Kiwi Black Friday

2 ovjereni kodovi za popust i kuponi Kiwi - Srpanj 2024

__photo
-20€
Kod za popust
Kiwi

Kiwi kod za extra popust -$20 na ljetne letove

Popust do -$20 se odnosi na ljetne letove u trgovini Kiwi.com kada unesete kod za popust u košaricu. Iskoristite kodove za popust Kiwi i putujte jeftinije.

Više o popustu
-60%
Rasprodaja
Kiwi

Rasprodaja na letove na Kiwi.com

U trgovini Kiwi pronaći ćete popuste na odabrane letove.

Više o popustu


1

Portal za sve ljubitelje putovanja

Ako ste turist ili putnik, svakako pronađite ovaj portal kako biste pronašli jeftine letove, smještaj ili najam automobila. Svojom opsežnom i stalno proširenom ponudom, kao i profesionalnom uslugom za korisnike,

nastoji olakšati i učiniti pretraživanje prijevoza i smještaja lakšim i ugodnijim za iskusne i neiskusne putnike. I sve to po najpovoljnijim cijenama u sklopu Kiwi akcije. Osim toga, podrška vam je uvijek dostupna kako biste riješili sve probleme. A ako ste skloni vjerovati iskustvima kupaca, recenzijama i referencama, pogledajte ocjenu tvrtke koja je napisana izravno na webu. Lijepo izrađen blog s važnim činjenicama, vijestima i zanimljivostima tada se može pronaći na kartici Kiwi Stories, ali zasad je samo na engleskom.

2

Prije je bilo potrebno posebno tražiti hotele, letove i rent-a-car. Danas sve možete učiniti za nekoliko minuta i pritom uštedjeti novac. Usluga je povezana s Booking.com-om, u ponudi e-trgovine možete pronaći ne samo jeftine ulaznice, već i brojne mogućnosti smještaja koji se dijeli na:

  • hotelima
  • apartmani
  • odmarališta
  • vile
  • i planinske kolibe

Možete filtrirati opcije, na primjer, prema željenom smještaju. Ipak, najpovoljnije je odabrati datum putovanja i odredište. Za inspiraciju je popis omiljenih gradova iz Europe i svijeta koji je dostupan na glavnoj stranici. Također preporučujemo da preuzmete aplikaciju Kiwi. To će svakako olakšati ne samo putovanje, već i prethodno planiranje. Podsjeća na sve što vam treba, savjetuje i pomaže.

3

Iskoristite Kiwi kod za popust i odlične ponude

Bilo da se odlučite na putovanje u bilo kojem trenutku, prvo preporučamo da se informirate postoji li aktualni Kiwi vaučer, koji će vam jamčiti cijenu nižu za desetke posto. Možete ga vrlo jednostavno koristiti u košarici. Ako ne znate savjet, sve što trebate učiniti je kontaktirati korisničku podršku koju ova internet trgovina ima stvarno fantastična u svakom trenutku.

Pretplata na newsletter donijet će vam dodatne pogodnosti. Prvi ćete saznati o svim novostima, atrakcijama i popustima, a osim toga moći ćete spremiti odabrane rute u svoje favorite i nećete propustiti nijedan Kiwi popust. Odmah ćete imati svoje ukrcajne karte, kao i upozorenja i ažuriranja. Ne morate ništa gurati, pa štedite vrijeme, prirodu i novac.

4

Kiwi Black Friday samo je jedna od mnogih akcija s popustom

Kodovi za popust
Rasprodaje
Black friday
 
Poklon

Svake godine krajem studenog postoji posebna ponuda Black Friday tijekom koje možete kupovati po nenadmašno najnižim cijenama. Ovo je idealna prilika za kupnju poklona za sve putnike i avanturiste. Kako, ali uvjerite se i sami, velike popuste i akcije Kiwi portal nudi tijekom cijele godine.

5

Ocjena Kiwi

5.0

Izvrsna ocjena

Ukupna ocjena 10 kupaca
10 __thumbsup Kupaca preporučuju
0 __thumbsdown kupaca ne preporučuju
Izvrsno (4,1 - 5,0) 10x
Vrlo dobro (3,1 - 4,0) 0x
Dobro (2,1 - 3,0) 0x
Ispod prosjeka (1,1 - 2,0) 0x
Loše (0 - 1,0) 0x