__bg_womens2

Ne propustite ekskluzivne popuste

Pretplatite se na newsletter i bit ćete prvi koji će dobiti ekskluzivne kupone za popust

20 iznenađenja za najbolju božićnu kupovinu !! Ovdje pronađite najbolje kupone za popust iz svojih omiljenih e-trgovina.

Koristite naš Aadventski kalendar i kupite sjajne darove za Božić

 

Osjećate li već miris zelenila, badnjača ili vanilin kiflica? Tako je, Božić se brzo približava. A s njim i vrijeme za shopping. Ako ne znate što kupiti za Božić, naš Adventski kalendar će vam sigurno pomoći. Kao i prijašnjih godina, i ovoga puta vrvi prozorčići ispod kojih se kriju mega popusti, kuponi za popuste i kodovi za popust zahvaljujući kojima božićne darove ispod drvca možete kupiti puno povoljnije. Još uvijek niste inspirirani? Nema problema, jer naš kalendar nudi i sjajne ideje za darove za djecu i odrasle.

 

Kakav poklon za Božić?

 

Možda ni ne postoji osobu koja ne bi voli iznenađenja i originalne darove za Božić. Uostalom, u svakom od nas postoji barem dio djeteta, zar ne? Iz tog razloga nastala je tradicija adventskih kalendara. Zahvaljujući otvaranju prozorčića s čokoladnim poslasticama djeci se skraćuju čekanje Božića. Ali što je s nama odraslima?

Bez brige. Kao prošlih godina i ljetos smo za Vas pripremili u ovo predbožicno vrijeme 20 iznenađenja za  najpovoljniji božićni shopping. Svaki dan otkrivamo po jednom prozorčiću ispod kojeg se nalazi ekskluzivni popust, kod za popust ili kupon za popust za vaše omiljene online trgovine. Koji će to biti?

To vam još nećemo otkriti – jer inače ne bi bilo iznenađenje. Sada vam ćemo reći samo to, da u ponudi pronađete najbolje kupone i kodove za popuste koji će vas, nadamo se, potaknuti na kupnju super darova. Iskoristite popuste na odjeću, obuću, nakite i satove, elektroniku i hranu te kupite jeftine božićne darove, primjerice, za roditelje. U ponudi možete pronaći i odličnu ideju za poklon za muškarca ili, obrnuto, poklon za ženu. Naravno, na razspolaganju su i božićni darovi za djecu.

Pazite, popusti će biti vremenski ograničeni, stoga pratite našu stranicu svaki dan ili ostavite nam svoju e-mail adresu i mi Vas ćemo svaki dan informirati o aktualnim popustima. Božićna kupnja vas više ne mora plašiti. Poklon za baku, djeda, mamu, tatu, dečka, prijatelja ili djevojku više neće biti tragedija za obiteljski budžet.

 

Malo o povijesti

 

Znate li da tradicija adventskih kalendara seže u 19. stoljeće? Dječak Gerhard Lang imao je inventivnu majku. Početkom prosinca pripremila mu je kartonsku kutiju na koju je pričvrstila 24 bombona. Dječak je svaki dan smio pojesti samo jedan slatkiš. Kao odrasla osoba, Gerhard je oživio ovu ideju u obliku prvog tiskanog kalendara. Prvi dio je imao 24 kutije u kojima su bile pjesme, a iz drugog dijela djeca su izrezivala slike koje su zatim lijepila na kutije.

Tradicija adventskih kalendara vrlo se brzo proširila, tako su iznimno popularni kalendari s čokoladom. Usput, da li i vi ponekad ne možete izdržati i pojedete čokoladu prije Božića? ;-)