Božićna haljina 6x drugačije

bozicne haljine

Na kraju godine svakako imate šefa dužnosti, stoga nemojte na popis dodati prikladan outfit. Temeljito smo pregledali aktualnu ponudu trgovina i odabrali najljepše božićne haljine u kojima ćete zablistati za božićnim stolom.

Zašto ne biste proslavili Božić sa stilom i dotjerali se čak i ako čitave blagdane morate provesti samo kod kuće? Ako se ne možete odlučiti koju haljinu odjenuti ove godine, možete se inspirirati našim savjetima. Odabrali smo univerzalne komade koje kasnije možete koristiti za druge prilike. Kliknite na Aboutyou.hr ili Modivo.hr i birajte između brojnih prekrasnih haljina uz About You kod za popust. Ne zaboravite u košaricu dodati prikladne cipele i nakit. U nastavku pročitajte kako ih pravilno kombinirati s različitim vrstama odjeće.

 

Metalik božićna haljina

 


Kada bismo birali jednu od haljina koje su savršeno utjelovljenje božićnih blagdana, to bi svakako bile metalik haljine u zlatnoj ili srebrnoj boji. Ako pripadate hladnim tipovima, vaše će se lice najviše isticati u srebrnim nijansama, za tople tipove će više odgovarati zlatna. Metalik haljine odlično će izgledati u kombinaciji s tjelesnim ili bijelim cipelama na petu. Što se tiče dodataka, vrijeme je da se konačno zaboravi pravilo koje je zabranilo kombiniranje različitih metala u jednom outfitu. Slobodno ponesite srebrne dodatke na svoju zlatnu haljinu i obrnuto.

 

                                                    

                                                                                                                   Izvor: Aboutyou.hr

Božićna pletena haljina

 


Kako učiniti da vaš outfit izgleda svečano, a da se istovremeno osjećate ugodno tijekom večere? Obucite pletenu haljinu za božićni stol. Osim što su iznimno udobne, u njima vam neće biti hladno, čak ni ako godišnji odmor provedete u planini. Prilikom odabira usredotočite se na udio vune u sastavu - što više sadrže, to bolje. Sve što trebate učiniti je dodati ogrlicu ili crveni ruž za usne i outfit za Badnjak je vani. Nemojte birati između udobnosti i savršenog izgleda kada možete imati oboje.

 

                                                 

 
                                                                                                              Izvor: Aboutyou.hr


Crvena božićna haljina

 


Kažu da crveni ruž sleti na svaku ženu. Isto vrijedi i za crvene haljine. Ako mislite da vam ne odgovaraju, vjerojatno ste upravo isprobali pogrešnu nijansu. Ako ste topli tip, sjajno ćete izgledati u ciglanim ili crveno-narančastim nijansama. Hladne vrste mogu postati crvene s hladnim tonovima ili bordo. Na vama je hoćete li se odlučiti za midi dužinu ili ekstra dugu haljinu, s dekolteom ili bez - crvena će biti izvrstan izbor na svaki Božić u bilo kojem obliku.

                                                 

                                                                                                       Izvor: Aboutyou.hr

 


Mala crna božićna haljina

 


Male crnke su najsvestranije haljine koje možete imati u svom ormaru. Prikladni su za većinu svečanih događanja i spasit će vas čak i ako vam poziv za zabavu stigne u zadnji čas. Ali kako ne izgledati dosadno u njima? Ključno je odabrati pravi kroj. Klasične midi haljine s okruglim dekolteom nikada neće izaći iz mode, ali ako ne ponesete dodatke, u njima možete izgledati dosadno. Pokušajte odabrati model koji je drugačiji, pogledajte šta vam nude About You kuponi.  – to može biti, primjerice, asimetričan kroj, mješavina materijala ili zanimljiv detalj.

 

                                                 
 
                                                                                                       Izvor: Answear.hr


Svjetlucava božićna haljina

 


Svjetlucava haljina nije prikladna samo za Božić, već je možete koristiti i za doček Nove godine ili rođendane. Kako se radi o relativno osebujnom komadu, bit će bolje odabrati jednostavniji kroj. Uz ovu vrstu haljine možete bez nakita, prilagoditi samo sandale u tjelesnoj boji i torbicu. Glatka torbica, idealno u mat dizajnu, najbolje će razumjeti svjetlucavu haljinu koji možete pronaći u About You trgovini, aktuelni su about you popusti.

 

                                                

                                                                                                      Izvor: Answear.hr

Božićna haljina za formalniji dress code

 


Ako će vam ove godine praznici biti svečaniji, o tome treba voditi računa i pri odabiru odjeće. Umjesto ležernih materijala odaberite lurex ili baršun. Osim kvalitetnog materijala, haljina može uljepšati i zanimljivo krojno rješenje. Ni u ovom slučaju više mu neće trebati puno nakita. Duge viseće naušnice ili elegantna narukvica bit će dovoljne. Sve što trebate su metalne sandale, torbica i možete ići.

 

                                           

                                                                                                   Izvor: Modivo.hr