Black Friday 2022 počinje: Koje ponude ne smijete propustiti?

07.11.2022 Natália Kupovina Podijeli
zena-s-mobiteljom

Počinju popularni shopping dani puni popusta. Od 17.11. na našim stranicama očekuju vas fantastične ponude kojima je teško odoljeti. Koji ćete koristiti?

Volite dizajnersku torbicu, ali je preskupa? Ili tražite novi kauč za dnevni boravak ili krevet za spavaću sobu? Ne morate više čekati. Bliži nam se Black Friday, a s njim i nenadmašne cijene. Ne zaboravite da 25. studenog počinje shopping ludo.

Uštedite do 70% na gotovo svemu uz kupone za popust na našoj web stranici. Nemojte zanemariti široku ponudu iz kategorije ljepote, mode, namještaja i dekoracije.

Koje su najbolje ponude za Black Friday i Cyber ​​​​ponedjeljak? Saželi smo ih za vas na našoj web stranici.

bocice-s-kozmetikom

Investirajte u svoju ljepotu

 

Svaka žena dobro zna da savršen izgled nije nešto što se podrazumijeva. Osnova je redovita njega i kvalitetni proizvodi.

Jednako je važno posvećivati ​​jednaku pažnju svim dijelovima tijela. Ne znate kako planirati njegu sebe? Personalizirana rutina će vam pomoći.

Dovoljna su 4 jednostavna koraka.

1

Odredite određeno vrijeme kada ćete se posvetiti samo njezi sebe.

2

Planirajte koliko često i kojim danima ćete si priuštiti dužu njegu (primjerice, kada ćete koristiti masku).

3

Naučite učinkovito iskoristiti vrijeme između svakog postupka (npr. dok imate masku na licu, operite kosu).

4

Nabavite svu potrebnu kozmetiku i drogerije. 

maska-za-lice

Ljepota ponekad košta puno vremena. No kupovina tijekom Black Friday neće vas koštati puno novca. Odaberite iz širokog online izbora proizvoda za ljepotu i zdravlje.

Parfem je idealan dodatak ljepote svake žene. Pravilno odabran naglasit će vašu ljepotu i učiniti vas nezaboravnim. Za jesen i zimu prikladni su teži i začinjeni mirisi.

Osim toga, parfem može biti i izvrstan božićni poklon. Kupnja tijekom Black Friday 2022. najbolja je odluka. Ovo će vam uštedjeti mnogo vremena i novca.

Želite li pokloniti svoju drugu osobu? Pregledajte atraktivnu ponudu odjeće, parfema ili obuće i kupujte još povoljnije. Ne zaboravite da sve božićne želje možete ispuniti i kupnjom tijekom Black Friday.

ruzicasti-parfem-i-ruze

Znate li gdje možete birati između velikog broja mirisa po super cijenama? Uostalom, u popularnoj internetskoj parfumeriji.

Hodajte s modom

 

Odjeća je jedna od najkupovanijih roba tijekom cijele godine. Nije drugačije ni u vrijeme sniženih cijena.

Osim obnove garderobe, preporučujemo da pri kupnji odjeće razmišljate i o božićnim darovima. Uštedjet ćete vrijeme pregledavajući online trgovine koje biste ionako pregledavali za nekoliko tjedana.

zena-s-ruzicastim-kaputom

Volite li nositi trendi odjeću ili više volite basic komade? Sve vrste odjeće možete pregledavati na jednom mjestu iz udobnosti svog doma.

 

Ako ste već odabrali omiljene komade odjeće, vrijeme je za cipele. Pronađite savršeno pristajajuću obuću za sve vremenske uvjete po djeliću maloprodajne cijene.

Preporučujemo da odaberete kvalitetniju kožu. Zaštitit će vaša stopala od promjenjivog jesenskog vremena i oštre zime. A uz to će biti originalan, kvalitetan i bezvremenski komad u vašem ormaru.

traperice-i-cizme

Što ako ne pogodite svoju veličinu? Zamjena kupljenih proizvoda bez problema ili besplatna dostava i povrat robe danas je nešto što se podrazumijeva. Ne propustite akciju sniženja koja kreće od 25. studenog.

Stvorite novi dom s novim namještajem

 

Ponekad je sve što je potrebno doista malo da svome domu ponovno date život. Pokušajte pogledati oko sebe.

Biste li promijenili neki komad namještaja? Samo napred. Najbolje vrijeme za inovacije je sada. Imate široku ponudu robe koju možete izabrati po niskim cijenama.

Zamijenite stari kauč novim i uživajte u zasluženoj udobnosti. A ako još niste kupili željenu stolicu, nemojte više oklijevati. Namještaj se najviše isplati kupovati tijekom Black Friday.

Stalno osjećate da vam nešto nedostaje? Obojite svoj dom i dajte mu potpuno novi ugođaj.

siva-kuhinja-i-dnevni-boravak

Učinite svoj dom ugodnim i lijepim domom. Neke trgovine nude dobre ponude samo do isteka zaliha. Pripremite se za kupovinu jer se Black Friday brzo približava.

Dodajte još malo dekoracija

 

Dekoracije i dodaci za dom doslovno mogu učiniti čuda za prostor. Odaberite elegantne i sofisticirane komade koji će vaš dom pretvoriti u šik prostor osebujnog karaktera.

Vodite računa o njihovoj dovoljnoj količini i pravilnom postavljanju. Na kraju, ali ne manje važno, oslonite se na trenutne tonove boja u vašem domu. Tako ćete prostor u kojem živite učiniti ugodnijim.

6 savjeta kako život učiniti ugodnijim: 

1

tepih ispod stolića, ali i uz krevet

2

cvijeće i biljke za svaku sobu

3

kombinacija malih i velikih slika

4

dekorativna rasvjeta

5

jastuci i deke na svakom koraku

6

svijećnjaci, vaze i ostali pribor

blagovaonica-s-ruzicastim-stolicama

Samo nekoliko dodatnih dekoracija dovoljno je da se osjećate još bolje kod kuće. Prilikom odabira oslonite se na pouzdanog dobavljača s velikom ponudom. 

Ako volite kupovati, ne smijete propustiti Black Friday 2022. Razveselite se povoljnim kupnjama koje vam štede vrijeme i novac.

zena-i-muskarac-s-mobitelima