Namjestite interijer kvalitetno, ali povoljno: Gdje kupovati?

12.10.2022 Natália Kupovina Podijeli
zena-u-fotelji-s-mobitelom

Odlučili ste inovirati svoj dom? Sada je najbolje vrijeme za to. Savjetovat ćemo vas gdje kupiti sve za vaš interijer po vrhunskim cijenama od 17.10. do 31.10.

Razmišljate li o zamjeni starog namještaja za novi? Ne odgađajte to više. Aktualna jesen idealna je za zamjenu starog za novo.

Namještaj, električni uređaji, pribor za kuću i stanovanje. Ovaj asortiman je sada najpovoljniji.

Želite li novi namještaj ili dekoracije za svoj dom? Provjerite najbolje ponude u kategoriji Stambeni trendovi.

Unesite cjelovitost i sklad u život

 

Bilo da se radi o izboru boja ili materijala, svatko od nas ima drugačiji ukus. Tako je i u dizajnu interijera. Omiljeni stil vlasnika obično primijetimo čim uđemo u dom. Čega se voditi pri opremanju interijera? Ovo su naša 3 osnovna savjeta o tome na što se usredotočiti.

dnevna-soba-s-blagovaonicom

1

Opazite kuću kao cjelinu

Kuhinja u seoskom stilu, dnevna soba u koži ili spavaća soba s prepoznatljivima bojama? Vidite i sami da to nije sasvim sretna zajednica. Ne postoji harmonija različitih stilova interijera u jednu boju ili ton materijala. Ne morate imati sve sobe jednako uređene. Međutim, trebali bi se uskladiti kao cjelina.

2

Razmotrite prostorne mogućnosti

Vidite li sobu i zamišljate kako biste je preuredili? Što biste htjeli promijeniti, a što kupiti? Izbjegnite pogrešku koju čini većina samoprozvanih dizajnera. Nemojte prostor puniti nepotrebnim stvarima, već ga pustite da “diše”.

Ne možete smjestiti sve što želite u svoj prostor? Mali skladišni prostor karakterističan je posebno za stanove. Namještaj po mjeri ovdje je idealno rješenje.

Odvraća li vas veća početna investicija? Vratit će vam se u obliku savršeno očišćenih soba.

3

Izrazite se bojama

Poznato je da boje utječu na naše raspoloženje, razmišljanje i osjećaje. Ne treba podcjenjivati ​​ni važnost boja u interijeru.

Ako više ne volite monokromatske zidove, isprobajte kombinaciju 2 boje. Druga opcija su tapete. Trenutačni raspon uzoraka i njihovih dizajna vrlo je širok, a tapete ponovno doživljavaju veliki procvat.

drveni-i-bijeli-kuhinjski-elementi

 

Oživite interijer novim namještajem i dodacima za dom

 

Stari namještaj svakako neće odgovarati vašem domu. Naravno, samo ako to nije namjera.

Glavna uloga namještaja je njegova funkcionalnost. Škripave šarke na ormarićima, uništeni madrac ili izlizan kauč nisu "in". A uz to, ni za posjetitelja ne djeluju reprezentativno.

dnevna-soba-s-velikim-prozorima

Tražite kompletnu ponudu namještaja na jednom mjestu? Upravo ste ga pronašli. Odaberite odgovarajući namještaj i krenite već sada s uređenjem interijera.

Zašto kupiti dodatke za interijer?

 

Nekoliko je razloga zašto se dodaci ne bi trebali izostaviti pri opremanju interijera. Jedan od njih nedvojbeno je činjenica da stvaraju nezamjenjivu atmosferu. Možda čak i bolju nego što možete zamisliti. Vi samo trebate odabrati one točne.

Koje dodatke ne smijete propustiti?

__check

vaze

__check

slike

__check

cvijeće

__check

jastuci

__check

deke

__check

tepisi

blagovaonica-sa-zelenim-stolicama

Dodatke za interijer ne morate imati u svakoj sobi. Rasporedite ih kako vam se sviđa. Ali ako ih planirate kupiti više, sigurno ćete biti zadovoljni povoljnom kupnjom. Uostalom, više za manje uvijek se isplati.

Sljedeći od kućnih dodataka su svjetla. Osim glavnog osvjetljenja, preporučujemo još 2 vrste:

 

1

Ogledalno/dodatno – poslužit će vam kao detaljno osvjetljenje, na primjer, prilikom oblikovanja frizure.

2

Dekorativno – ima čisto estetsku funkciju.

Budite oprezni s odabirom kućnih dodataka. Njihova je funkcija upotpuniti ugođaj prostorije. Uostalom, ne želite da vaš dom izgleda neukusno.

Dodaci obično ne služe kao dominantni element. Iznimka su prostori u kojima je kombinacija različitih elemenata izvana promišljena. 

bijela-kuhinja

 

Pomozite si električnim aparatima

 

Svaki nam električni uređaj na određeni način pomaže u svakodnevnim aktivnostima.

Želite li dodatno olakšati svoje kućanske poslove? Zamijenite svoje stare električne uređaje pametnima. Pametne uređaje možete jednostavno povezati s mobitelom. Možete daljinski upravljati, na primjer, pokretanjem usisavača ili perilice rublja. Na ovaj način možete čak i kositi svoje dvorište.

Električni uređaji kao dizajnerski dodaci? Elegantni retro hladnjaci ili čak pročistači zraka mogu vašem domu dati novi štih. Što više, funkcionalni su i praktični.

robotski-usisavac

Želite kupiti svoj prvi pametni kućanski aparat? Iskoristite trenutno snižene cijene i bez brige uživajte u kućanskim poslovima.

Ni u jesen ne odustajte od terase

 

Čak i krajem ljeta možete puno vremena provesti na terasi ili balkonu. Iako je jesen hladnija, donosi i ugodne dane indijskog ljeta. Upotrijebite ih. Natkrivena terasa je dvostruki dobitak.

Kako joj ugoditi? Sjednite u stolicu za ljuljanje, uzmite svoju omiljenu knjigu, umotajte se u udobnu dekicu i prepustite se ideji savršene večeri.

stolica-za-ljuljanje

Želite nesmetano uživati ​​u trenucima na terasi ili balkonu? Kupnja vrtnog namještaja sada se više isplati nego ikada. Ponude ljetnog namještaja nikad nisu bile bolje.

Uređenje interijera možete riješiti i iz udobnosti svog doma. Koje su prednosti online kupovine namještaja?

 

__check

Neograničena ponuda

Tijekom 10 minuta možete pregledati ponudu više trgovina. I ne samo to. Zanimat će vas i oni komadi namještaja koje u dućanu možda niti ne biste primijetili. Ili ni našli.

__check

Udobnost

Online kupnja znači da ne morate čekati u dugim redovima ili provoditi sate hodajući po trgovinama. A ipak kupujete sve što vam treba.

__check

Online popusti

E-trgovine često nude razne popuste i promocije izvan fizičkih trgovina. Također možete dobiti jeftinu robu u rasprodaju online.

__check

Recenzije

Recenzije drugih kupaca mogu vam izrazito pomoći u procesu donošenja odluka. Teško biste ih nabavili u trgovini.

blagovaonica-s-drvenim-stolom

 

Zašto ne biste uštedjeli na namještaju i dodacima kada možete? Iskoristite nenadmašne ponude na našoj web stranici. Ne oklijevajte i uredite interijer prema svojim željama.

 

zena-u-fotelji-s-mobitelom-u-ruci