Black Friday electro: Iskoristite dodatne popuste na elektroniku

black friday kupovijna

Žudite za novim mobitelom ili laptopom? Ili vam se perilica rublja neočekivano pokvarila? Onda ste na pravoj adresi – nakon mjeseci čekanja, opet je najveći shopping događaj godine i s njim veliki popusti na elektroniku.

Iako se Crni petak zove petak, nemojte se zavaravati, u većini e-trgovina povoljno kupujete tijekom cijelog mjeseca. Za vas ćemo redovito ažurirati najbolju elektro ponudu Black Friday u odjeljku elektronika.

 

Naš savjet:
Kako ne biste morali pratiti kada počinju sniženja i što se najviše isplati kupiti u pojedinim trgovinama, mi ćemo to učiniti umjesto vas. Za vas smo pripremili posebnu kategoriju Black Friday u kojoj ćete na jednom mjestu pronaći sve ponude Black Friday jasno složene.

Usrećite se novi mobitelom

 

 

Nije iznenađenje da će mobiteli završiti u košari većine nas tijekom Crnog petka. Nije ni čudo, jer naši zahtjevi za mobitelom su svake godine sve veći. Potrebni su nam moćni modeli koji mogu jednostavno snimati ili reproducirati videozapise u najvećoj rezoluciji, imaju dovoljno prostora za sve datoteke i aplikacije, imaju sofisticiranu kameru ili kvalitetan zaslon. A zahvaljujući sniženjima za Crni petak, sada se možete počastiti komadom koji bi inače bio izvan vašeg budžeta.

 

 

Najpopularniji proizvodi u kategoriji elektronika za vrijeme Black Friday:

                               Izvor podataka u infografici: Semrush.com

 

 

Olakšajte svoj posao s novim prijenosnim računalom

 


Još jedna omiljena stavka na našim popisima za kupovinu su prijenosna računala tijekom Crnog petka. Ako ni vaš ne može pratiti vaše zahtjeve i planirali ste ga u bliskoj budućnosti zamijeniti bržim i snažnijim modelom, razmislite ne bi li ga bilo povoljnije kupiti sada. Za nekoliko mjeseci ionako biste morali uložiti u novi model, ali sada možete znatno uštedjeti na njegovoj kupnji.

 
Ostvarite popust na kućne aparate

 


Je li vam se pokvarila perilica rublja ili suđa? Ili ste odlučili spasiti svoj novčanik i okoliš te svoje stare uređaje zamijeniti ekonomičnijim modelima? Bez obzira na razlog, sada je pravo vrijeme za kupnju novih uređaja. Posljednjih mjeseci provodimo više vremena kod kuće nego inače, pa zašto ne kupiti novi aparat i olakšati si domaću zadaću? Povoljno kupite perilice rublja, sušilice, šipke i robotske usisavače ili kuhinjske pomoćnike.

 

3 najtraženija proizvoda tijekom Black Friday:

top 3 proizvoda

                                                      Izvor podataka u infografici: Semrush.com

 

 

Postavite kućno kino

 


Priuštite si jedinstveno filmsko iskustvo ne samo u kinu nego i kod kuće i iskoristite Crni petak za kupovinu novog televizora. Pripremite svoju omiljenu hranu, zavalite se i uživajte u omiljenom filmu ili seriji vrhunske kvalitete. Pametni televizori ne samo da pružaju realističnu sliku i savršen zvuk, već imaju i mnoge korisne značajke. Naravno, tu je i pristup streaming servisima, raznim aplikacijama, nadzor arhive ili povezivanje s mobitelom.

 

Preporučene e-trgovine koje vrijedi pogledati tijekom Black Friday