Gume akcije i outlet

3 ovjereni kodovi za popust i kuponi Gume - Svibanj 2024

__photo
-26%
Popust
Gume

Popusti do – 26% na kupnju Uniroyal gume na Gume.com.hr

U eshopu Gume naći ćete popuste čak do - 26% na kupnju Uniroyal gume.

Više o popustu
-10%
Popust
Gume

Popusti do – 10% na specijalne ponude na Gume.com.hr

U eshopu Gume naći ćete popuste čak do - 10% na odabrane gume

Više o popustu
-45%
Popust
Gume

Popusti do – 45% na kupnju Nexen tire gume na Gume.com.hr

U eshopu Gume naći ćete popuste čak do - 45% na kupnju Nexen tire gume.

Više o popustu


1

Gume.com.hr – gume za vaša kola

Online trgovina Gume.com.hr nudi kvalitetne gume za vaša kola. Po akcijskim cijenama sada možete kupiti sve što vam je potrebno za vaš automobil, motocikl ili specijalne strojeve ili opremu, u najboljoj kvaliteti. Gume.com.hr  nudi odličnu robu najboljih svjetskih proizvođača kao što su Michelin, Dunlop, Continental,Bridgestone,Goodride, Sava i druge. Iskoristite jedinstvenu priliku povoljne kupovine u gume hr akcija kojoj možete birati između sljedećih kategorija:

  • Zimske
  • Letnje
  • Gume za električne automobile
  • C-gume
  • Gume za kampere
  • Trkaće gume

2

Iskoristite Gume.com.hr vaučere i kupite nove ljetne gume za manje

U internetskoj trgovini dobavljača pronaći ćete širok izbor ljetnih guma, zimskih guma, guma za sve vremenske uvjete, guma za motocikle i trkaće gume te odgovarajućih naplataka. Veliki asortiman uključuje najnovije, inovativne gume koje su dobro ocijenjene na testovima. Iskoristite svoj trenutni ReifenDirekt vaučer i kupite željenu robu po povoljnijoj cijeni. Prilikom narudžbe unesite kod vaučera i uživajte u odobrenom popustu.

Ako trebate nove ljetne gume, sigurno ćete ih pronaći u online trgovini dobavljača. Kod ljetnih guma važno je paziti na optimalnu smjesu gume i odgovarajući profil kako vožnja po vrućem asfaltu ne bi postala sigurnosni rizik u ljetnim mjesecima. Gume također utječu na dinamiku vožnje, udobnost i potrošnju goriva. Odaberite najbolje gume za sebe i platite manje uz kod za popust. Iskoristite kod za popust kako biste iskoristili prednosti cijene.

Vrlo je važno pravodobno promijeniti zimske gume, kako biste zaštitili sebe i ostale sudionike u prometu. U snijegu i skliskim uvjetima, prave gume jednostavno su nezamjenjive. Kupite gume koje želite za manje uz kod za popust i ništa vam ne stoji na putu užitku u vožnji, čak ni zimi. Na web stranici davatelja pronaći ćete širok izbor proizvoda svih poznatih proizvođača - od Continentala i Dunlopa preko Pirellija do Nokiana i Hankooka. Nabavite visokokvalitetne gume i platite manje koristeći postojeći vaučer kod.

3

Kupite nove gume za motocikle uz kupon Gume.com.hr

Izbor guma za motocikle ne ovisi samo o godišnjem dobu ili namjeni, već prije svega o modelu motocikla. Gume utječu na performanse i sigurnost motocikla. Opremite svoj motocikl visokokvalitetnim gumama i uštedite zahvaljujući kuponima.. Sve što se tiče kompletnih kotača možete pronaći na web stranici dobavljača. Što bi bila guma bez naplatka. U ponudi ponuđača svakako se nalaze pravi naplatci koji vašem vozilu daju karakter i upotpunjuju ga. Bez obzira jesu li bezvremenski, moderni, elegantni ili sportski - sa kuponom dobivate prave gume za manje. Iskoristite svoj osobni vaučer i iskoristite popust.

Želite li se bolje orijentirati u širokom rasponu i odabrati prave gume za sebe, vjerujte testovima guma koje su sastavili stručnjaci. Uzimaju se u obzir različiti aspekti, kao što su dinamika vožnje, udobnost, dugovječnost, učinkovitost i ponašanje pri kočenju.Naravno, važan je i omjer cijene i učinka. Priuštite si savršene gume za vas i iskoristite svoj Gume.com.hr kod vaučera da uštedite novac.

4

Gume.com.hr popusti

Kodovi za popust
Rasprodaje
Besplatna dostava
 

Opremite svoje vozilo visokokvalitetnim gumama i felgama i ako imate aktualne bonove možete uživati ​​u uštedi. Nikada nije bilo tako jednostavno kupiti prave gume putem interneta.