Međunarodni dan djeteta 2022 - jedinstvene ideje za poklone

09.05.2022 Daniel Obitelj Podijeli
deca

Svibanj nije samo vrijeme ljubavi, već i proslava svega što imam. Za svakoga od njih ovaj mjesec je i priprema za puno važniji praznik – Dan djeteta. Znate li već što poklanjate svojim mališanima? Ako vam nedostaje dovoljno inspiracije, čitajte dalje.

Međunarodni dan djeteta poseban je dan za svakog člana obitelji. Djeca s radošću očekuju ono što su im roditelji pripremili. I sami roditelji iznimno se vesele reakcijama svoje djece. Za roditelje je to zaista jedan od najljepših praznika u godini. Osim ako, naravno, ne računamo božićne ili rođendanske zabave. No postoji li idealan poklon za tu priliku?

 

Kompletna oprema za djecu


 
Krenimo od najmanjih. Planirate li igrati ulogu roditelja, ali biste ipak željeli svom djetetu dati prvi dar? Kompletna oprema može biti koristan dar, uključujući odjeću, igračke, namještaj, autosjedalice i kolica. Sve te stvari pronaći ćete na jednom mjestu u okviru ekskluzivnih ponuda na našem portalu.

Za vas smo napravili izbor najkorisnijih akcijskih ponuda koje ćete pronaći u našoj posebnoj kategoriji sniženja za dan djece.

 


Nešto za razvoj intelekta


 
Prilikom odabira igračaka za djecu, ne morate se fokusirati na klasične plišane životinje ili previše bučne i šarene igračke. Ali ako vaš ima ove gluposti iz izuma svijeta, bolje je da probate igračke s dodanom vrijednošću.

Radije birajte one koje će obogatiti unutarnji svijet djeteta. Glazbeni instrumenti razvijaju kreativnost, klasične drvene igračke zamišljaju, kreativne igračke umjetničkog duha i kompleti razvijaju logiku i praktičnost.

Ne znate odakle početi? Istražite beskrajan broj igračaka s nama po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Počnite u e-trgovinama Toybox.hr ili Bazzzar.hr

 

 

Nova soba kao odličan poklon


 
 
Što može biti ljepši dar od iznenađenja u obliku potpuno nove dječje sobe? Projektiranje potpuno novog prostora je dugoročan projekt. Prednost je što za to imate gotovo cijeli mjesec. Stoga, što se bolje pripremite, vaša ideja o novoj sobi može biti uspješnija. Počnite s planiranjem, odaberite pojedinačne komade namještaja i postupno upotpunite sobu maštovitim dodacima.

Prekrasan minimalistički namještaj i pribor za dječje sobe potražite u ponudama u nastavku. U jedinstvenom izboru e-trgovina Emmezeta.hr 

 

A što je sa starijom djecom?


 
Da li vaša djeca uživaju u računalnim igricama? Ili vole igrati Playko? Nova igra im je izvrstan dar. Naravno, možete se kladiti i na potrebnija i praktičnija iznenađenja od novog pametnog telefona, računala ili tableta. Pronađite jeftine ponude za sve ove uređaje u kategoriji elektronike.

Provode li vaši mališani previše vremena na uređajima i društvenim mrežama? U tom slučaju preporučamo odabir zanimljive knjige, filma ili društvene igre. U slobodnim aktivnostima neće uživati ​​samo djeca, već i vi. S njima ćete dobiti puno kvalitetnog vremena bez ometanja u obliku modernih tehnologija.

 

 

Darujte iskustva, a ne stvari


 
Kako se ono kaže, najbolje smo zadržali za kraj. Stvari su važne u našim životima, ali s vremenom se troše i iskustvo nestaje. Stoga osmislite originalan program za svoju djecu koji će im se svidjeti.

Zašto ne biste otišli na godišnji odmor početkom lipnja? Stvorite iznenađenje za svoju djecu u obliku nevjerojatnog putovanja bilo gdje u Hrvatskoj ili u svijetu bez mjera pandemije. Ne morate planirati putovanje samo na prvi dan lipnja. Dovoljno je da sada donirate izlet, produženi vikend, gradski odmor ili klasični odmor uz more i uživate tijekom ljetnih praznika.

U našoj kategoriji putovanja pronaći ćete odlične ponude za potpuni odmor tijekom cijele godine. Jedinstvene ponude ulaznica za djelić cijene, jedinstveni smještaj i nezaboravna iskustva možete pronaći na Booking.com

 

Kreativnost definitivno nema granica i postoji mnogo ideja za savršen dar za vašu djecu. Dobro razmislite o izboru kako bi im se posebno svidio i imali nezaboravno iskustvo.

Je li vam ovaj članak dao puno inspiracije, posebno u tome što svojoj djeci želite posvetiti svoje vrijeme? Prošle godine smo se bavili i ovom temom. Pročitajte naš članak o drugim načinima da ugodite svojoj djeci na ovaj svečani dan.