Originalni božićni darovi s kojima postižete bodove

pokloni

Znamo kako je ponekad teško smisliti prikladan božićni poklon koji bi se primatelju doista svidio. Ako vam ponestaje ideja, inspirirati vas može naš članak koji će ovogodišnji shopping učiniti igračkom.

Prosinac je za većinu nas najnapetiji period u godini. Osim radnih obaveza, pronalaska drvca ili pečenja, često nemamo vremena za kupnju poklona. Najdraže želimo ugoditi nečim stvarno originalnim pa odluku odgađamo do zadnjeg trenutka, pa mnogi od nas večer uoči Božića provedu u trgovačkom centru. Međutim, ako imamo malo vremena za kupnju darova, vrlo je vjerojatno da ćemo kupiti neku glupost. Ako vam je poznat ovaj scenarij, upotrijebite naš vodič za božićnu kupovinu sa savjetima za svoje omiljene e-trgovine. A ako želite biti sigurni da će ih kurir uspjeti dostaviti na vrijeme, krajnje je vrijeme da ih naručite sada.

 

Za one koji vole tehničke gadgete

 

Ako je osoba kojoj kupujete dar tehnički tip, pobijedili ste. Volite li aktivno provoditi vrijeme? Kupite mu GoPro kameru koju može ponijeti sa sobom na skijalište ili tečaj ronjenja. Ako voli fotografirati ili snimati, poklonite mu objektiv ili dron. Ako kod kuće imate ljubitelja online igrica, sigurno ćete uživati ​​u novoj gaming tipkovnici, mišu ili slušalicama. Sve ove darove i mnoge druge možete pronaći na Ekupi.hr. Jamčimo da ćete biti uzbuđeni.

 

Za onoga tko je još uvijek u pokretu

 

Ako kod kuće imate aktivnog partnera koji ne može zamisliti život bez vježbanja, imate nekoliko mogućnosti da ga iznenadite. Na Insportline.sk i Interpsort.hr možete kupiti sportsku opremu iz izuma svijeta. Ne bi li imao bučice, kacigu za bicikl ili nove tenisice za trčanje? Želite li mu kupiti elegantnu i istovremeno funkcionalnu sportsku odjeću, svakako ćete odabrati na Nike.com Posljednji savjet za ljubitelje sporta je Myprotein.hr, gdje možete nabaviti kvalitetne dodatke prehrani.

 

Za one koji žele izgledati dobro

 

Ako savršeno kontrolirate veličinu partnerove odjeće ili obuće, iskoristite to i iznenadite ga nečim što sami ne biste odabrali. Većina muškaraca voli satove – možete mu kupiti klasične ili pametne satove s raznim korisnim značajkama. Kliknite na Vivantis.sk i birajte između brojnih elegantnih satova i remena. Ili posjetite Urbanstore.hr i naručite novu košulju, vestu ili trenirku. Mnogi se muškarci uvelike oslanjaju na svoje tenisice. Ako je vaš partner jedan od njih, idite na Sneakerstudio.hr ili Footshop.hr i nabavite mu novi dodatak njegovoj kolekciji.

Odjeća je dar koji će zasigurno usrećiti ženu. Posegnite za komadima koji ne zahtijevaju testiranje. Izvrstan izbor bit će, na primjer, džemper ili pletena haljina. Vau, ne brinite, ako niste sigurni u pravu veličinu, imamo rješenje i za vas – možete kupiti njezine kožne rukavice ili kvalitetan kućni ogrtač. Na Answear.sk pronaći ćete trendi komade po pristupačnim cijenama. Ili se možete sigurno kladiti i ispod drvca posvetiti lijepo zamotan komad nakita koji možete kupiti na Aboutyou.hr Prema anketama, to su darovi koje bi većina žena željela pronaći ispod božićnog drvca.

