Kupuj s nama: Pripremili smo nenadmašne ljetne ponude

22.06.2023 Natália Kupovina Podijeli
zena-koja-ide-na-odmor

Upotpuni svoju ljetnu garderobu, daj svom vrtu novi izgled ili putuj za manje. Uz ponude na našim stranicama možeš maksimalno uživati u ljetu i pritom uštedjeti. Kupite sada.

Ljeto je stvarno tu! Jesi li se i ti veselio sunčanim danima? Priroda je opet puna boja, sunce nam ugodno obasjava lice i svaku minutu slobodnog vremena želiš provesti vani.

Vrijeme je za putovanja, uživanje u zasluženom odmoru i skupljanje novih iskustava. Možeš biti još ljepši zahvaljujući ušteđenih  pri online kupnji.

U ovim kategorijama pronaći ćeš najbolje ponude za ljetni shopping:

__check

moda i modni dodaci

__check

sport

__check

kuća i vrt

__check

zdravlje

__check

kozmetika

__check

potrepštine za kućne ljubimce

__check

putovanje i osiguranja

Pogledaj sve ljetne popuste i kupuj brzo i jednostavno.

zena-se-pakira-u-kofer


Stvori trendi ljetni look


Trenutno je IN traper, poderana odjeća, široki krojevi i sve u stilu maksimalizma. Naravno, česte su intenzivne i izražajne boje od metalik nijansi do zelene, narančaste ili žute. Ne zaboravi boju ove godine - Viva Magenta. Boje savršeno naglašavaju ljetne outfite. I ne samo ženskih, nego i muških.

No, ne moraš se striktno držati aktualnih modnih trendova. Kombiniraj različite krojeve i teksture odjeće. Ljeto je savršeno za eksperimentiranje s outfitima. Jednostavno, dozvoljeno je sve u čemu se osjećaš ugodno.
 

odjeca-jeans-hlace-i-haljina

Planiraš li odmor? Ne podcjenjuj najvažniji komad odjeće – kupaći kostim. U e-trgovini AboutYou možeš pronaći stotine modela s brzom dostavom.

Što masivnije modne dodatke odabereš, to ćeš kreirati bolji outfit. Ove godine je upravo tako. Veća torbica, duge naušnice ili odvažnije sunčane naočale - to je upravo ono što ti treba za ljetnu sezonu.

Treba imati i šešir za zaštitu glave od sunca te izuzetno trendi slamnatu torbicu.
 

djevojka-s-naocalama-i-palma


Počni sa sportom


Još uvijek odgađaš sportske aktivnosti za kasnije? Promijeni to ovog ljeta. Počni s kratkim šetnjama šumom, redovitim trčanjem, vježbanjem ili određenim sportom. Imaš mnogo opcija.

Kao i u svemu, pa i u sportu, počeci su teži. Odredi točan dan i vrijeme tijekom kojeg ćeš se baviti aktivnošću. Postupno ćeš stvoriti rutinu i planiranje više neće biti potrebno.

Osim što ćeš učinkovito ispuniti slobodno vrijeme, učinit ćeš i nešto korisno za svoje zdravlje.

Naš savjet: Uključi partnera ili prijatelja u odabranu sportsku aktivnost. Vidjet ćeš da ćete se još više radovati ovom vremenu.
 

par-igra-tenis-sretni-su


Zaštiti se od sunca


Žudiš li i ti za prekrasnom ljetnom preplanulošću cijelog tijela? Nemoj pretjerivati ​​s boravkom na suncu. Iako su njegove zrake ugodne, mogu i ozbiljno naštetiti tvom zdravlju.

4 koraka do lijepe i zdrave preplanulosti

1

Odaberi odgovarajuću kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom od najmanje 30. Ne zaboravi na kremu za lice sa spf. Ponovi nanošenje svaka 2 sata ili nakon sušenja.

2

Za vrijeme sunčanja redovito se odmaraj u hladu.

3

Od 11:00 sati do 15:00 sati. izbjegavaj sunce.

4

Nakon izlaganja suncu koristi proizvod za poslije sunčanja i pij puno tekućine.

 

Također možeš podržati zdravu preplanulost jedući određene namirnice, poput mrkve, brokule, oraha ili borovnica.
 

zena-cita-knjigu-bazen-sunce

Želite li izgledati savršeno tijekom ljeta? Kupite sjajne vodootporne kozmetičke proizvode u Notino e-shopu.

Tijekom ljeta ne zaboravi na njegu svoje kose – krune ljepote. Sunce i voda ih isušuju, gube sjaj i hidrataciju. Vrati im potrebnu snagu i hranjivost kvalitetnim i provjerenim proizvodima. Možeš ih kupiti jeftinije zahvaljujući ponudama u kategoriji ljetni popusti.


Pripremi vrt za ljetnu sezonu


Mami li te toplo vrijeme da što više vremena provodite vani? Lako ga možeš učiniti još ugodnijim. Izvadi vrtni namještaj, posadi cvijeće ili pripremi roštilj i isplaniraj prvi ovogodišnji roštilj s prijateljima. Uostalom, vrijeme provedeno zajedno je najbolje.

Također možeš stvoriti savršeni mir i opuštanje u vrtu uz pomoć bazena. Bit će to ugodno osvježenje tijekom vrućih dana. Ima li netko od tvojih prijatelja rođendane ljeti? Organiziraj malu zabavu uz bazen i iznenadi ga.
 

otac-i-sin-rostilj

 

Vodi računa o kućnim ljubimcima


Imaš li kakvog ljubimca? Kao dobar vlasnik, znaš da i njemu s vremena na vrijeme trebaju neke nove stvari. Provjeri povoljne ponude raznih potrepština za kućne ljubimce i uštedi značajnu količinu novca na kupnji.

Preporučujemo da kupiš npr. rashladnu prostirku. Ljeti je to potreba koju će mnoge životinje cijeniti. Sada se isplati uložiti u novi ležaj, prijenosni kavez ili ogradicu, hranu i na kraju, ali ne manje važno, igračke. Što god učiniš da ugodiš svom ljubimcu, ugodit ćeš i sebi, jer – sretan ljubimac, sretan vlasnik.

 

Putuj i doživi puno


Vjerojatno svakome u vezi s letom padne na pamet putovanje. Nemaš se čemu čuditi, to je razdoblje u kojem si možete priuštiti duži odmor i dobiti novu energiju za radne obveze.

Isplaniraj obiteljski odmor u inozemstvu i zajedno otkrivaj nova mjesta. Ili otiđite na vikend i upoznajte ljepote Hrvatske. Kampiranje s prijateljima također je dobra ideja. Imaš mnogo opcija. Iskoristi ljeto i skupi nova iskustva.

obitelj-na-brodu

 

__bulb
Odaberite najjeftinije putno osiguranje za svoj godišnji odmor

Putno osiguranje trebalo bi biti dio svakog godišnjeg odmora. Znate li kako ga opremiti? U našem članku savjetovat ćemo vas kako do najjeftinijeg putnog osiguranja.

Kao što vidiš, definitivno postoji mnogo toga za izabrati. Iskoristi povoljne ponude u rubrici ljetni popusti, uštedi novac i priušti si sve što poželiš ljeti.
 

zena-s-putovnicom-u-ruci