni remen u sportskom i elegantnijem dizajnu i izmjenjujte prema svom raspoloženju ili mogućnostima. 

Najnoviji modeli televizora imaju i pametne funkcije. Što to znači? Iznad svega, činjenica da osim redovitog gledanja TV emisija putem njih, također možete napraviti online kupnju ili pokrenuti razne aplikacije. Pregledajte popuste na elektroniku  na našoj web stranici i uštedite novac pri kupnji mnogih sjajnih proizvoda. 

Slušanje omiljene playliste također će učiniti vaše slobodno vrijeme ugodnijim. Birajte iz niza slušalica, uparite ih sa svojim pametnim telefonom i uživajte u pogodnostima beskrajnog slušanja glazbe. Modeli s pametnim funkcijama utišavaju zvuk, na primjer, tijekom kratkog dijaloga, tako da ih ne morate birati iz ušiju, a s druge strane, oni minimiziraju buku iz okoline prilikom slušanja.

Pitate li se za koje druge pametne proizvode za slobodno vrijeme možete posegnuti? Jako ćete se zabaviti, na primjer, s dronom. Novi modeli imaju još jednostavnije kontrole i visokokvalitetnu kameru, tako da možete napraviti stvarno lijepe snimke. Inteligentne funkcije osiguravaju da uređaj detektira, koči i izbjegava prepreke. Možda će vam se svidjeti i hoverboard za slobodne dane. S pomoću ovog balansnog uređaja možete prijeći 10 ili više kilometara s jednim punjenjem, dok vas čeka pouzdana i stabilna vožnja. Pa, sve generacije će voljeti električni bicikl ili e- romobili , jer će s njima svako putovanje biti još glađe, lakše i udobnije.

Inače, jeste li čuli za pametne tenisice? Na tržištu su već nekoliko godina i relativno su velik trend u inozemstvu. Kako oni funkcioniraju? Povežite ih s mobilnom aplikacijom i pokrećete sustav automatskog vezivanja vezica tenisica pritiskom na jednu tipku. Međutim, to nije sve, također možete pratiti nekoliko statistika o kretanju ili stilu trčanja u mobilnoj aplikaciji. Pametne cipele lansira sve više svjetskih brendova, a samo nekoliko klikova i ujutro ćete nositi originalne cipele. 

 

zena-podesava-smart-satAutor: Luca Bravo (Unsplash)

 

Evo nekoliko sjajnih ponuda za koje biste svakako trebali znati. Ako vam se sviđa, ne oklijevajte i kupujte dok su dostupni.

Pametna zdravstvena zaštita

 

Jeste li znali da pametni popusti vrijede i za kućne kutije prve pomoći? TOP cjenovne ponude možete pronaći, primjerice u ljekarnama, gdje možete kupiti toplomjere, mjerače glukoze u krvi, tlakomjere ili pedometre. Pametni mjerači kvalitete zraka, monitori spavanja, vage i četkice za zube također su korisni.

Imate li problema s pridržavanjem režima pijenja? U tome će vam učinkovito pomoći moderne tehnologije u obliku inteligentne šalice ili boce. Jednostavno povežete šalicu ili bocu s mobilnom aplikacijom koja ne samo da bilježi vaš režim pijenja već vas i upozorava na potrebu za unosom tekućine.

 

Želite li kupiti lijekove i zdravstvene potrepštine po sniženim cijenama? U tom slučaju koristite ove važeće ponude. A za povoljne cijene tijekom cijele godine provjerite sve popuste na lijekove i vitamine na našoj web stranici.

 

Automobili i pametne tehnologije

 

Novosti u Smart svijetu također su dugi niz godina vezane uz automobilski segment. Proizvođači neprestano smišljaju nove funkcije s ciljem povećanja udobnosti vozača. Primjerice, možete se odlučiti za sustav koji prvenstveno služi vozačima za otključavanje ili zaključavanje automobila na daljinu. No, uz pomoć povezane mobilne aplikacije možete vidjeti i preostalu količinu goriva, stanje na brzinomjeru ili lokaciju automobila.

Kod novijih modela automobila, uglavnom uz nadoplatu, možete koristiti funkciju samostalnog parkiranja ili automatska svjetla koja također pridonose udobnijoj vožnji. A već nekoliko godina dostupne su i aplikacije za korisnike Android i iOS operativnih sustava uz pomoć kojih se mobilne aplikacije mogu prenijeti na zaslon automobila osjetljiv na dodir. Upravljaju se glasom, što povećava sigurnost cestovnog prometa.

I svakom bi vozaču trebalo biti normalno da preuzme mobilnu aplikaciju svoje marke automobila. Služi za brzi pristup informacijama o vašem automobilu, a također vam omogućuje promjenu nekih postavki automobila.

 

Jeste li se odlučili za kupnju neke od spomenute pametne tehnike? Ovaj korak i dostignuće modernog doba zasigurno ćete cijeniti nakon vrlo kratkog vremena, ne samo u smislu udobnosti, već i u smislu uštede vremena i energije. Provjerite sve pametne popuste i nabavite kućanske pomoćnike i korisne proizvode za slobodno vrijeme već sada po neodoljivim cijenama.

pametni popusti

__tag_orange

3724

kupona za popust

127834

popusta
__cart_orange

396

internet trgovina
__users_orange

10 000

korisnika KUPLIO