 

Za one koji si ne mogu priuštiti kvalitetnu kozmetiku

 

Odabir savršenog parfema nije tako težak kao što se čini na prvi pogled. Ako ne želite riskirati, kupite provjereni miris koji primatelj već ima u svojoj kolekciji. Alternativno, možete mu kupiti novitet njegove omiljene marke. Ili pročitajte sastav parfema i odaberite onaj koji sadrži slične sastojke. Osim sastava, ne zaboravite paziti koji sastojci čine bazu, srce ili glavu. Sastojci u bazi ispare nakon samo nekoliko minuta, srce parfema miriše oko 20 minuta do sat vremena. Najvažniji dio je glava parfema koju osjećamo na koži više od 6 sati, na odjeći čak i puno duže. Na Notino.hr pronaći ćete parfeme renomiranih brendova po povoljnim cijenama. Želite li poklon koji nije samo koristan nego i lijepo izgleda? Posegnite za prekrasnim poklon kutijama s dekorativnom kozmetikom i kozmetikom za dojenje.

 

Za one koji svoje slobodno vrijeme radije provode uz knjigu

 

 

Ako je strastveni čitatelj, sigurno ćete ga razveseliti dobrom knjigom koju možete nabaviti na Eknjige.hr Ako niste sigurni da knjiga više ne zauzima mjesto u njegovoj knjižnici, dajte mu poklon bonove u njegovu omiljenu knjižaru i prepustite odabir njemu.

 

 

Za koga stan izgleda iz kataloga

 

Tko ne bi želio dobiti dizajnerski komad ispod stabla koji nije samo lijep, već i koristan? Odličan savjet je difuzor arome. Iako je njezinim proizvođačima jako stalo do dizajna, on nije samo moderan dodatak, već i koristan pomagač koji učinkovito raspršuje miris, a ujedno pomaže smirivanju ili opuštanju. Na Alza.sk ćete pronaći širok izbor aroma difuzora, od pristupačnih komada za nekoliko eura do dizajnerskih dragulja. Ili kliknite na Xxxlesnina.hr  i iznenadite vas elegantnim kućnim dodatkom za Božić. Vaze, svijeće, jastučni satovi, ukrasi - mogućnosti su brojne.

 

Kako pobijediti Božić

 Poklonite svojim najdražima ispod drveta vitamine i dodatke prehrani. Ovdje ćete naći sve za zdravlje
 Ako imate djecu u obitelji, sigurno ćete naći priliku kupiti jeftinije igračke i dječju robu
 Tko ne bi želio poboljšati svoj dom? Poklonite svojim najdražima namještaj ili kućne dodatke za Božić
 Odjeća, torbice, cipele, modni dodaci - pogledajte sve e-trgovine iz rubrike Moda
 Na kraju dodajemo povoljne ponude iz kategorije Elektronika i uređaji

__check

Pretplata na časopis

Poklon koji će vas veseliti tijekom cijele godine. Pretplatu možete naručiti i 24. prosinca, sve što trebate učiniti je isprintati poklon bon i staviti ga u kuvertu.

__check

Kava na cijelu godinu

Danas se možete pretplatiti na gotovo sve. Mnoge tvrtke nude bolje cijene ako se pretplatite na njihovu robu ili usluge na određeno vremensko razdoblje. Na primjer, možete naručiti cjelogodišnju pretplatu za ljubitelje kave. Svaki put kada skuhaju šalicu svoje omiljene kave, sjetit će vas se.

__check

Online kurs

Ne kupujte gluposti, nego dajte koristan poklon. Nedvojbeno je ovo i online tečaj, zahvaljujući kojem će vaši najmiliji naučiti nešto novo i tko zna, možda mu na kraju pomogne u pronalaženju boljeg posla. Za tehnički stručne, softver ili aplikacije također su izvrstan savjet za poklon.

__check

Stream usluge

Izvrstan poklon za sve ljubitelje serija, filmova ili dokumentarnih filmova.

__check

E-knjiga

Više ne možete naručiti knjigu u e-trgovini? Donirajte knjige u elektroničkom obliku koje ništa ne teže i primatelj ih može uvijek držati sa sobom.