McDonalds kuponi s popustom i akcije

1 ovjereni kupon za popust McDonalds - Veljača 2023

__photo
Poklon
Beneficija
McDonalds

Poklon 1+1 ponuda za Snack wrap i krompiriće na McDonalds.hr

U eshopu McDonalds dobit ćete poklon uz kupnju Snack wrap i krompirića.

Više o popustu


mc donalds trgovina
1

McDonald’s - "malo drugačiji restoran"

McDonald's nudi izvrsne zalogaje za sve. Bilo da putujete ili želite provesti vrijeme s prijateljima uz dobar obrok, restorani McDonalds su tu za vas. Oni će vas s osmijehom poslužiti u svakom restoranu, bilo da odaberete jelovnik sa sendviča, pljeskavica, salata, slastica, priloga ili samo pića. McDonalds kupon možete koristiti za asortiman iz ponude . Kavu, frape, ledena pića i deserte kupujte uz McDonalds popust. Dočekajte novi dan u McDonald'su. Primamljiv doručak koji će udovoljiti i malim i velikim gladnima. Za brz i zdrav doručak i za one koji se vole priuštiti još ... Ručak, večera ili samo sjedenje uz kavu - brzi i kvalitetni zalogaji u svakom satu u danu.

2

Ponuda prema vašem ukusu

Uživajte u postojanoj kvaliteti po razumnoj cijeni. Koristite McDonalds akcija  i poslužit će vam Mcdonalds kupon za popust i naručite što vam je volja.Kad odaberete pravu porciju u u McDonald'su, slijedite osnovnu podjelu u kategorije:

  • Newsletteri
  • McCafé

3

Obitelji s djecom su dobrodošli

Da bi djeca u McDonald'su uživala, pruža im brojne pogodnosti. Posebni jelovnici, rođendanske zabave i druga iznenađenja i događaji. Svratite do restorana McDonald's ili kafića McCafé i kupite Hamburger, Cheeseburger, Double Cheeseburger, Big Mac ™, McWrap ™ ili Snack Wrap ™, McChicken ™, Royal ™, Big Tasty Bacon ™, Chicken McNuggets ™ ili Chickenburger. Za sve to koristite kupone za popust ili McDonalds popust. Slatko iskušenje poput Milk shakea, McSundae ™, vrećice od jabuke, sladoleda u kornetu ili popularnog McFlurry všeta priprema se s popustom kada se koriste kodovi za popust. Volite li nešto zdravo? Odaberite pravi popust i uživajte u Cezar salati - Hrskava piletina, Cezar salata - Piletina sa žara, Vrtna salata ili voćna mješavina. Posjetite McDonalds i iskoristite popuste u potpunosti!

4

Pogodnosti za kupce McDonald'sa

Popusti

Posjetite McDonalds i iskoristite popuste u potpunosti!

5

Ocjena McDonalds

5.0

Izvrsna ocjena

Ukupna ocjena 1 kupaca
1 __thumbsup Kupaca preporučuju
0 __thumbsdown kupaca ne preporučuju
Izvrsno (4,1 - 5,0) 1x
Vrlo dobro (3,1 - 4,0) 0x
Dobro (2,1 - 3,0) 0x
Ispod prosjeka (1,1 - 2,0) 0x
Loše (0 - 1,0) 0x